Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31 lat_mam

W maju zostanę pierwszy raz mamą...

Polecane posty

Gość saaabinaaaa
To Wy jesteście niedojrzałe pisząc takie brednie i z góry skreślając szanse tego nienarodzonego dziecka na szczęśliwe dzieciństwo!!!!

Gość tragedią jest jesli
bliskosc ojca jest rownie ważna co bliskośc matki.dziecko czerpie wzorce od obydwojga rodzicow a nie tylko od jednego.🖐️

Gość tragedią jest jesli
no i nie wiem sabina skąd w tobie tyle agresji?:o

Gość saaabinaaaa
Nienawidze takiego zachowania!! Kobieta z pewnością, która rozpoczęła ten temat nie szuka wypowiedzi inteligentnych i dojrzałych typu"to tragedia" . Ma szanse zapewnić temu dziecku godziwe i pełne miłości życie!!! Życze Jej jak najlepiej!! Większą tragedią jest gdy dziecko wychowuje się bez matki to jest tragedia!!

Gość tragedią jest jesli
a ja jej zyczę, żeby to dziecko kiedyś zaznało oprócz miłości matki również miłość ojcowską. 🖐️

Gość ADAM P hasz EH

Gość 31 lat_mam
Dziękuje za wszystkie wpisy,nie będę samotną matką z wyboru,nie dałam się też,, zapłodnić ,,specjalnie to jest dziecko tzw.wpadki,nie możemy być razem ..wpadka z tzw,,romansu,, On już ma kogoś..mnie bardzo skrzywdził...tylko tak jakoś dziś chciałam się pochwalić że tak fajnie zaregowała moja rodzina..fakt pytali czemu tak przytyłam ..ale nikt mnie nie neguje także rok 2009 będzie dla mnie pod znakiem miłości

Gość ddfff
ja mam 25 lat i wychowałam się bez ojca i nie uważam, że miałam źle, gorzej moja mama- musiała sobie ze wszystkim radzić sama- podziwiam Ją za to!

Gość saaabinaaaa
Uwież znam wiele dzieci które nie mają ojca ale za to matka zapewnia im wszystko!!! Czasem dziecko wychowywane z ojcem ma się gorzej niz lepiej...

Gość snowfot
dla mnie byłoby to przejawem egoizmu dla niej z pewnością szczęście wielkie

Gość 31 lat_mam
Jestem bardzo szczęśliwa mimo tego iż wiem że nie będzie mi łatwo...

Gość saaabinaaaa
Dasz rade :)

Gość ddfff
Wszystkiego dobrego! :)

Gość 31 lat_mam
Dzięki! Smutne jest tylko to że samotnie,ale takie życie

Gość a masz kontakt
z ojcem dziecka, bedzie ci jakos pomagal czy nie?

Gość 31 lat_mam
U mnie jest dziwna sytuacja ja niby mam kontakt z nim na gg,to pewnie będzie troszkę dziwne dla was ale on nie wie tego..dowie się jak urodze ..tzn przyjdzie mu pisemko z sądu i o to mi chodzi ..taka małą zemsta za bawienie sie uczuciami drugiej osoby..

Gość a masz kontakt
no to bedzie mial niespodzianke :D a co jak zechce z Toba byc? nie bierzesz takiej ewntulanosci pod uwage? czy moze juz nie chcesz?

Gość 31 lat_mam
On ma już kogoś ,zaczyna swoj nowy zwiazek ktory oczywiście się chyba rozsypie,bo ktora kobieta chcialaby miec faceta z nieślubnym dzieckiem na boku?Nie już z nim nigdy ,coraz bardziej się o tym przekonuje..a zemsta jest słodka

Gość mam tylko nadzieje
ze jemu nie przyjdzie do glowy mscic sie potem na tobie. jak to mowia: kto mieczem wojuje ten od miecza ginie...

Gość a czemu nieeee
ona na nim to niech i on na niej sie jakos zemsci.😴

Gość mam tylko nadzieje
skoro jak pisze bawil sie jej uczuciami i jest juz z inna to autorka ma prawo czuc chec odwetu. ale to moze byc dopiero poczatek prawdziwej wojny. i pewnie bedzie, jak sie w sadzie zacznie...

Gość oopp
"mam z nim kontakt na gg" ło matko i córko

Gość 31 lat_mam
No właśnie niedługo chce sie udac do prawnika co mi radzi jak to sie wszystko przeprowadza itd...odnośnie jego to on nie jest z tych lowelasów..ale mną sie bawił ..nie wiedział czego chce,no prócz sexu ...dałam się wciągnąc w to jak mała dziewczynka..boli mnie to bo ja prowadze gre przed nim na gg ,udaję ze dobrze sobie rqadze itd..on mi pisze co u niego ale jak zaczął o niej poplakalam sie i musialam zachować zimna krew by sie nie zdradzić...to mu się należy i bardzo bym chciała właśnie by poczuł ten smak co ja czulam gdy mnie zostawil (jeszcze wtedy nie wiedzialam ze jestem w ciazy)

Gość cholera wie
czy to dobre takie rozwiaznie, taka gra. a moze gdyby od poczatku wiedzial nie zwiazalby sie z ta kobieta? rozumiem, ze cie zranil ale mysle, ze ma prawo wiedzic, ze zostanie ojcem. poza tym dosc mocno komplikujesz zycie kobiecie, ktorej nawet nie znasz i ktora jest bogu ducha winna. nie wiem czy cala ta akcja tylko po to, by sie na nim zemscic jest tego warta...

Gość 31 lat_mam
Masz racje ona nic nie jest winna ..ale ma pecha że akurat pojawiła się w jego życiu ..i zazdroszczę jej że on ją kocha mnie nigdy tego nie powiedział a jej podobno tak :-(

Gość podobno................
kochana, slowa nic nie znacza...jak dlugo sa ze soba? i juz ja tak kocha? a poza tym skad to wiesz: od niego??? nie drecz sie tym, co dzieje lub nie dzieje sie u niego. skup sie tylko i wylacznie na sobie i dzidzi. rodzina cie wspiera, to bardzo wazne. a fecet niech sobie nawet uklada zycie, nic ci do tego. tez sobie ulozysz :)

Gość 31 lat_mam
No właśnie myślę że on pisząc ze mną na gg usiłuje zrobic mi na złość nie wiem...wcześniej opowiadał mi że poznał fantastyczną dziewczynę ale nie wie co z tego będzie w taki sposób bym poczuła się dotknieta by sprawić mi przykrośc nie wiem dlaczego on tak czyni...ostatnio mi napisal ze ma problem ze on jest niecierpliwy a ona chyba jeszcze nie chce się zgodzić na sex to po tym mi się zrobilo starasznie ja sie zapytalam po co mi to pisze..a on chyba nie raże twoich uczuc ..tak jakby to specjalnie robil tylko nie wiem po co????Znają sie nie dawno chyab od wrzesnia razem pracuja.

Gość lady gaga.
niedosc, ze dziecko ojca nie bedzie mialo, to jeszcze ma matke szmate puszczajaca sie z zajetymi, fe:O

Gość 31 lat_mam
lady gaga.jak spotykal sie ze mna byl samotny czytaj ze zrozumieniem zanim sie odezwiesz

Gość podobno................
a po co ty z nim w ogole utrzymujesz kontakty w tej chwili? niech ci da swiety spokoj. a te informacje o aktualnej dziewczynie mozesz raczej miedzy bajki wlozyc. pytanie tylko po co cie tak dreczy? chyba wie, co do niego czujesz czy czulas...lepiej w ogole z nim nie gadaj.