Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezapominajka w swiecie

Czy zdarzylo Wam sie zdradzic TA JEDYNA ?

Polecane posty

Gość dziewczyno miej trochę
honoru!

Gość niezapominajka w swiecie
Macie racje :( choc chcialam zeby bylo inaczej wyszlo jak wyszlo, musze temu stawic czolo, koniec marzen o nim, koniec milosci 😭 a bylo tak pieknie..... On nie chce odpuscic, zaluje tego co zrobil i znow pisze,ze na kolanach do mnie przyjdzie z prosba o wybaczenie.....niech sie idiota nie ludzi, ze mu wybacze, to KONIEC :( Dziekuje za wypowiedzi, utwierdzily mnie w przekonaniu,ze nie warto zaczynac po raz drugi, wychodze teraz z domu,wiec nie bede mogla tu zajrzec, ale wieczorem przejrze ewentualne nowe wypowiedzi. Dzieki

Gość monika901
zostaw go tu juz nawet nie ma do czego wracac

Gość NiePrzyznamSięŻeToJa
Musisz liczyć sie z tym ,że za każdym razem ,gdy nie dostanie od Ciebie seksu...pójdzie do innej:) Emocjonalny niedojrzały gówniarz z Niego.

magda244 Tak sie zastanawiam co moze byc zalosnego w mojej wypowiedzi ale nie znalazlem...Przeciez kiedy kocham kobiete chce z nia byc chce sie z nia kochac do utraty tchu,,pozadac jej na kazdym kroku..Tego samego oczekuje z drugiej strony....Jezeli ona mysli inaczej to...przykro,,

Gość no to wlasnie oderdobe
w takim przypadku facet szuka sobie takiej, ktora bedzie rownie chetna jak on a nie zawraca po wszystkim glowe autorce!!!! niech sobie szuka innych!

nie każda laska tak od razu jest do tego gotowa. jesli ją kochasz to poczekasz! albo stworzysz ten niepowtarzalny nastrój i atmosferę, ośmielisz ją, troskliwie i czule zaopiekujesz się NIĄ i JEJ potrzebami, a nie tylko swoją potrzebą zaspokojenia popędu! ;/ faceci chcą seksu z EGOIZMU! (w takich przypadkach) gdzie on pomyślał o tym, co poczuje jego dziewczyna?! czy przejmował się nią, gdy ją zdradzał!? to dlaczego ona ma się teraz przejmować jego cierpieniem?! przecież ona cierpi stokroc bardziej! i to z jego WINY!

Gość magda244
oderdobe zalosne dla mnie jest to,ze co? zakladasz,ze jesli ona z Toba nie chce sie kochac,to poszukasz sobie innej i zdradzisz ja z nia?;/

Gość dziewqczyno daj sobie z nim
spokój bo nie jest ciebie wart!

zalosne dla mnie jest to,ze co? zakladasz,ze jesli ona z Toba nie chce sie kochac,to poszukasz sobie innej i zdradzisz ja z nia?;/ Tego nie napisalem ze ja zdradze, po prostu odejde.......i poszukam kobiety, przy ktorej bede sie czul 100% mezczyzna, ktora bedzie namietna kochanka i czula partnerka, bo tego szukam u kobiety..

Gość lalalalalalalalalallalalallala
"Tego nie napisalem ze ja zdradze, po prostu odejde" nawet jesli bedziesz czul, ze ona jest ta jedyna, najwazniejsza dla Ciebie, to odedziesz z powodu braku sexu? :o

no to wlasnie oderdobe w takim przypadku facet szuka sobie takiej, ktora bedzie rownie chetna jak on a nie zawraca po wszystkim glowe autorce!!!! niech sobie szuka innych! Zdecydowanie sie zgadzam..Jak dla mnie facet jest niedojrzaly i jeszcze manipuluje i gra na cudzej krzywdzie, placzac proszac o przebaczenie,to troche zalosne tymbardziej ze swiadomie poszwedl z inna do lozka...

Gość NiePrzyznamSięŻeToJa
Zdecydowanie sie zgadzam..Jak dla mnie facet jest niedojrzaly i jeszcze manipuluje i gra na cudzej krzywdzie, placzac proszac o przebaczenie,to troche zalosne tymbardziej ze swiadomie poszwedl z inna do lozka... i z tym sie zgadzam:)

lalalalalalalalalallalalallala "Tego nie napisalem ze ja zdradze, po prostu odejde" nawet jesli bedziesz czul, ze ona jest ta jedyna, najwazniejsza dla Ciebie, to odedziesz z powodu braku sexu? Nigdy nie masz gwarancji ze to ta jedyna,,Zwiazek to kompromisy to wzajemne zabieganie o partnera, sprawianie mu przyjemnosci..wspieranie w codziennych problemach..Ale zwiazek to tez seks, namietnosc, pozadanie...Nie potrafilbym Tego tlumic i ukrywac i meczyc sie miesiacami....

