Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uuu8

Czy to mogą być objawy ciązy...?

Polecane posty

nie mam apetytu,wszystko smakuje mi inaczej,nie smakuje mi ukochana kawa, boli mnie podbrzusze jak na okres( a mam15 dzień cyklu0...a może to już urojenie sama nie wiem! Dzisiaj robiłam test(choć było to bezsensowne bo jeśli jestem w ciązy to dopiero będzie początek i to dość konkretny może parenaście dni) i ta druga kreseczka wyszła prawie niewidoczna! Może oczy już płatały mi figla i wszystko mi się przewidziało!

na tak wczesnym etapie wszelkie objawy mogą być bardzo mylącemogą to być objawy ciąży ale wcale nie musząjak starałam się o dziecko to w każdym cyklu miałam objawy ciąży.. a zaszłam w tym, w którym byłam pewna, że nie zaszłam ';)Powtórz test za 2 dni ;)

wiem wiem ja też mam objawy ciązy co miesiąc- Robiąc test robiłam to zmyślą o sylwestrze(alkohol!)staramy się już od dawna i jakoś straciłam już nadzieje a teraz po test sięgnełam z czystego orzsądku i w 100% byłam pewna że nic-ale trzeba dmuchać na zimne!

Gość bluesue
skoro to 15 dzien cyklu to jak może ciąża byc parenascie dni?

Gość bluesue
przeciez 15 dzien cyklu toz to owulacja

Gość bluesue
a no to juz co innego bo myślałam ze ja jakiegos poplątania dostałam:) Skoro druga kreska mało widoczna jestes w ciązy. Poprostu jest jeszcze wczesnie i mało hormonu stąd taka blada. JA tak miałam, jak zrobiłam tydzien potem była juz wyrazna. Nawet na opakowaniu pisze ze nawet jak słabo różowa to znaczy ze jest ciąża. Chyba ze odczytałaś wynik później niż po 5 minutach

uuu albo cos krecisz albo wogole nie masz pojecia o cyklu napisz jeszcze raz kiedy mialas ostatni okres i kiedy myslisz ze byly dni plodne,a kiedy oststnie przytulanki?

Gość to ciąża
bliźniacza !! a skąd to mamy tu wiedziec forum to nie wyrocznia !

Gość pearlinee
ale i tak najlepsza była laska która zapytała czy to może byc ciąża bo rano miała ochote na sok pomarańczowy.

Gość pearlinee
angiolletto trzymam kciuki tak zwane w dalszym ciągu:)

ostanią miesiączke miałam 14 grudnia;)- cykl co 28 dni-ale wiadomo że do zapłodnienia może dojść 3 dni przed owulacją i do 1 dnia po owulacji...

Gość pearlinee
za szczesliwe zaciążenie;) zapomniałam ze jestem na pomaranczowo i mnie nie kojażysz:)

uciekłam-przed kim??? ;) a czy ktoś mnie gonił !!!

Gość pearlinee
no to policz ty sobie te dni. Cos krecisz. Piszesz najpierw ze to 15 dzien potem sie poprawiasz na 25 teraz sie okazuje ze jakis 16.

prawdopodobnie masz teraz dni plodne wynika z tego ze moze,powtarzam moze zaszlas w ciaze kilka dni temu. nie mow mi ze masz juz jakies objawy

Gość kikimorenooo
masakra, pytasz czy masz objawy 5-dniowej ciąży??????:)

Gość kikimorenooo
dodam - maksymalnie 5-dniowej.

ok. zostawmy ten temat-coś pokreciłam bo zle przeczytałam1 zakręciłam się sama bo bo wliczyłam owulacje z poprzedniego miesiąca i se palnełam "ponad 25 dni ;)

nieee bo w tym miesiącu nie mialam raczej owulacji a okres był skąpy a jajeczkownie zawsze czuje-bo mam zawsze typowe objawy a w tym miesiąu d... blada i okres tez taki nijaki

Gość skayblue
jak bys w tamtym cyklu zaszła to test by wyszedł juz bez wątpliwosci. A moge zapytac ile masz lat i jak długo sie starasz?

moja kolezanka była w piątym tygodniu robiła 3 testy i na każdym była minimalna słabiutka kreska a druga była w 6 tyg. ciązy i test nic nie wykazał

Gość skaybluee
no ale skoro sama wszystko wiesz to po co tu sie pytasz? chcesz usłyszec tak jestes w ciąży no to masz: tak jestes w ciąży na bank. Gratulacje aaaa, ile sie zmieni w twoim życiu i wogóle szok!!!!