Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

artamka

chce schudnac i to zrobie!!!!!zapraszam te ktore sa zdecydowane

Polecane posty

witajcie na wstepnie chcialam przeprosic ze zalozylam nowy topick ale majac swoj wlasny czuje sie pewniejsza:) waze obecnie jakies 95kg;(i sie czuje strasznie z tym moim celem wymazonym to schudnac do 65kg do wiosny gdzies tak do kwitnia chciaabym wazyc 8kg mniej mam nadzieje ze to osiagne moja dieta to mż poprostu i nim innego...

Ja bym się przyłączyła, ale znając życie, to i tak mi nic z tego nie wyjdzie :)

Gość MałaMiiii
8 kg do wiosny????? ;O jak się sprężysz i nie tylko dieta MŻ,ale również troszkę sportu,ruchu to schudniesz o wiele,wiele więcej!!!!! Dziewczyno,skoro jesteś zdecydowana to staaj się najmocniej jak potrafisz. Cwicz sobie, czy biegaj kilka razy w tygodniu albo chociaz rowerek stacjonarny,cokolwiek. Nie mysl sobie,ze bede mniej jadła i na bank efekty będą powalające, bede mogla kupowac ciuchy w rozmiarze 36 a faceci beda sie za mna ogladac. Takie myslenie na bok moja droga. Masz duzo do zrzucenia wiec do roboty a nie na latwizne! powodzenia

Rok temu udało mi się schudnąć jakieś 20 kg. A że było mi trochę mało, to po jakimś czasie chciałam jeszcze 5 zrzucić. I tak już od roku czasu próbuję schudnąć te 5 kilo. I na próbach się kończy :)

Gość MałaMiiii
bo twój cel to 2 kg miesięcznie (!!!!!).-no dziewczyno, jak dla mnie parodia przy Twojej wadze,ktora moze zagrazac zyciu niedlugo, dopiero będzie styczeń,a ty do kwietnia chcesz TYLKO tyle schudnac, Wiadomo, chudnac trzeba z głową,zeby bie było efektu jojo,ale sportu musi byc duzo.

dzieki za slowa ktore mobilizuja tak bedzie wezme sie za siebie i mam nadzieje ze to osiagne:)

Gość MałaMiiii
no! i takie nastawienie masz miec! powodzenia

Gość panna z opaską
ja mam 173cm ważę 62kg nie mam nadwagi, ale chciałabym zrzucić TYLKO albo AŻ 5kg :) nie zliczę prób ile się do tego zabierałam, tak na dobrą sprawę to przecież tylko mc odchudzania...a mi nie możesz wyjść =/ 1,5 tyg przed Świętami się zaparłam, i nie jadłam nic po 17, 18. udało mi się zrzucić po 1 cm w punktach strategicznych :P, ale na Święta wszystko wróciło z domieszką :P od jutro zaczynam dietę, bo dziś na pewno już mi nie wyjdzie, ponieważ będę mieć gości =/ za 3 tyg zobaczę się po długim niewidzeniu, ze znajomym, mam nadzieję, że troszkę wyszczupleje :)

Gość MałaMiiii
Justa-nie odnoszę się do Twoich wypowiedzi więc pa. Autorko-piszę tak,żeby zmoibilizowac Cię i pokazac,że jesli jest się zdecydowanym,mozna duzo,duzo więcej. Nie mozesz isc na latwizne

Mała Mii - może i się nie odnosisz, ale odniosłam wrażenie, że naskoczyłaś na Autorke bez powodu, a ja osobiście strasznie nie lubię, gdy ktoś właśnie bez powodu się kogos czepia; byc może nie zrozumiałam twoich wypowiedzi

wogole moj brat ma we wrzesniu slub chcialabym bardzo wazyc wtedy 70-65kg jestem w stanie to zrobic i to zrobie:)

Justa dziekuje za wstawienictwo sie za mna:)ale jakos mam dobry humor i nie obrazilo mnie to tylko dodalo energi:)

Nie ma sprawy :) Ja też trzymam za ciebie kciuki i mam nadzieję, że ci się uda. W sumie to ja też od rana sobie dietkuję. Może wreszcie się i mi powiedzie?

Jak schudłam? Hehe... Dieta MŻ ograniczone słodycze ruch zielona i czerwona herbata dużo wody dużo warzyw i nabiału Utrzymać wagi wcale nie jest trudno jak się może zdawać. A teraz mam trochę inne plany na schudnięcie. Mniej drastyczne, bo po prostu już mi się nie chce dietować, ale ładna figura mi się marzy xD

wydaje mi sie ze topick jest dobrym mijscem na wylozenie swoich zali itd..kiedys tak przy wsparciu innnych dzienwczyn schudlam 8kg i bylo super lecz nadrobilam z naddatkiem;(

Gość daria*
hej kobietki ja też się przyłączam do was w prawdzie chciałabym schudnąć z 2-3 kg ważę 57 -jeśli waga dobrze pokazuje a chciałabym mieć te 55 -54 kg a przytyłam przez pracę pracuje jako księgowa czyli osiem godzin siedzę przed kompem i to mi szkodzi od dwóch miesięcy chodzę na aerobik i nic nie schudłam może podpowiecie mi co powinnam jeść aby zgubić te parę kg no i zależało by mi na pozbyciu się fałdki z brzuszka bo nie mieszczę się w spodnie * jak myślicie po jakim czasie mogę zauważyć rezultaty ze schudłam

Ważyłam ponad 70 kg, ale nie pamiętam w jakim czasie. To byl chyba okres 6ciu czy 8miu miesięcy. Teraz ważę 58 kg.

zazdroszcze ci bardzo:)mam nadzieje ze mi sie uda:) jak tylko bede miala wiecej pieniedzy w polowie stycznia(jestem studntka)zapisuje sie na basen i chce chodzic na niego 2 razy w tygodniu

Na pewno wszystko ci ładnie poleci, zobaczysz :) Dam ci radę - nie waż się codziennie, wystarczy raz w tygodniu. I nie wieczorem, tylko rano, na czczo, zaraz po skorzystaniu z toalety

wiem to zwaze sie w nowy rok to bedzie taki momnet moj pozadnego stratu teraz bede mz ale wielki start to musi byc 1stycznia