Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysiek83

Wal w swieta - spotkaliscie sie z czyms takim?

Polecane posty

Gość mam dyche wiecej
od ciebie i powiem ci,ze moj facet robil dokladnie tak samo- swieta krowa.. Wiec go zostawilam po 3 ostrzezeniach. Potem 10 dni ciszy i przylazl na kolanach.....A ja nie wiem,czy go chce nadal. Moja rada- ty masz byc w zwiazku szczesliwy a nie pieklic sie o fochy laski, ktora sama nie wie czego chce. Chcialabym byc w Twoim wieku, docenilabym wtedy tych facetow, ktorzy byli dla mnie wspaniali a ja ich nie widzialam

Gość oliv332
Na prawdę jestem pod wrażeniem, że tyle czasu z nią wytrzymałeś:) gratulacje cierpliwości:D taki chłopak to skarb:) i napewno będziesz miał super laskę:) mam nadzieję że z tą już zerwałeś na dobre????:D

Gość nowicjuszkaaaa
ho ho widze Krzychu że zrobiłes sobie na forum niezłą krypoto reklame :)

Gość Krzysiek83
to niezamierzone dzialanie :)

Gość nowicjuszkaaaa
ale ważne że skuteczne :) Krzychu jak tam zmieniło się od wczoraj cos w temacie? "dziewczyna" dalej żałuje swoich win? a ty dalej nieugięty?

Gość kucciapka
pewnie juz sie pogodzili:P

Gość nowicjuszkaaaa
kucciapka -> ja wierze że nie ale miłość bywa ślepa :P

Gość kucciapka
slepa jak cholera:D milosc ci wszystko wybaaaaaczyyyyy lala lalalalala....

Gość Krzysiek83
dostalem jakies 15 smsow o tesknocie, niezamiorzonym dzialaniu, wlasnej glupocie i braku nadziei na lepsze jutro, czy jakos tak

Gość ewidentnie widać
że dziewczyna gra na twoich uczuciach. Ma to wszystko zaplanowane, wie na ile może sobie pozwolić. Dlatego moja rada - spróbuj zacząć traktować ją tak samo, jeśli to nie pomoże to daj sobie z nią spokój. A na razie nie odpisuj na jej smsa, albo jeśli już to napisz coś typu "sorry, ale nie mam teraz czasu". Możesz też wyłączyć telefon, niech myśli czemu nie masz zasięgu. Albo daj sobie wieczorem opis na gg "nie ma mnie - akcja piwo +bilard" itp. Niech wie, że nie żyjesz tylko oczekiwaniem aż ona łaskawie zmieni swoje postępowanie.

Gość Krzysiek83
nie mam zamiaru jej odpisywac, to jest definitywny koniec, na sylwestra ide z kolezanka, to czy to jest niezamierzone dzialanie czy manipulacja to juz jest nieistotne, a na bilardzie bylem wczoraj :)