Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobita78

Kto jest dzisiaj sam?

Polecane posty

Najgorsze jest siedzenie przed kompikiem w domu :)) Polecam ładnie się ubrać umalować i wyjść na spacer do parku lub po mieście a nóż widelec się ktoś trafi z kim spędzisz resztę świąt i nie tylko :D

Gość tulipanka k
ide zrobie kawe. Wam tez zrobię :) i dam serniczka lub makowca dla radosci podniebienia:)

Gość Kobita78
masz racje zaraz sie ubiore i wyjde.Moze chociaz kogos znajomego spotkam

Gość tulipanka k
nie, tak sama sama to nie, sa rodzice w domu ale ja siedze sama w pokoju jest mi cieplo milo. kawa jest dla wszystkich,mleczko tez i cukier:) mysle,ze to kwestia nastawienia. ja nigdy nie lubilam swiat. nie lubilam ubierania choinki, sledzia itp. a od kiedy mam tego swiadomosc staram sie traktowac te dni zwyczajnie

No mnie jakoś też święta nie podchodzą :) ale z swoją żoną ( jak znajdę ją) na pewno będę je obchodził w domu :) pewnie będę miał inne już nastawienie niż w rodzinnym domu :)

nio brzydula masz racje, ale gdzie takiego znalezc? ja trafiam na samych niedobrych :-)

Czytam nieraz sobie tematy różne i się zastanawiam gdzie wy takich typów wyławiacie co was tak źle traktują :D

no mamy rodziny, pewnie ze tak, ale siedzimy sobie sami bo tak wygodniej, spokojniej i fajniej? przynajmniej dla mnie, rodzine bede odwiedzac w styczniu jak sie skonczy ten caly swiateczny rozgardiasz :-)

Gość zwodniczy a ty co robisz
jesli nie siedzisz w tej chwili przed kompem? :classic_cool:

Zwodniczy a Ty tu moraly nam prawic bedziesz? Ja mam rodzine i partnera ale niestety dzisiaj musi pracowac Wiesz sa takie zawody-swieta,sylwester bez wyjatku:O

Gość lucretia my reflection
ja siedzę sama i jest mi mega dobrze :-) faceta wysłałam na całe święta do rodziców a ja sobie łażę w piżamie, gotuję, zbieram się do pieczenia chleba, uczę się haftować, siedzę na kafe, oglądam tv, maluję pazury :-) brakowało mi takiej chwili dla siebie.

Gość smuuuuteczek
A JA JUŻ NA NIC NIE CZEKAM!:(

Gość smuuuuteczek
Oberwałam od życia solidne cięgi teraz chcę już tylko mieć spokój.....😭