Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmate mysli

co latwo studiowac?

Polecane posty

Gość inek
mysle ze sojologia to takie niewiadomo co i banał.pedagogika, psychologia ,kulturoznawstwo wszystkie te kierunki nie są konkretne tak mi się wydaje

Gość Niespokojny Darek
Inek dobrze ci sie wydaje :D

Ja się zgadzam, że łatwo studiować właśnie kierunki humanistyczne. Ja jestem typową humanistką więc problemów nie było, ale jak przyszedł egzamin z historii myśli społeczno ekonomicznej to zbladłam. Mieszkałam z dziewczynami, które studiowały matematykę i chemię i było im trudno.

Gość goodies
darek, nie uogólniaj. poziom trudności psychologii zależy od specjalizacji. psychologia ogólna to łatwizna przy neurokognitywistyce, która jakby nie patrzeć też jest dziedziną psychologii. także nie oceniaj kierunku patrząc na to, jak wygląda kumpel. skoro jest idiotą, to mu nawet przyszłościowy kierunek nie pomoże 🖐️

Mam znajomych na socjologii i politologii i studiuje im się miło, lekko i przyjemnie. W sumie te kierunki to raczej jakiś żart niż poważne studia, biorąc pod uwagę liczbę egzaminów i materiał. Inne propozycje - pedagogika - kulturoznawstwo - stosunki międzynarodowe - zarządzanie - turystyka i rekreacja (nie oceniam możliwości zdobycia dobrej pracy po tych kierunkach, tylko łatwość studiowania)