Germanie 0 Napisano Grudzień 28, 2008 http://www.domzdrowia.pl/64869,belissa-50-drazetek.html ja zaczynam od jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabi 22 0 Napisano Grudzień 28, 2008 Wiesz zdrowa to moze nie jest ale efekt jest i to bez jojo , a zupki to kubeczki knora? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez nazwy żadnej 0 Napisano Grudzień 28, 2008 takie w torebkach knor albo winiary. Najbardziej lubie pomidorową ale jadam i ogorkowa i barszczyk i kapusniaczek :) wlaściwie wszystkie tylko krem z kury mi nie smakuje i ma duzo kcal wiec tego nie jadam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Germanie 0 Napisano Grudzień 28, 2008 ja zjem na sniadanie platki kukurydziane z mlekiem,kromke chleba grahama z szynka jakas na obiad gotowany kalafior,troche zupy jarzynowej i gotowana na parze rybke a na kolacje ze 2 marchewki i jablko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Germanie 0 Napisano Grudzień 28, 2008 ja za bardzo tych zupek nie lubie bo za zdrowe to nie sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez nazwy żadnej 0 Napisano Grudzień 28, 2008 germanie ja z tych tabletek polecam mertz specjal. u mnie naprawde dzialaly tylko drogie są. Ale po ciązy to mi nic nie pomoga bo to dzialanie hormonów i wlosy musza wypaść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Germanie 0 Napisano Grudzień 28, 2008 wiem co to za tabletki,ale jak kiedys wypadaly mi wlosy bralam belisse i pomogla,a jak sie bede odchudzala to zapewne zaczna mi wypadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez nazwy żadnej 0 Napisano Grudzień 28, 2008 germanie ja myslalam ze to jakieś cuda na odchudzanie :) a to witaminki i wyciagi z roślin. to dobrze bo ja jestem anty tym wszystkim wspomagaczom odchudzania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabi 22 0 Napisano Grudzień 28, 2008 do bez nazwy żadnej mi nawet wlosy nie wypadaly ale mojej znajomej tak i caly czas scinala? a co masz corcie czy synusia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Germanie 0 Napisano Grudzień 28, 2008 ja tez jestem anty na te tabletki wszystkie kiedys tak sobie bralam apprtim zeby nie miec takiego apetytu i nie dosc ze dzialaly odwrotnie to jeszcze ciagle musialam w wc siedziec:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez nazwy żadnej 0 Napisano Grudzień 28, 2008 ja nie bralam zadnych nigdy ale wiele zlego sie o nich naczytalam gabi mam synka i corcie. A ty? ja ostatnio podcielam końcowki bo mialam już zniszczone ale nie scinam ich na krótko bo to nic nie da. Mnie po 1 ciąży też wypadaly a potem ładnie odrosly nowe. Mam nadzieje, ze teraz też tak będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Germanie 0 Napisano Grudzień 28, 2008 mi wczesnie wypadaly bo farbowalam,codziennie prostowalam ,suszylam uzywalam pianek lakierow teraz ostatnio fabrowalam i ich stan tez nie jest jakis idealny bo koncowki mam rozdwojone pozatym kazdy wlos sterczy w inna strone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabi 22 0 Napisano Grudzień 28, 2008 Ja mam Corcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Germanie 0 Napisano Grudzień 28, 2008 gabi 22 to cio bedziesz jutro w koncu jadla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabi 22 0 Napisano Grudzień 28, 2008 sniadanie platki fitnes z mlekiem 0,5 % 230 kal 2 sniadanie jablko lub pomarancz obiad fasolka szparagowa i miesko kolacja ciecierzyca i ogorek kiszony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Germanie 0 Napisano Grudzień 28, 2008 ahh http://a6w.pl/index.html ja proponuje zebysmy te cwiczonka na brzuch wykonywaly:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabi 22 0 Napisano Grudzień 28, 2008 robilam to ale wiecie co w tym jest ze jak skonczysz to pojakims czasie brzuszek wraca ,wiec czeba robic na okraglo ja jestem za Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabi 22 0 Napisano Grudzień 28, 2008 http://wdziek.info/aerobiczna_6_weidera.html ja mam z rysuneczkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabi 22 0 Napisano Grudzień 28, 2008 a co myslicie o kopenhadskiej diecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Germanie 0 Napisano Grudzień 28, 2008 no to mozemy robic i ja bede codziennie biegac,i skakac na skakance no i rowerek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raviolina Napisano Grudzień 28, 2008 Hej dziewczyny, ja z chęcią się przyłącze :) Od jutra zaczynam dietę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Germanie 0 Napisano Grudzień 28, 2008 nie wiem czy bym dala na niej rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Germanie 0 Napisano Grudzień 28, 2008 raviolina witamy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabi 22 0 Napisano Grudzień 28, 2008 witaj raviolina :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raviolina Napisano Grudzień 28, 2008 Chyba potrzebuje kogoś z kim będe sie dzielić swoimi kilogramami ;] Mam 23 lata, 170 cm wzrostu i 75 kg wagi. Poza tym prace siedzącą, przez, którą nabawiłam sie dodatkowych 5 kg. W dodatku te święta, nic tylko puchnąć i puchnąć :P Przygotowywałam się psychicznie do podjęcia tej decyzji (zasami potrzeba czasu) i od jutra zaczynam. Mój chłopak w krótce wyjeżdza, chce aby po powrocie był zaszokowany, zdziwiony pod wrażeniem : ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Germanie 0 Napisano Grudzień 28, 2008 ile wazysz jaki wzrost? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Germanie 0 Napisano Grudzień 28, 2008 jak sie porzadnie wezniemy za sebie to dsmy rade tzn musimy!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabi 22 0 Napisano Grudzień 28, 2008 Tak musimy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Germanie 0 Napisano Grudzień 28, 2008 ja juz dzis robie aw6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabi 22 0 Napisano Grudzień 28, 2008 a ja ide zrobic sobie zielona herbatke i wziasc prysznic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach