Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 23, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote pióra 0 Napisano Grudzień 23, 2008 ejj :) pies kolezanki nie przepadał za jej ciotką, w noc wigilijną zeszła na dół do kuchni , inni domownicy spali, a pies do niej "GO HOME" ona przysiega ze to prawda, pies tak powiedział i to jeszcze po angielsku:) ps. nie pito tego wieczora:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 24, 2008 :D pies na mnie dziwnie patrzy :O chyba się nie moze doczekać północy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BrunetkaWieczorowąPora Napisano Grudzień 24, 2008 CIekawe co dziś moja kocica powie :) jedzie na święta i nawet gościnną kuwete ma zakupioną :D co by swojej nie targała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrunetkaWieczorowąPorą 0 Napisano Grudzień 24, 2008 CIekawe co dziś moja kocica powie jedzie na święta i nawet gościnną kuwete ma zakupioną co by swojej nie targała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach