Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31 lat_mam

W maju zostanę pierwszy raz mamą...

Polecane posty

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvba
a jak mu coś odbije i załatwi ci sprawę w sądzie o prawa rodzicielskie. powie że utrzymywaliście kontakt a nie poinformowałaś go o dziecko- wnioskując jesteś nieodpowiedzialna, on jako ojciec miał prawo wiedzieć. I jeszcze zacznie walczyć o dziecko. Zastanów się i lepiej mu to powiedz bo on ma prawo wiedzieć.

Gość lady gaga.
wpadka z tzw ROMANSU umiem czytac, ty za to nie umiesz pisac ze zrozumieniem...

Gość 31 lat_mam
No właśnie nie wiem po co on mi to opowiada ..co on w ten sposob chce wzbodzic chyba we mnie zazdrosc nie wiem i udaje mu towiem że nie powinnam z nim rozmawiać ale ciągnie mnie ...,ale już nie będe bo od wczoraj zle się czuje ..ne chce by mi to odbiło si e na dziecku wiec chyba usune ten jego nn gg

Gość podobno................
romans niekoniecznie musi byc z zajetym facetem...romans wakacyjny na przyklad....

Gość 31 lat_mam
to znajomość 8 mcy więc nie taki sobie romans moze zle to ujelam

Gość podobno.............
tak czy siak, ktos tam wczesniej ma racje. zatajenie takiej informacji przed nim moze dzialac na twoja niekorzysc w sadzie. lepiej sie upewnij u prawnika, czy dobrze robisz.

Gość 31 lat_mam
podobno............. może masz rację..ale wyjdę na idiotke ..ale powiedz mi dlaczego on ciągle wspomina o tej dziewczynie ,i takie rzeczy pisze skoro wie ze ja czulam cos do niego co on w ten sposob chce udowodnic ..napewno chce mi sprawic swiadomie przykrosc

Gość podobno..........
nie wiem, jasnowidzem nie jestem. moze chce ci dac do zrozumienia ze kogos ma i jest szczesliwy wiec nie licz na jego ewentualny powrot. moze chce wzbudzic twoja zazdrosc bo jest dupkiem, ktory lubi byc w centrum zainteresowania a moze dlatego, ze to on chcialby zebyscie byli razem ale pseudoduma nie pozwala mu tego przyznac. moze po prostu jest sadysta, ktory lubi psychicznie znecac sie na kobietami moze..... nie zastanawiaj sie nad tym, bo to teraz nie jest najwazniejszy problem. poradz sie prawnika i powiedz mu u dziecku. takie jest moje zdanie. im szybciej tym lepiej.