Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia88887777

Jak byscie sie czuly jakby wasz wacet nie dal wam nic pod choinke?

Polecane posty

A może on uważa, że jesteście już razem tak długo, że nie musi sie z Tobą bawić w święta i tak dalej... Rodzince kupuje pro forma, żeby się nie musiał tłumaczyć, a z Tobą jest już długo, dobrze się znacie i jakby już stwierdził, że nie będzie się wysilał, bo pewnie się czuję przy Tobie. Taki syndrom pantofli z kiosku na imieniny, po iluś latach bycia razem:-) Niemniej zrobiłabym się czujna...

ja mysle ze on ci chce zrobic niespodzianke:) i sprawdzic jak zareagujesz na to ze nic narazie nie dostałas..nie martw sie świeta to nie tylko prezenty , ale rozumiem ze choc najmniejszy drobiazg w jakis sposob pokazuje nam ile znaczymy dla tej 2 osoby Wesołych Świąt!!:)

22:00 [zgłoś do usunięcia] Okrąglinek Własnoręcznie wykonany prezent? Takie do niczego się nie przydają,nadają się tylko do śmieci. Szkoda fatygi. Na przykład taki śmieciowaty obraz farbami olejnymi na płótnie w formacie 100x70, srebrny naszyjnik z korala i lawy, komplet porcelany malowany farbami do witrażu, ręcznie szyta i haftowana suknia i inne tego typu gó. wna :P P.s. powyżej przykłady ręcznie wykonanych prezentów dla i od moich znajomych :D

A może on chce Cię wyczuć czy nie za bardzo polubiłaś jego kasę... Piszesz, że zarabia nieźle... No nie wiem... Głupia sprawa...

Gość heniutkaa
Tobie autorko to Twój " wacet" powinien dać słownik :p

Gość cxcx
"Pewnei byloby mi przykro, ale to ze on Ci nic nie dal moze miec wiele powodow. On nie ma pieniedzy,ale jak tylko bedzie mial to kupi Ci cos chocby bez okazji" jak facet nie ma pieniedzy, to sie z takim nie spotyka i juz.

Mnie się też wydaje, że chce Ci zrobić niespodziankę... Może ma jakieś plany na Sylwestra i to ma być część prezentu? skoro pytał, co byś chciała to teraz wyszedł na podwójngo idiotę

A możesz nam zdradzić, co powiedziałaś, kiedy Cię zapytał co byś chciała dostać? Ciekawa jestem:-)

Gość a ja juz po rozwodzie
Madzia kopnij go w dupe znajdz sobie kogos komu na tobie bedzie zalezalo albo chociaz mniej z siebie dawaj w tym zwiazku bo z tego wynika ze on ciebie nie docenia

Gość madzia88887777
Powiedzialam,ze chcialaby dostac ksiazke,powiedzialam jaka,kosztuje 28 zl to chyba nie zazyczylam sobie zbyt drogiego prezentu(

No pewnie, że nie. Coś się musiało stać. Może przeholował i brakło kasy? A może bardzo mu głupio i tylko udaje twardziela. Ale jak się zachował, co Ci powiedział?

Gość Annnn.
TROCHĘ DZIWNA SYTUACJA ;/ NO ALE MASZ NAUCZKĘ NA PRZYSZŁOŚĆ TEŻ MU NIC NIE KUPUJ.

może rzeczywiście zamówił w Internecie, np. na stronie merlin i czeka na przesyłkę?

Gość madzia88887777
Powiedzial,ze mu glupio ze nic dla mnie nie ma i tyle.

Gość fabula
dla mnie jest oczywsite, ze nic ci nie dal. no obczajcie, robia wspolna wigilie, ona daje mu prezent, wiec nawet jesli gosc chcial wczesniej zrobic jej niespodzianke i dac na 2 dzien swiat, to by mu sie glupio zrobilo i wyciagnalby z tej szafy prezent dla niej.

Oooo, a od takiego na przykład Merlina się czeka, wiem coś o tym. Jak byłam nieoświadczona to zamówiłam na ich stronie książki na nagrody do międzyszkolnego konkursu, który organizowałam i dwa razy musiał dzwonić po szkołach i przekładać termin przez nich, tak przesyłka szła szybko... A w dodatku to było przed wakacjami czyli żadne tam święta, żeby byli zawaleni...Może wszystko się wyjaśni pozytywnie. Tylko z drugiej strony, to by powiedział od razu, starał się wytłumaczyć... Że mu głupio i tak dalej...Ja wiem...

Gość fabula
jasne, na allegro... no nie robce dziewzynie nadzieji. jakby tak bylo i nie doszlo rzeczywscie, to by kupil jakis zastepczy drobiazg albo powiedzialby, ze musi poczekac.

Nie ma innego wyjścia, jak dać mu odczuć, że czujesz się urażona.Jednak nic za nim nie przemawia... Nawet porządnie nie przeprosił... A może starał Ci się to chociaż jakoś wynagrodzić w trakcie wieczoru? Czy po prostu przeszedł do porządku dziennego nad całą sprawą?

Gość fdsfdsffdsfds
vxcvxcvxc

Gość może przyjedzie do ciebie
w święta z prezentem, taka niespodzianka?

Gość madzia88887777
Nie kupil na allegro napewno,po prostu mnie olal i juz.Jak bedzie dzwonil w swieta to nie odbiore telefonu,niech mysli co jest grane.

Gość fabula
to dlaczego wmawiacie dziewczynie, ze jej prezent na swita przyniesie, chociaz wyraznie powiedziala, ze zobacza sie w drugi dzien swiat w nocy albo w sobote

Gość a to kutwa z niego
"Mnie się też wydaje, że chce Ci zrobić niespodziankę..." pisala przeciez, ze juz sie nie beda widziec w swieta :o jak wy czytacie? :classic_cool:

Gość feel nothing
nie mowcie dzoiewczynie zeby go kopła w dupe bo mieszkaja ze soba 4 lata i to nie takie proste...

Gość a to kutwa z niego
a jaki tytul tej ksiazki za 28 zeta ... ? :D

`Mnie się też wydaje, że chce Ci zrobić niespodziankę...` to są moje słowa. rozumiem, że słowo NIESPODZIANKA kojarzy Ci się tylko ze świętami? przykro mi, ale na niespodziankę i spóźniony prezent jest wiele okazji, nie tylko w święta... Jakbyć czytała UWAŻNIE i ze ZROZUMIENIEM to doczytałabyś również, że dalej napisałam, iż chodziło mi o niespodziankę np. w Sylwestra 🖐️

Gość a to kutwa z niego
panna em no ok nie sap :o😠 moze faktycznie chce jej zrobic niespodzianke? 😴 okaze sie... :)