Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzuszek okruszek

PLASTYKA BRZUCHA NA OKROPNIE ROZCIĄGNIĘTĄ SKÓRĘ I MIĘŚNIE BRZUCHA

Polecane posty

Gość brzuszek okruszek

Po ciąży moja skóra na brzuchu zwisa i jest pomarszczona. do tego przytyłam pare kg. Ćwiczenie pomagają w bardzo małym stopniu. Chce sobie zrobic plastyke brzucha. Czy któras miała taki zabieg? Jakie wrażenia? pozdro

Gość jsjdd
ja robilam i jestem zadowolona ;) Kazda powinna sobie tak zrobic ;D mam brzuch fajnieszjy niz przed ciążą. chirurg powiedzial ze niestety ciąża zawsze rozciaga miesnie tak ze nigdy nie wracają do dawnej formy. nawet ćwiczenia nie zrobia cudu. moge polecic swietna klinike ;)

o nie zgodze sie nie kazdej po porodzie zostaje flak moj wciagnal sie po 1 ciazy calkowicie, co prawda nie 3 godziny po porodzie ;) ale po roku mialam juz plaski jak przed 1 ciaza moja kolezanka schudla po porodzie 20 kg w 3 miesiace a po cwiczeniach na brzuchu ani grama tluszczu ;) wiec nie kazda musi uciekac sie do operacji jak widac miesnie potrafia sie zregenerowac ;) ale jezeli mialabym taki problem to pomyslalabym nad operacja wkoncu nasze samopoczucie w jakims stopniu zalezy od naszego wygladu

Ja też nie mam flaczka :) Wrocił do dawnej postaci :) Za to piersi...no coments :o ile kosztuje zabieg, żeby one znowu były tam gdzie wcześniej a nie pół metra niżej ;)

Gość białaaa kawa
jsjdd > napisz coś więcej a przede wszystkim ile to kosztuje

Gość jsjdd
taki zabieg kosztuje od 5 tysiecy do 9 tysięcy a na rozciągniete piersi tez sie znajdzie sposób :) wystarczy poszperac ja sie za pół roku udam na plastyke biustu; wytną nadmiar skóry i włożą implanty żeby piersi znowu byly pełne. koszt; ok 14 tysięcy pozdro!

Gość weedsd
moze i macie płaskie brzuchy, ale jak jest z talią>? mi po ćwiczeniach typu brzuszki zniknęła talia! brzuch byl jakgdyby w kształcie kwadrata bez wcięc z boku ;(

Gość weedsd
misiaczkowa --> A ty masz duże piersi czy małe? Male nei powinny sie tak zmasakrowac? dlugo karmiłas?

Gość jhgyggygygygyuggygy
upo

Gość SanSan
ja po 1 ciazy wlasnie szybciej talie odzyskalam niz plaski brzuch nigdy z nia nie mialam problemow a brzuszki staraj sie cwiczyc nie tradycyjnie bo faktycznie poszerzaja talie ale tak na boki, takie jakby sklony zamiast do przodu to raz na prawo raz na lewo niby to pomaga na plastyke cyckow tez bym poszla, tzn nie mam nadmiaru skory ale po ciazy mi zmalaly troche i fajnie byloby miec rozmiar D :-D

Gość jwdhwdwd
zrob se te plastyka

Gość MARTWIĘ SIE
ja mam pytanie; ile czasu po ciazy mozna zrobic operacje?

Gość de vesq
dlatego ja ni ebede miała dzieci :O:O rujnuja zycie.... jak wodac :P mam zamiar cieszyć się życiem i sexem z moim facetem bez dzieci ;)

Gość joannnn
ale z was krychy rozwalichy :D:D:D:D :P

Gość odaj ie
tonie ich wina że dzieciaki tak rujnują ciało

Gość odaj ie
do joannnn -> żal. jestes do niczego

Gość Boża wrona lolku
hej tez chce sobie zrobic

Gość wredna lisica z lisciem w łapi
mi tez sie przyda :) bachor mnie zeszpecił :/ kiedys bylam taka piękna

Gość MARTWIĘ SIE
tez mam ten problem :(

Gość Za za Za za
Pokażcie zdjęcia w linkach ]nie musice twarzy , bo nie o to chodzi, ale zdjjęcie brzucha czy piersi. Zeby mic obraz http://www.aafp.org/afp/20070115/211-f1.jpg znalazłam to wg mnie nie ma się czego wstydzić, przeciez pod sercem nosi się maleńki cud:)

rozumiem, że to są rozstępy, masakra :( ale tak się dzieje chyba tyko wtedy, jak kobieta nie dba o siebie w ciąży, a niestety duża część nie dba o siebie.

markotka - rozstępy pojawiaja sie przy wysokim progesteronie, zmnijsza sie rozciagliwosc kolegany o włókna pękaja. Można temu zapowbiec, ale nie ejst to proste. Duzo zalezy od genetyki oraz jak dobrze zauwazyłaś o dbania o skórę:)

Gość MARTWIĘ SIE
no wlasnie! jak ja mam walczyc z hormonami ;( ;( ;( Dziecko juz urodzilam i co z tego ze jest sliczne skoro ja jestem brzydka przez nie! ;( nie myslcie ze nie kocham mojego syna, ale dlaczego zrobil ze mnie potwora? ;(

Gość Earwen
Hej. Słuchajcie mam mały problem i nijak walczyć z nim nie potrafię. Mam ładny brzuch jestem 1,5 roku po ciąży mięśnie zarysowują mi się na nim elegancko lekko pod kaloryferek ale bez przesady, talia widoczna jak leże to same żebra widać jak stoję elegancki brzuch a jak się schylę worek....;/ jak siądę bardzo elegancko to też lekko tama puszcza.... i coś się wylewa, nei chcę robić żadnych zabiegów, da się jakoś zwalczyć to samemu?;/