Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimikakkkakaa

BłAGAM O POMOC!W NOCY OBUDZIł MNIE STRASZNY śCISK KLATKI PIERSIOWEJ!!!!

Polecane posty

Gość mimikakkkakaa

obudzilam sie w nocy o trzeciej i myslalam ze umieram wczesniej nigdy mnie to niespotkało.. moja klatke piersiową przeszywał taki nawet nie ból ale taki ścisk jakby mi klatke zbieralo w jedną calosc..i nie wiem jak to nawet opisać.. poprostu taki scisk i potem klucie w srodku klatki piersiowej takie..a potem jakoś po 5 minutach przeszlo..potem nagle puste odbijania i lekka zgaga..Boże mam 25 lat i pewno to byl zawal :(:( nie jadlam nawet tak za wiele..tylko troche chipsów przed snem przyznaje ale nieraz jadłam wiecej chipsów i wszystkiego i nigdy tak nie mialam .. myslalam ze w wigilie wyladuje w szpitalu..:(

Gość mimikakkkakaa
to głupie ze blagam tu o porade..powinnam isc do lekarza natychmiast ale tak sie boje..wolalam najpierw na forum spytac czy ktos mial podobne objawy i jakoś mnie to pocieszy bo normalnie stresa mam ze to zawal :(

nie przejmuj się tak, nie wiadomo co to było....może jakiś skurcz klatki piersiowej? nie wiem, ale wydaje mi się , że powinnaś odwiedzić lekarza

Gość mimikakkkakaa
dziękuje carolyna za pocieszenie ale przejmuje sie bo nie znalam nigdy tego uczucia ..nigdy mi sie to nie zdarzylo..i dlatego boje sie bo nie wiem co to:(

Gość a moze to zmora

Gość zmora nie boli ..ludzie

Gość zmora nie boli ..ludzie
wynocha z tym wirusem stad