Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wyśniona

co osiągneliście w tym roku??

Polecane posty

właśnie na jednym z plotarskich portali podsumowali jedną ze znanych osób... i tak właśnie sobie pomyślałam co ja osiągnęłam... i właściwie to NIC czym mogłabym się pochwalić:/ a Wy? co osiągnęliście w tym roku??

Gość a ja w tym roku
wziełam slub cywilny - niezbyt wielkie osiągnięcie urodzilam córeczke w styczniu - to dopiero bylo wyzwyanie poszłam do pracy w maju;) zwolniłam sie z pracy w grudniu:) zdałam na nastepny semestr:) szukam lepszej pracy

Gość jak gdyby
znalazłam lepszą pracę wymieniłam samochód na lepszy model oczyściłam teren uczuciowy tzn. pozbyłam się wrogów ze swojego życia:)

Gość kakakkjdjad
zdalam mature, dostalam sie na wymarzone studia. :)

Gość likto
wlasciwie to nic:(

Gość a ja nic nie osiągnęłam w tym
roku, chyba nic...

CI, ktorzy pisza, ze nic (lacznie ze mną) powinni wyciągnąć wnioski.. A Ci ktorzy coś osiągnęli niech się chwalą, może będą dla kogoś inspiracją:)

nauczyłam się jeździc na nartach zmieniłam auto na nowe upewniłam się co do jednej sprawy byłam pierwszy raz nad ciepłym morzem :) zmobilizowałam się do cotygodniowego jezdżenia na basen i wciąż tam jeżdzę :) nie rozwiodłam się jeszcze :(

w tym roku duzo sie u mnie działo dobrego i złego mysle ze duzo wydarzyło sie dobrych rzeczy ale ja jestem najbardziej zadowolona z tego jak strasznie cierpliwym czlowiekiem sie stałam, cierpliwym i wyrozumiałym a to wszystko chyba dzieki mojej córeczce :)

awansowałam na kierownika, założyłam swoją firmę, ale co tego...

Gość ivankaa
Sporo tego było: -przygarnęłam kota - moje pierwsze "dorosłe" zwierzę -zaliczyłam w końcu znienawidzony przedmiot na studiach - rozstałam się z ex - rozwaliłam sobie głowę na koniu - blizna do końca życia na twarzy, ale zniknął lęk przed upadkiem - podjęłam pierwszą pracę :) - dostałam pierwszy w życiu mandat( od SOK) -poznałam wielu ciekawych ludzi

Gość marlut
zaczęliśmy budowę domu,kupiliśmy samochód taki jak sobie wymarzyliśmy,posłaliśmy dziecko do żłobka,wróciłam do pracy,podjęłam decyzję,że w przyszłym roku zrobię ratownika medycznego na nie-mamy kredyty,dziecko wżłobku choruje,starsze opuściło się w nauce.ogólnie wyszło na zero,no może na plus trochę.

marlut po co ci robic ratownika medycznego...jak kobiety praktycznie nie maja uprawnien.. bo sa ograniczenia w dzwiganiu przez kobiety do tego niegdzie nas nie zatrudniaja..w zadnej karetce

* kupiłam super pieska * zdałam maturę :D * dostałam się na studia * poznałam masę super ludzi :D * zapisałam się na kurs tańca i już całkiem, całkiem mi idzie * znalazłam odpowiadającą mi pracę * nauczyłam się pływać, bo do tej pory panicznie się bałam :P * udało mi się zwiedzić Rzym w wakacje, a to było moje wielkie marzenie * znalazłam fajnego chłopaka, w sumie to On mnie znalazł ;) * udało mi się dotrzymać postanowienia i biegam 5 razy w tygodniu i parę innych drobiazgów by się znalazło :D Pozdrawiam!

Gość marzenaka79
ja się chwalić nie będę ale to najlepszy rok w moim zyciu oprócz 2000 roku

Gość hmmmmmmmmmmm
Znalazlam mieszkanie ktore wynajelam z moim ukochanym zdobylam wiele pochwal w pracy skonczylam wszystkie swoje kursy zaszlam w ciaze wyznaczyli mi date rozwodu to tyle dobrego a co najgorszego mnie spotkalo? Hmmmm moj ukochany uciekl 8 tygodni przed porodem i teraz jestem sama z brzuchem i z mnustwem problemow.Koncowka roku w ogole mi sie nie podoba...

- rozpoczelam kolejny, wymarzony etap nauki :) - zmienilam prace i w ciagu miesiaca dostalam nowa, z zarobkami, na jakie nawet nie liczylam :) - zareczylam sie :)

Gość sdsdsdsd
wygrałem 6,7 mln w duzego lotka w pazdzierniku

Gość Wściekła Malina
Zrobiłam remont który chciałam zrobić jakieś 3 lata temu. A poza tym nic.........wielka pustka.

szczera dziewczyna - ;) podobno jestem szczęściarą, a pzoa tym marzenia są po to, by je spełniać, więc nic wielkiego :P no moze poza tym chłopakiem:D

Gość moze nie postanowienia ale
zrobiłam dwa super szkolenia- nawet jesli mi sie nie przydadzą- nikt mi ich nie zabierze :) postanowiłam chodzić na basen 2 razy w tyg i ... chodzę :) bardzo to polubiłam schudłam 15 kg :) dostałam stypendium prezydenta za wyniki w nauce:) pracowałam w wakacje w robocie w ktorej mało komu udaje sie wytrzymac ( praca ciezka, na produkcji ) chyba trochę udało mi się zmienic moj paskudny :P charakter