Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaa00

Co on zrobił

Polecane posty

Gość ajdhsk
Jesli jest tak jak mowisz to jest prawdopodobienstwo ze zajdziesz w ciaze, bo akurat masz dni plodne.W moim przypadku udalo sie juz w 1 cyklu staran.

ja wiem, wiem, TYLKO facet. Ale potem to kobieta lata z brzuchem, rodzi, i na końcu zostaje sama... Tylko faceci... Kiedyś słyszałam, że po ostawieniu tabletek łatwiej jest zajść w ciążę... ale nie wiem czy to prawda.

Możesz sie spodziewać, że wszystkie mniej i bardziej powazne decyzje będzie podejmował sam, a po slubie zero tabletek i pełna zależność od pana i władcy. Dlatego napisałam: uważaj na siebie.

ok, ja ide spać, bo mąż na mnie krzyczy:p Napisz jutro co i jak Dobranoc wszystkim

Gość zalamanaaa00
Ale on nigdy taki nie byl. Nie wiem co mu dzisiaj odwaliło. A tabletki przestałam brac przed jego wyjazdem to bylo jakies dwa miesiece temu, mialam je przestac brac na 3 miesiace i zrobic wszystkie bedania.A on przyjechał ,krew nie woda i sie stało . Tylko najbardziej mnie boli to ze go przosiłąm.

Gość zalamanaaa00
dobranoc nienia

Gość ajdhsk
Cos w tym jest ze po odstawieniu tabletek latwiej zajsc w ciaze.Ja bralam tabletki jakies pol roku, potem je odstawilam i po 3,4 miesiacach sprobowalismy i zaszlam odrazu w ciaze.

Gość zalamanaaa00
no nie strasz mnie prosze ;(

tak to jest. Można prosić, facet zrobi źle, facet przeprosi, i tak w kółko. Jakie my mamy ciężkie życie ;) Ale takiej sytuacji jak Ty jeszcze nie miałam, nie zareagowała bym tak łagodnie. A jak będziesz w ciąży, to co?

Gość ajdhsk
Niestrasze cie tylko mowie jak bylo w moim przypadku.Ja tez odstawilam tabletki bo mialam miec zabieg gin. ale juz niezdarzylam.A wogole rozmawialiscie kiedys na temat dzieci i rodziny?

Gość zalamanaaa00
Jak bede w ciazy to mu chyba głowe rozwale normalnie. Narazie jestem tak na niego zdenerwowana, ze masakra jak jeszcze sie okaze ze jestem w ciazy to go pobije chyba.

Gość zalamanaaa00
Kiedys cos tam wspominał własnie o tym ze chce sie ustatkowac. I dosyc nie dawno mowil ze chce mi sie oswiadczyc moze jeszcze w tym roku lub na poczatku przyszłego ale to byla taka luzna rozmowa nic wielkiego.

mam 20 lat i jestem w 10 tygodniu ciazy, ktora nie byla planowana... i powiem tak z poczatku bylam przerazona... ale gdy porozmawaiam z chlopekiem to nawet sie oboje z tego cieszymy...;) ciaza to nic zlego... musisz sama zdecydowac czy chcesz brac tabletke poinstor czy nie? zebys potem nie zalowala, a moze nie bedziesz w ciazy? nie jest tak latwo zajsc jak sie to wydaje. pozdrawiam

Gość zalamanaaa00
No powinien. Kocham gi i jakby mi np powiedzial " Kochanie wiesz bo ja juz jestem gotowy na dziecko i chce je miec" TO na pewnoe bym sie zastanowila nad jego słowami i porozmawiala z nim ze moze zaczniemy sie do tego powoli przygotowywac ale nie za szybko. Zawsze jest jakis kompromis.Mam 19 lat to jeszcze nie za wiele , moze bysmy jeszczed z dwa lata poczekali.

Gość zalamanaaa00
mona wiem , ze to nie tak latwo , zajsc w ciaze wiec mam nadzieje , ze nie dojdzie do zaplodnienia.

Gość zalamanaaa00
napisalam mojemu smsa zeby byl u mnie jutro z samego rana czyli koł 8 jak dla mnie , a on sie jeszcze pyta głupio dlaczego tak wczesnie ,a ja mu na to ze przeciez musimy cos zadecydowac.

i tego Ci życzę :* lecę spać, dobranoc, i mimo wszystko Wesołej końcówki Świąt :)

Gość LicziXYZ
faktycznie facet niby dorosły a odpowiedzialność zero ;/ A ja sama mam 19 lat załamana a mężczyzna mój 26 za 2 miechy kończy ;) Pomyśl czego Ty chcesz. Może nie zaszłaś odrazu, a jak nawet to musiałaś mieć sporo szczęścia że tak za 1 razem :)

Gość zalamanaaa00
No to tak . Mój facet przyjechał kolo 9 zapytalam sie go i co teraz. on powiedzial , ze zrobie co zechce lecz kobiety sie staraja o dziecko przez kilka miesiecy wiec malo prawdopdobne , zebym tak szybko wpadła. Wziełam telefon i zadzwonilam do tego szpitala,a tam mi jakas baba jeszcze z wyrzutami ,powiedziala " Pani ginekolog nie wiadomo o której bedze ale zdaje sie ze o 15 wiec wszystkie sprawy na 15 lub prosze przyjechac jak to jest tos bardzo powaznego, ja opowiedzialam jej o co chodzi a ona do mnie z jakimis pretensjami - prosze dzwonic po 15 bo my tez mamy swieta a w takim przypadku nikt nie umiera wiec czekac do 15" Ja sie wnerwaiłam , chcialam jej nawtykac, ale sie opanowalam, no i z moim doszlismyn do wniosku , ze nie pojedziemy , moze jednak nie dojdzie do zapolodnienia.

