Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mingalinka613

mam 18 lat,jest wigilia a ja placze..

Polecane posty

Gość mingalinka613

moze mnie ktos przytulic.. zanim ktos zacznie mnie glupio pocieszac odrazu powiem nie chce tego.. chce tylko powiedziec ze nienawidze swojego domu,nienawidze swojej rodziny..nienawidze tej atmosfery na codzien..tego ze kazdy kazdemu dowala..ciagle kłotnie,nawet w wigilie moja siostra,nienawidze:(:(chce mi sie plakac:(poprosut zwyczajnie..marzy mi sie własny dom.i osoba ktora bede kochac najmocniej na swiecie..nie wiem na dzien dzisiejszy czy to ma byc mezczyzna czy dziecko..tak poprostu..:(

Gość ja mam 30 i mam tak samo

Gość ja 28 28 28
i mam w te świeta akurat podobnie, ale ostatni raz męczę się na wigilię

Gość ja przytulam Cie
ja mam dwa lata wiecej, moja wigilia to byl talerz pierogow z pieczarkami i kapusta, a potem mama poszla spac bo byla spiaca, ojciec po nocce wiec tez poszedl spac:) siedze sama, nie mam faceta, a ten ktory moglby nim byc "zapomnial" wyslac mi zyczen na swieta. extra po prostu...

Gość 17-stka...
:( ja cię mogę przytulić 🌼 a tak na serio, to gdy skończysz szkołę możesz pomyśleć już o tym by się usamodzielnić... i głowa do góry, kiedyś w końcu musi być lepiej. ;)

Gość ja przytulam Cie
mam 20 lat..

Gość vvvveeeve
pozdrawiam Cie 18nastolatko..

śiweta to przejebany okres

Gość mingalinka613
Dzieki...poprostu mnie to juz wszystko przerasta..chce tylko miłosci i spokoju..niczego wiecej..czasem az sobie mysle ze gdybym miala dziecko byloby one najszczesliwszym czlowiekiem na ziemi.. ja nie pochodze z jakiejs złej rodziny..oboje rodzicow pracują,normalny ,na pozor fajny dom..nawet dostalam czapke..i bielizne ale ja nie tego chce;(ja chce poprostu normalnosci..chce juz miec swoj dom. osobe ktorą moglabym kochac bedac kochaną...

myślisz ze dziecko to rozwiązanie?

Gość vvvveeeve
brakuje Ci milosci..rozumiem Cie

zostaje jeszcze wódka...

Gość mingalinka613
nie wiem czy to rozwiazanie..nie wiem nic..poprostu potrzebuje bezpieczenstwa i milosci i spokoju..nie prezentow..nie ahow i ehow..chce tylko byc kochaną...

Gość Jak miałam osiemnaście
też miałam tak samo, potem to się przerodziło w tumiwisizm, a teraz mam 30 i cieszę się z każdej chwili spędzonej z rodziną, bo kto wie ile mi czasu zostalo, czy za rok nie zabraknie kogoś z nas.

ja tumiwizm miałem pare lat temu. Teraz została tylko gorzała

Gość AMOZZPHZZHZP U

Gość Jak miałam osiemnaście
Gorzała też miala swój etap w moim życiu, ale to przeszło.

to zazdroszcze

Gość mingalinka613
ale ja tak nie chce!! nie chce dłuzej tak zyc!!mam dosc..i to nie jest bunt nastolatki bo nie dostala takiego a nie innego prezentu..ja zyje na codzien wzglednie normalnie,własnie jestem w klasie maturalnej,co prawda nie mam przyjaciol ani znajomych..ale to raczej wynika z tego ze stracilam zaufanie do ludzi,pozatym teraz malo kto chce sie bawic w przyjazn..teraz liczy sie calkiem co innego.. a ze nie bywam nigdzie bo to krag sie zamyka..a juz musze jak najpredzej uciec od tego domu..bo krzywde sobie niepotrzebnie zrobie..nikt mnie nie bije,nikt u mnie nie pije..tylko poprostu nie nadaje sie do tej rodziny:(chce poprostu byc kochana:(

masz za to jeszcze czas na marzenia...

Gość mingalinka613
tak,probuje je realizowac..potrzebuje dobrze zdanej matury i dostania sie na wymarzony kierunek.. ahhhh dzieki Wam za rozmowe...za to ze odpowiedzialiscie..

ja bym wolał teraz swojej nie zdać

Gość mingalinka613
za to ze poswieciliscie chwile by odpisac na moj temat..dzieki.. ehhh masakra:(najgorsza wigilia w moim zyciu:(

Gość julkaaaaaaaa1234
ja mam 30 jestes sam?nie masz rodziny?

mam. A czy To coś zmienia wg Ciebie?

Gość vxvxvxvx
jeśli sa kłótnie to znaczy że nie zobojętnialiście ... jakieś emocje są uczucia mimo wszystko... wydaje mi się,że sama sobie robisz krzywdę, zamykasz się na innych bo nie ufasz ... gdy nie zaryzykujesz nigdy nie będziesz szczęśliwa tylko wiecznie zdołowana - na własne życzenie Ktoś mądrze napisał ciesz się póki są ...

Gość choc zabrzmi to ironicznie
mam 29 lat, jak mialam 18 - czulam podobnie, z tym, ze po wigilii,. kiedy rodzinka za duzo wypila zdarzaly sie awantury ... nie cierpialam wigilii teraz nie spedzam swiat z rodzina,... wisi mi w sumie .... kazdy inny czas jest tez dobry ... a wigilia jest jakby wymuszona, ze ma byc super, pieknie, swiatecznie ... ide do baru na piwo ze znajomymi ... i niekoniecznie na piwo ... zadowole sie cola

Gość julkaaaaaaaa1234
zmienia nie zmienia.... zataczasz kolo,wczesniej Ty zle sie czules jako dzieciak w swojej rodzinie teraz masz swoja wlasna rodzine i zle sie czujesz tez w i w niej....skoro Ty sie zle sie czujesz to Twoje dzieci pewnie maja ochote napisac taki temat watku jak nasza 18-nastka....