Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Męska bokserka

Uderzyłam go....

Polecane posty

Gość bezsensu....
No to po jaka cholere w ogole tu o tym piszesz co ? Zakladasz temat, w ktorym opisujesz jak dalas w twarz swojemu partnerowi ale ... nie mowisz za co ? To po co w ogole to robisz ? Jak ludzie maja sie wypowiedziec nie znajac szczegolow ? Spadaj ..

mój dostaje ode mnie conajmiej dwa razy na tydzien i mu dobrze bo to on pierwszy zaczyna ale w twarz nie dostaje czesto chociaz ja tak

Gość ma_rianna
Nie wiem, czy istnieje taki powód, żeby dać ukochanej osobie w twarz. A gdzie honor? Gdzie klasa?

Gość gienowefa
mialam kiedys faceta duzo starszego od siebie i czesto ode mnie dostawal po pysku oczywiscie z liscia. nawet na mnie nie nakrzyczal ani nie wyszedl ani nie wyprosil. Moze bylam zarabista w sexie haha no coz i tak chcial abym zostala jego zona wiec bylam smakowitym kaskiem dla 13 lat starszego mezczyzny:)

Gość loleke
No to przynamniej pasujecie do siebie narwana i idiota. xD Co to w ogóle za maniera walic z liscia, jak dla mnie swiadczy tlyko o niedojrzalosci kobiety bo jedyne co umie to odwolac sie do sily. Wiedzac ze facet jej raczej nie odda.

Nie żadna maniera tylko emocje. Strasznie mnie dziwi wasze podejście. Wiadomo, że trochę przesadziłam, ale wy reagujecie jakbym conajmniej małą foczkę na futro zabiła...

Gość no i juz nie ma po co pisac
eee pewnie chce poruchać w sylwestra

Gość maskulista
JEsteś zwykłą szowinistyczną seksistką o mentalności Kalego.

Gość maskulista
Te, które uwążją , że ona miała prawo tak uczynic, żę kobieta ma prawo tak uczynic bo jest kobieta - no aż najwulagrniejsze słowa cisną mi się na usta, INNa miara - hipokrytki i seksi,tki zwykłe szmaty, nan które nikt nie powinien spojrzec, a facet dla mnie jest dupą bez jaj! Powinien cie w najlepszym razie olac, chociaz te z nie potepiłbym go, jakby ci oddał. KRetynkik, które twierdza, zę zasdłuzył niech od razu wyjada z takim tekstem do swoich chłopaków na piierwszej randce! Ja taką pogoniłbym w czorty

Gość maskulista
Wiesz jesteś kretynka i to wyjątkowo bezczelna. Skoro uważasz , zę kobieta ma prawoo mężczyznę ponizyc w najstyraszliwszy sposób, a on jezeli ją wtedy zkeje to jest ciota. Lecz się psychopatkao. OD takich bab należy siue trzymac z dala.TY masz czelnośc okreslac, kto jest mężczyzną? Chyba tylko według twoich (mała litera zamierzona) chirych urojeń! Prawdziwy mężczyzna nie da wejsc sobie babie na łeb. Wyskocz do swojego chłopaka z takim tekstem na pierwszej randce. Będzie dla mnie ciota, jeżeli cie nie wysle do wszystkich diabłów!

Gość RedaktorMaskulizmPl
Masz przekonać go do tego,że powinien Cię zostawić.Dla przemocy domowej nie ma usprawiedliwienia.Czy może jest?