Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia88887777

Jak byscie sie czuly jakby wasz wacet nie dal wam nic pod choinke?

Polecane posty

Gość ja Cie pociesze
My dajemy sobie zawsze prezenty na Mikołaja - na Świięt anic. I w tym roku - ja mu dałam fajny prezent - on nic. Tyko powiedział ż esie Mikołaj spóźni. Myślałam że ściemnia. A on zamówił fajne perfumy i przesyłka nadeszła za 3 dni:)

a to kutwa z niego nie sapię ;) nie lubię, kiedy ktoś się o coś wykłóca, wyzywa, że nie czyta ze zrozumieniem, a w efekcie sam tego nie robi :P

Gość fabula
troche glupia ta niespodzianka. wiec wg tego prezentu i tak nie dostala, skoro niespodzianka jest poza swietami. a spozniony prezent? hm, a wczoraj to niby co robil?

Ale może zrobić taką niespodziankę, że przyjedzie do niej w święta:-)Tego nie bierzecie pod uwagę:-) A z tym olewaniem telefonów, to dobry pomysł albo odbierz i rozmawiaj chłodno i lakonicznie i spiesz sie do świętowania z rodziną, więc rozmowy krótkie:-) Niech nie myśli, że może się przestać starać:-)

Gość fabula
mam swoje lata juz i nie wierze w taka wspanailomyslnosc facetow, lapania aluzji i domyslania sie czegokolwiek. przykre, ale to jest jakis defekt charakterystyczny dla nich

Gość a to kutwa z niego
fakt t nie doczytalm :D pozna pora juz 😠😴 :P

No fakt... Rzeczywiście, domyślni to oni nie są... Ja jeszcze czasem zapominam:-) Ale jak sobie przypomnę niektóre moje manewry z początku związku, na które on nie reagował, to mnie teraz śmiech ogarnia:-) Choć wtedy nie było śmiesznie... Jednak mu wprost powiedz że Ci przykro, że zepsuł Ci nastrój na święta i przez te dwa dni chcesz od niego odpocząć, nie ma innej rady... A może zostań u rodziny dłużej, jeśli możesz.

Gość fabula
wlasnie, facetowi to trzeba wyjasnic jak chlop krowie na miedzy. nazwac rzeczy po imieniu, a nie jakas zabawa w krysztalowa kule