Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczka21

co sądzicie o mojej kici?

Polecane posty

Gość hej hooooo
sam nie bende olądal bo CHCE SIE DZIELIĆ RADOŚCIĄ ŚWIETA SĄ!!!!!!!!! :D :D wesołych świąt, wesołego jedzienia, wesołego wypróżniania :D

Gość dotty123
Moja kicia też aportuje i wcale nie musiałam jej tego uczyć :) Po prostu rzucam jej zabawkę albo sznurowadło i ona przynosi je w zębach i kładzie mi pod mogi :) To samo robi zawsze, gdy ma ochotę na zabawę, a ja np. siedzę przy komputerze. Często tez widzę jak przechadza się po mieszkaniu z moimi skarpetami w zębach (takimi zwiniętmy w kłębek). Natomiast mój poprzedni kocurek nigdy nie aportował ( w ogóle nie nosił niczego w zębach, oprócz upolowanych myszy rzecz jasna). Tak więc to juz zależy od danego osobnika - czy mu się chce, czy nie ;) Poza tym jestem przeciwna tresurze, a takim idiotycznym ubrankom to już w szczególności :O Kochajmy nasze zwierzaki mądrze i nie róbmy niczego tylko dla własnego "widzi mi się".

hhmmmm to ciekawe czy tez samoistnie twoj kot podaje łapke prosi na dwóch łapkach kładzie sie. ja moją Suzi uczyłam apotować sama tak nie robiła tak samo z proszeniem podawaniem łapci itp

Gość madziattt
Julek to kocur rosyjski niebieski :) 6 letni

noo Suzi to smakoszka :-) jada tylko whiskasa najlepiej z kurczakiem albo w drodze wyjądku pokrojone piersi z kurczaka :-p)

a czym mam ją karmić weterynarka mi poleciła whiskasa a swoją drogą to najdroższa karma więc chyba najlepsza. koty i psy nie powinny dostawać ludzkiego jedzenia

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! ponocy bo nie wiezre!! co to za wtereynarz??? najdroższa karna?? 😡 sorry.......zakłądasz kotu ubranka, trenujesz jak małpe a nie wiesz co powinien jeść i co dla niego zdrowe???? :O:O:O zaczynam zmieniac o tobie zdanie ....

Animoda Carny, Royal Canin, Eukanuba, Purina.........\ nie słyszałas o tych karmach?? zmien weterynarza :O bo te karmy sa w zoologicznych i u weta włąsnie dostepne, jesli twoj ma tylko syf whiskas to omiajj go szerokim łukiem :O:O

dobra dobra ale zwróć uwagę na cene tych karm do 5zł za karme moge dać ale bez przesady nie zarabaim kokosów wole kupić mojej Suzi whiskas (jedna z lepszych) karm które bynajmiej lubi niż np. za 1.80 syf z aro a nie wymieniaj mi karm za 8, 9zł nie stać mnie!

poza tym gdzie mam to kupować...? u mnie w sklepach jest tylko kitekat to Suzi nie lubi i te tanie z aro noo albo WHISKAS

:O:O:O a na ubrank acie stac???? a trujesz kota syfem który ma w składzie 4 % mięsa?? ZASTANóW SIę co zawiera reszta.... W Animodzie masz 85-90 % miesa!!! kosytuje 5+6 y ya puszke ale wykalkuluj sobie to :O Przede wszystkim dawaj jej surowe mieso, ryby, drb...jesli cie nie stac :O:O na normaln dobra karme Sorry ale zalosna jestes :)