Gość półka
współczuje takiego partnera

Gość pazdziochowa
widzialy galy co braly........

Gość dziewczyno zadzwoń do
pierwszego lepszego z ksiązki tel i prywatnie ci wypisze recepte i już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba ze chcesz rodzic we wrześniu! nie bądz głupia!

Gość ann///
o ludzie!!!! Ten twoj facet to jakis idiota czy co??!!! brak słów! Twierdzi ze nie zajdziesz bo ktostam sie stara kilka miesiecy i ze odrazu sie nie zachodzi?! Czy on jest nienormalny?!! Jedne zachdza po kilku miesiacach inne odrazu!!! nie ma reguły. a po odstawieniu tabletek bardzo czesto jest tak ze płodnosc jest wzmozona tzn odblokowuje sie owulacja z obu jajników naraz! Moja kolezanka tak zaszła w ciąze w pierwszym cyklu po odstawieniu i kilka dni temu urodziła blizniaki, dwie dziewczynki:) tylko ze oni chcieli dzidzusia i w ich przypadku wystarczył ten jeden raz. Tobuie zycze zebys jednak nie była w ciązy a twoj facet to i nieodpowiedzialny idiota. Sorki za te słowa ale nie wiem jak mozna zrobic cos takiego, pomimo ze sie na to nie zgodziłas!

Gość przepraszm za okreslenie
autorko topicu ale twoj facet to skonczony kretyn!! Jak moze tak sie zachowywac dorosły mezczyzna? Ma chyba wyrazne braki w edukacji seksualnej i biologii skoro twierdzi ze nie wpadniecie bo to pierwszy raz sie sposcił a inni staraja sie miesiacami. A co to ma do rzeczy?! A ja znam dziewczyny które zaszły po pierwszej próbie, tylko ze one starały sie o dziecko i chciały tego. Twój facet zachował sie jak debil, pomijając fakt ze naraził was na ryzyko ciązy to zrobił z toba w łozku cos czego ty nie chciałas i wyraznie mu to powiedziałas tzn ze nie traktuje cie z szacunkiem i powaznie. Co innego gdyby nie zdązył i niechcący doszedł w srodku ale z tego co piszesz wynika ze on to zrobił celowo. W trakcie stosunku facet nigdy nie powinien robic czegos na co mu wyraznie niepozwalasz a jezeli to robi to nie szanuje ciebie i tyle. Mam nadzieje ze niebedziesz w tej ciązy. Przecierz jezeli chciał miec to mógl z toba o tym porozmawiac a nie po prostu postanowił ze sie spósci mimo ze ty sie na to nie zgodziłas, jak tak mozna potraktowac kobiete???? A jezeli nie chce dziecka i mimo to uwaza ze nic takiego sie niestało i nie ma sie o co martwic to jest głupi i niedouczony

Gość lolka ta od bolka
po skonczeniu braniu tabletek nei wiadomo bardzo kiedy sa dni plodne, organizm na nowo sie przestawia. Autorka neiwie kiedy bedziew ciazy. Jedne dziewczyny po odstawieniu tableek od razu zachodza w ciaze a inne czekaja miesiacami. A twoj facet to kretyn.

Gość przepraszm za okreslenie
i jeszcze sie smiał ze bedzie albo chlopiec albo dziewczynka??!!! C za bezczel! Jak on cie traktuje??? Ja na twoim pedziłabym po tebletke "po" bo im wczesniej sie ja wezmie tym wieszksze prawdopodobienstwo ze unikniesz wpadki. Byc moze bez tej tabletki tez nie zajdziesz w ciąze ale rozne wypadki chodza po ludziach. Ja bym tak nie ryzykowała.

Gość mamamiaaaaaaa
slyszalam ze po braniu tabletek przez jakis czas nie mozna zajsc w ciaze bo gospodarka hormonalna musi sie unormowac a poza tym w ciaze nie tak latwo zajsc wiec glowa do gory a jak juz bedziesz w ciazy to bedziesz szczesliwa mama widac Twoj facet chce dziecka

Gość anik...
Z tego co napisała autorka to jej facet nie chce dziecka bo uwaza ze jego znajomi czy ktostam sie stara kilka miesiecy wiec od jednego spuszczenia sie nie zajdzie i twierdzi ze ciązy z tego nie bedzie. Moze i nie bedzie i zycze tego autorce bo ona nie chce dziecka, ale ten koles to niedouczony baran! Zadecydował za ciebie i zrobił cos czego wyraznie powiedziałas ze niechcesz!!! Za kogo on sie uwaza?! Zgadzam sie z ann/// i przepraszam za okreslenie