Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana_Lilka

znowu nic a tyle było nadziei

Polecane posty

Gość załamana_Lilka

to juz kolejny raz....kolejny test ciązowy i wynik negatywny W styczniu dowiedziałam się ze jestem w ciązy byłam cała szczęśliwa az do 17marca kiedy to nagle dostałam silnego krwawienia,w szpitalu okazało sie ze poroniłam.To był cios którego się nie spodziewałam jestem młodą silną zdrową kobietą i poroniłam.Od lipca staramy się o kolejne dziecko i wszystko na nic.Nie pomagają ani specjalna dieta ani tabletki z kwase foliowym ani zmiana stylu życia.jestem juz załamana...

Gość florentynka_mama_kamilki
współczuję Ci wiem jak to jest starać sie o dziecko bezowocnie dasz rade :) Kamilcia:)urodzona 17 lipca 2008

Gość pytający muchomorek
kara boska, pewnie uprawiałaś sex przed ślubem. To teraz masz!

Gość załamana_Lilka
muchomorek ale zabawne ha ha ha tak bardzo chcemy mieć dziecko jestesmy juz 3 lata PO ślubie i nic... pytają sie nas tesciowie i ciocie czemu czekamy z dzieckiem a my niczego innego nie chcemy

Gość co z tego że po ślubie
ale zaczęliście pewnie przed?

witam wszystkie panie, pisałam wcześniej pare słów na forum \"wczesne objawy ciąży\" bo byłam pewna, że to już... niestety kolejeny raz sie myliłam. Odnalazłam więc forum dla kobietek starających się...

Gość załamana_Lilka
no tak staramy sie jak na razie bez skutku:(

Gość załamana_Lilka
ostatnio próbowaliśmy seksu w no wiecie... od tyłu, a tylko na sam koniec tam gdzie trzeba, żeby nie było luźno i żeby więcej plemników zostało w środku. Ale i to nie pomaga :( Jestem załamana i chce mi się ryczeć :(

bo to tak jest, przed slubem nie chciałam, lecz nie ze względów religijnych. zawsze twierdziłam, że na maleństwo mam czas, że jeszcze nie teraz, bo jest wiele rzeczy do zrobienia, że jeszcze nie dojrzałam. teraz po ślubie jest innaczej, od dłuższego czasu czuję gotowośc do matkowania a tu nic...