Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asssanzxasa

czy komus prostownica glosno chodzi???

Polecane posty

Gość asssanzxasa

czy wam tez tak buczy przy chodzeniu???mam prostowice efalock flat champ i przy wlaczeniu jej zaczyna buczec tak jak powiedzmy suszarka :O nie wiem co chodzi. jest nowa. ale moze zepsuta??

Gość mmmmm...mmmmm.....mmmmm
a nie masz przypadkiem włączonego efektu "satin ions" ? ja mam brauna, ale jak włanczam ten efekt to delikatnie "szelesci" ale cicho.... A tak to moja prostownica jest bezdzwieczna :)

Gość chyba nawer nie mam takiej opc
opcji w swojej prosyownic/ ludzie macie cos takiego? nie wiem czy ja reklamowac chyba :O

Gość chyba nawer nie mam takiej opc
cholera, pieknie. 200 zlotych za fryzjerska prostownice i popsuta :( ona chodzi jak suszarka. wszysycy od razu slysza ze wlosy prostuje. reklamuje ja chyba :O

Gość moja prostownica
jest cichutka jak myszka, pierwsze słysze, żeby w ogole prostownica wydawała z siebie jakies dzwieki...

Gość ma ktos moze
efalock flat champ? juz sama nie wiem. prostownice zamowialm sobie pod choinke i teraz jestem zdziwona ze ona tak buczy. tak jakby to suszarka byla. tak jakby wiruje. w calym domu slychac :O zwroce ja po swetach, jak da rade :(:O

Gość a ja nie byłam przy kasie
moja nie wydaje z siebie absolutnie ŻADNYCH dźwięków. twoja chyba jest zapesuta. Idź do sklepu z nią, niech sprawdzą

Gość ma ktos moze
tzn zamawiania byla przez allegro, na razie nie umiem skontaktowac sie ze sprzedawca bo sa swieta wiec moze dlatego nie odiera telefonu ale boje sie ze moze mi wmowci ze te z efalocka bucza. dlatego nie wiem co robic :O

Gość miaaa...23
Ja mam prostownicę Efalocka i też trochę buczy, ale nie aż tak głośno żeby było słychać ją w całym mieszkaniu.

Gość tzn nie wiem czy to glosne
buczenie, bo pierwszy raz sie z czyms takim spotkalam. wszystkie moje prostownce chodzily ciuchutko wiec to mnie troszke zaskoczylo. ona po podlaczeniu do pradu po jakichs 5-10 sekundach zaczyna tak jakby wirowac, albo co. tzn jak suszarka - taki odglos ale wiadomo, ze troszke cichsza jest. masz tak samo??skad to buczenie??

Gość upppppppppppppp

Gość bardziej prince polo
A moja, to w ogóle nie chodzi. Zawsze leży tam, gdzie ją położę. :O

Gość a moja
po panelach stuka jak chodzi ;)

Gość hehehejjjj
no ok. ale pytam serio. bo nie wiem czy to normalne z tych z efalocka ze slychac je, jak sa wlaczone.

Gość ollinka135
Hmmm pierwszy raz się z czym s takim spotkałam :) Moja, tez fryzjerska (ale nie tej firmy co twoja), chodzi cichutko, lepeij ja zareklamuj, szkoda, że kupowałas na allegro, ale może akurat przyjmuja zwroty np. do 10 dni, zresztą wszelkie takie urzadzenia maja gwarancję :)