Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty lukas

LUKAS BANK NAJGORSZY BANK...

Polecane posty

Gość skoczeek
a to ciekawe, bo ja w ing płacę 15zeta + 1,5 zeta za 2-ga karte

Gość mbankkkkk
Internetowe konto w mbanku jest super, nic nie kosztuje prowadzenie, i za przelewy też się nie płaci :) POLECAM!!

Gość mbank należy do BRE bank
a ten oszukuje klientów i sprawa już jest skierowana do sądu http://www.tvn24.pl/0,1592743,0,1,kredyty-bre-banku-juz-w-sadzie,wiadomosc.html z lukasem będzie to samo, kwestia czasu

Gość encemelek
Do doopy ten bank. 3 dni przelewy są księgowane, nawet jak "idą" z lukasa na lukas.

Gość jak wyżej
chyba maaja jakas awaria :?/

hmmm oczywiscie jezeli ktos pozytywnie wypowiada sie na jakis temat to juz jest pracownikiem danej instytucji hmmm i to jest zenujace według mnie .... oczywiscie w polsce lepiej jest psioczyc i biadolic na innych ... bo oczywiscie wszyscy sa zli tylko nie my....... jezeli chodzi o sam bank oczywiscie sa zwolennicy i przeciwnicy jak wszedzie ale to zawsze jest kwestia GUSTU gdyby ktos zapomniał.....

Gość Zenek z Gdańska
Mili Państwo. Mijak najbardziej odpowiada ten bank i nie przeszkadza mi to, że przelew jest księgowany 3-4 dni. Z e-konta w ogóle nie korzystam bo słyszałem, że nie warto i nie mam problemów. Wolę się przejść do banku i wszystko pozałatwiać w okienku. Jak ta Pani wyżej pisała, kwestia gustu, mi ten bank odpowiada.

Gość no i prawidłowo Zenek
jak lubisz 3 dni czekac na przelew z kaską to powodzenia!!!

Gość a ja w ing mam direct
i mam za friko, tylko musisz zakupy na kartkę zrobić na miech za 100

Gość GORSZEGO KONTA NIŻ W LUKAS
BANK W ŻYCIU NIE MIAŁEM!!! TO JUŻ W PKO GDZIE CZAS SIĘ ZATRZYMAŁ W CZASACH PRL-U MIAŁEM LEPSZĄ OBSŁUGĘ KREDYTOWĄ I E-KONTA!!! CIĄGLE TYLKO AWARIE I CIĄGLE JAKIEŚ PROBLEMY ZE SPŁATĄ A WSZYSTKO SPŁACANE W TERMINIE!!! SZKODA PISAĆ!!!

Gość jakiś zacofany jestes
Zenek ze nie korzystasz z konta internetowego, tylko wolisz isc do banku

Gość Beznadzieja nie bank

Gość w lukasie wiecznie nie działa
mi na ich stronie internetowej ROR'u zakładka - spłata rat/kart. cały czas pisze do BOK'u i cały czas to naprawiają, a to ciągle nie działa. no skłamałbym, działa jeden dzień na 3 miesiące. straszny syf w tym banku. przenosze się do innego. nie ważne jakiego byle nie lukas.

Gość czikimiau
najgorszy nie najgorszy, ale ja dopiero niedawno dowiedziałam się, swoją drogą z tego wątku http://www.comperia.pl/forum/kredyty/1170-lucas-bank.html, że tego banku praktycznie nie istnieje, teraz to credit agricole. a co to za afera ostatnio z tym bankiem, że ludzie chcą zbiorową petycję składać?