Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weź się

ilość postów jest tu wyznacznikiem zayebistości ?

Polecane posty

Tak mi się widzi. Jak ktoś ma dużo postów to jest jednoznaczne, że jest na kafe od f chooj i wszyscy go znają i 'kochają?' Taka śmietaaankaaa ;) Ja z moimi 15 to się czuję jak lamuska :) Ale dogonię Was. Ho ho ho. :classic_cool:

[punkt widzenia zalezy od punktu siedzeniaz tym kochaniem to różnieim więcej postów, tym więcej haków, jak ktoś chce ci nadepnąć na odcisk to ma do wszystkiego dostęp i ciężko to nazwać uwielbieniemsą 2 strony medalu :Dosobiście nie wstydze się tego o czym piszę ale z uwagi na to, że w niektórych działach jestem częstym gościem, zazwyczaj uważam na to jak ubieram myśli w słowa ;)

Przecie autorowi chodzi o elyte, co na połowie topicow zaczyna gadac o prywatnych sprawach, bynajmniej na temat :P Jeśli ktoś komuś lubi wchodzic w doopkę bez wazeliny, to znajdzie tu duuużo przyjaciół :D

No a ja właśnie w doopkę nie umiem wchodzić to chyba będzie mi tu ciężko znaleźć "przyjaciół" ;) heh.

Ale Ty Myrevin jesteś właśnie taką osobistością tutaj, że Cię większość kojarzy. Nie ważne ile masz postów. Ale czy jesteś zayebisty ? :classic_cool:

weź się, za to przyjdzie ci poznać sie od drugiej strony, z literek innych, oczywiście, ż pomarańczek, bo nikt na czarno nie odważy się napisać, że nadepnąłeś komuś na odcisk ;Dueee to ja tylko w jednym temacie się wylewam, słabo ze mną :/

Jeśli kiedyś beda nadto pisał bynajmniej na temat to znaczy że zwariowałem. Nie zamierzam być zatentego.. ja tego słowa nawet nie znoszę. :o

\"ak ktoś ma dużo postów to jest jednoznaczne,\"... z tym że jest przegranym życiowym nieudacznikiem który nie ma realnego życia i tylko tu może wylewać swoje frustracje. Powinno się obligatoryjnie zamykać wszystkich powyżej 1000 szt.

Ale co widzę jakiś topik to mam ochotę napisać jakąś... niezbyt przyjemną dla autora rzecz :) Chyba jestem... zła kobieta ! ;)

"Powinno się obligatoryjnie zamykać wszystkich powyżej 1000 szt." Łapię się :| A pomarańcze i stare nicki się liczą? :P

" weź sięJak to w jednym temacie ?"No.. Persymona napisała:"Przecie autorowi chodzi o elyte, co na połowie topicow zaczyna gadac o prywatnych sprawach, bynajmniej na temat 'Bo ja tylko na jednym topicu sie wylewam prywatnie, dlatego, jak piszę, do elyty się nie zaliczam.W całej reszcie topiców wylewam się bez związku z prywatnymi sprawami.

Myrevin nie płacz, kupię Ci plasterek na nóchy śmierdziuchy :)

a ja wygrałem życie ---> No o tym nie pomyślałam ! Pfff, Ci ludzie nie mają życia prywatnego i towarzyskiego ! :P Zartuję. Nie chciałam nikomu nadepnąć na odciskaaa ;)

Myrevin "A własnie... jeden z debilniejszy topików dzisiejszego wieczora." Pojechałeś mnie po rajtuzach. Ale zobacz co mam wpisane w "o sobie" To mnie trochę tłumaczy. Dalej... Skoro taki debilny to czemu na niego odpisujesz ? Ja tam olewam po całości tematy które uważam za głupie.

:P I jeszcze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. :classic_cool: Kilka słów o sobie: kretynka. :D To żarty... ide spać.. 😴