Gość pepea
ale autorka nie powiedziala ze nie chce sie z nim kochac tylko ze chce poczekac......zreszta ona ma 20 lat i zna tego kolesia rok...i faktycznie wydaje mi sie ze myli zauroczenie z miloscia.....

Gość ale pieprzycie
a gdyby bylo odwrotnie ???? jakiś czas temu mój facet mial problemy zdrowotne i nie mogliśmy sie kochać przez ok 4 miesiące, to co , wedlug logiki co niektórych z was mialam sobie poszukać innego zeby mnie puknąl bo bardzo mialam ochote ??? ochote mialam na seks i to bardzo !!! ale kocham mojego faceta i jestem w stanie wytrzymać bez seksu gdyby tak jak twój facet zrobila kobieta nazwaliby ją szmatą a gościa tlumaczą on tez jest zwyklą szmatą i koniec !!!

ale autorka chyba wszystko inne rzeczy mu zapewniala , takie jak czulosc, milosc, wsparcie i tylko jeden aspekt zawazyl na tym, ze polecial do innej ? TYLKO jeden???? :o Nie zal rozwalac zwiazku, ktory jest oparty na milosci z tego jednego powodu, przeciez i tak miala w planach kochac sie z nim, chciala tylko troche poczekac a on nie wytrzymal...

a gdyby bylo odwrotnie ???? jakiś czas temu mój facet mial problemy zdrowotne i nie mogliśmy sie kochać przez ok 4 miesiące, to co , wedlug logiki co niektórych z was mialam sobie poszukać innego zeby mnie puknąl bo bardzo mialam ochote ??? albo jestes bardzo mlodziutka albo nie czytasz uwaznie....Choroba, przeciez w takim momencie nigdy nie porzucilbym swojej kobiety!!!!!!!!!,,,Puknij sie w czolo!!!!!!! i nie obrazaj !!!!!!!!!

Gość ale pieprzycie
a jaka jest różnica pomiedzy tym ze czekasz z powodu choroby czy z powodu tego ze ona jeszcze nie jest gotowa ..... żadna , tak czy tak czekasz i albo potrafisz to zrobić albo nie

ale pieprzycie a jaka jest różnica pomiedzy tym ze czekasz z powodu choroby czy z powodu tego ze ona jeszcze nie jest gotowa ..... żadna , tak czy tak czekasz i albo potrafisz to zrobić albo nie Nie napisalem ze nie moglbym poczekac,,,ale z pewnoscia nie do slubu!!!!!!!!!!!!!!!

Gość droga autorko
wiem, że to przykre, ale.... wyobraź sobie jak on dotyka ciała innej dziewczyny, jak się całują, dotykają, przytulają... Czy będziesz potrafiła żyć z tą wyobraźnią? Czy będziesz potrafiła się z nim przytulać, całować wiedząc, że tymi rękami i ustami dotykał innej będąc z Tobą? Ja próbowałam, nawet normalnie sypialiśmy ze sobą i było niby po staremu, ale... takich rzeczy się nie zapomina, to zaufanie już nie powróci, cały czas zostaje ta niepewność i podejrzenia... u mnie ciągneło się to jeszcze 2 lata... prawie po 5 latach sie rozstaliśmy:( Niestety raz tak postąpił... już do końca w porządku nigdy nie będzie, bo będzie wiedział, że ty itak go tak kochasz, że mu wszystko wybaczysz... Ale możesz próbować... Twój wybór... ja teraz była bym mądrzejsza i nie marnowała kolejnych lat... Powodzenia i dobrego wyboru:*

Gość ale pieprzycie
o czekaniu do ślubu tutaj nie bylo mowy

Jak sie kocha to sie wszytko zrobi dla ukochanej osoby i poczeka sie troche na to, az dziewczyna bedzie gotowa na to by sie kochac, sex jest wazny, ale TYLKO faceci uzalezniaja od tego pomyslnosc zwiazku, milosc schodzi na drugi plan niestety :o

Gość przytomna
Nie zal rozwalac zwiazku, ktory jest oparty na milosci z tego jednego powodu To działa w obie strony. NIe żal rozwalać dobrego związku tylko dlatego, że sobie strzelił jeden numerek z jakąś kobietą? Co innego gdyby prowadził grę na dwa fronty, jednej i drugiej mówił, że kocha, oszukiwał. Ale tutaj?

Gość no jasneeeeee
niech sobie strzela takie jednorazowe numerki co jakiś czas , byleby nie mówil , ze kocha gratuluje podejścia, żalosne

Gość bo tez kocham kogos kto _
do autorki: nie czytałam wszystkich wypowiedzi, ale na poczatku widze juz ze wiekszosc podpowiada Ci zeby nie wybaczyc a ja radze,,, wybacz i daj mu jeszcze jedna szanse.. skoro go kochasz, a on tak teraz tego załuje, wybacz i spróbujcie jeszcze raz :* nie traćcie tego wszystkiego co was łaczy.. pozdrawiam

Gość wybaczyć to może
ale bez mozliwości powrotu! :o

Gość nie wracaj do niego