Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duuuuuuuusia

SZCZEPIENIA NIEMOWLąT JAKIE WYBRAC

Polecane posty

Gość duuuuuuuusia

JAKIE POLECACIE MUSZE PODJAC DECYZJE I NIE WIEM KTORE WYBRAC

moj syn mial cala serie skojarzonych, wszystko super z corka planowalam to samo, w terminie 1 szczepienia okazalo sie ze zabraklo szczepionek skojarzonych i dalam zaszczepic mala zwyklymi a pare dni pozniej afera ze 2 niemowlat zmarla po tym szczepieniu, doslownie jedno po drugim :-o :( :( (musze dodac ze w zeszlym roku zmarlo 3 niemowlat po tej szczepionce -Euvax) wycofano dwie wadliwe serie, ale mala byla zaszczepiona wlasnie ta seria ktora wycofano, wiec stracha mialam, w dodatku to byly dzieci z sierpnia tak jak moja corka przy nst szczepieniu zarzadalam skojarzonych i tak mala zostala wlasnie zaszczepiona

Gość Paulina1309
ja słyszałam niedobre opinie na ten temat. A tak pozatym mu rodizce byliśmy szczepieni zwykłymi szczepionkami i nic nam nie dolega żyjemy a teraz wymyslili 3w1 i jeszcze rzadaja sobie 110zł za jedna. Moja mała dostaje normalnie zwykłe szczepienia.

Gość mama od jakiegoś czasu
Ja mam mieszane uczucia co do skojarzonych. Owszem dziecko kłute mniej razy ale widziałyście liste dodatkowych konserwantow? Ja wymiekłam. Nie dziękuję

Moja też miała skojarzoną, za 130 zł. Za każdym razem wszystko było dobrze tak jakby szczepienia w ogóle nie było

Gość gość
zapraszam do zapoznania się z krótką informacją pediatry o szczepinieach: mamapediatra.blog.pl

Gość gość
Tutaj gdzie mieszkam tylko skojarzone wiec nie ma co wybierac....norma XXI wieku

Gość gość
ja w ogole nie szczepie zadnymi.