Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobita78

Kto jest dzisiaj sam?

Polecane posty

Gość jakie zawody brzydula
jestes lekarzem?

Gość smuuuuteczek
Wesołych Świąt!

Ja akurat jestem w domku:) moj parner nie jest lekarzem ale cos podobnego-ratownictwo Tam nie ma swiat

Gość jestem tez porzucona
Kochani, pierwszy raz od 40 lat jestem sama w swieta i nie dalam sobie zepsuc ta ,,niedogodnoscia'' nastroju.

Gość smuuuuteczek
Nie całkiem,są dorastające dzieci,ale one już mają swoje sprawy...a ja takie"piąte koło".

Gość tulipanka k
wg mnie to kazdy powinien robic to na co ma ochote. Moze i swieta sa czasem rodzinnym ale ja moja rodzine widze codzien, codzien rozmawiamy moze gdybysmy od siebie byli oddaleni to byloby inaczej. i nie rozumiem oburzenia!! gdyby tak swietnie bym oburzonym bylo to nie mieliby czasu na wlaczenie komputera.

No niestety tak bywa że i w święta trzeba pracować ja o mały włos też bym siedział teraz na drugim końcu polski :D

Gość smuuuuteczek
Do niedawna wmawiałam sobie,że samotność jest ok,ale nie w śwęta!:(

Gość smuuuuteczek
Aja tam wolałabym być w pracy,niestety mam dwa tygodnie wolne....załamka!

Gość tulipanka k
smuteczek ty jestes pozucona?? wiem chamsko to zabrzmi ale i bardzo dobrze. ja tez jakis "wielki buc" zostawil cie ale wiesz ile w tym nieodgadnionego:) ile nowych mozliwosci?? uwolnil cie od swojej obecnosci a Ty powinnas przyjac to za dar:) Bo wierze,ze jestes super babka. Ja mam 31 lat. zostawil mnie w pazdzierniku i po 2 tyg sie pocieszyl nie omieszkal mnie o tym poinformowac, wyslal tez sms z zapytaniem co robie w syle\westra-taka mala bezczelnosc z jego strony. I dzis juz wiem,ze to bylo najlepszy prezent jaki mi mogl zrobic w tym roku.uwolnil mnie od siebie

"Wiesz sa takie zawody-swieta,sylwester bez wyjatku" konserwator powierzchni plaskich to odpowiedzialne zadanie :D:D

Gość smuuuuteczek
Normalnie na codzień jakoś sobie daję rade,ale dzisiaj się rozkleiłam no i wczoraj też...😭Cienias jestem,a myślałam,że najgorsze już za mną.Jak widać byłam w błędzie! Pozdrowionka!

"Ja mam 31 lat. zostawil mnie w pazdzierniku i po 2 tyg sie pocieszyl nie omieszkal mnie o tym poinformowac, wyslal tez sms z zapytaniem co robie w sylewestra-taka mala bezczelnosc z jego strony. I dzis juz wiem,ze to bylo najlepszy prezent jaki mi mogl zrobic w tym roku.uwolnil mnie od siebie" tylko kobiety tak maja... sa z facetami, z ktorymi tak naprawde nie chca byc i gdy ten je wreszcie laskawie oleje, kobiety czuja ulge...

Skoro was zostawili to nie ma za czym płakać !! nie byli was godni a wy zasługujecie na tych co was będą kochać i szanować !! :))

Gość smuuuuteczek
Tulipanku,w Twojej argumentacji jest wiele racji,ja też musze się pozbierać.Nie ulega jednak wątpliwości,że trochę czasu mi to zajmie!

Gość smutna i rozczarowana
ja tez sama bo facet wolał pojchac do swoeje rodziny mimo ze umawialiśmy sie ze dzis sie zobaczyymy

smuuuuteczek a po co czekać ?? i cierpieć ?? trzeba zaczynać nowe życie szybko bo czasu coraz mniej :)

Gość smuuuuteczek
Dzięki Ten Tamten,ja już się nie piszę na kolejne huśtawki uczuć,ten raz mi wystarczy:(

teraz podchodź z dystansem :D więcej analizuj :D to zmniejszy prawdopodobieństwo trafienia na kolejnego idiotę :D

Gość lucretia my reflection
nie obchodzę świąt dla mnie to dzień jak co dzień, wczoraj np. o 20 odkurzałam :-) mam to gdzieś co inni pomyślą, mam wolne od pracy i od faceta i robię dokładnie to na co mam ochotę :-)

Gość smuuuuteczek
Ze mnie też niezła idiotka była,że nie widziałam tego co dla wszystkich było oczywiste.I w ten sposób mineło ładnych parę latek z mojego życia u boku kogoś,kto nie był tego wart....dobrze że mam dzieci,przynajmniej to jedno jest na plus!

Gość tulipanka k
komicznie ty oczywiscie wiesz wszystko lepiej wiec nawet ne zamierzam dyskutowac z toba.zyj w przkonaniu,ze masz racje:) smuteczku jedno wiem na pewno,nie warto zyc przeszloscia, bo to taka kotwica ktora nie pozwala ruszyc na przod. Zyj tu i teraz. Im wiecej myslisz o tym tym trudniej zapomniec. Nie wazne jak sie komu uklada,kazdy przezywa ale po co cierpiec?? sadze,ze wiadro lez juz wylalas :) a nie sadze zeby jakis facet byl wart lez. bo ten co jest ich wart nigdy cie do nich nie doprowadzi:)