Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysiek83

Wal w swieta - spotkaliscie sie z czyms takim?

Polecane posty

a Ty jej kiedyś powiedziałeś, prosto, jak człowiek, że wkurza Cię to, to, to i tamto?... to może po prostu wyraźnie powiedz; może teraz, jak już masz ją zamiar odstawić od piersi, to większego sensu dla Ciebie nie ma, ale dla laski zawsze będzie to jakaś wartość edukacyjna, żeby potem nie opowiadała o tym, jak to ją ten wstrętny palant (czyli Ty;)) podstępnie rzucił ;)

Gość Krzysiek83
Brunetka, No wlasnie... Nie pasuje mi caly czas lazenie po barach, hotelach, samochodach. to nie chodzi o seks, tylko o normalne zachowanie w zwiazkach. Na poczatku, mowila ze nie angazujemy do tego rodzin, rozumiem, jak mnie dziewczyna z sylwestra przelotnie spotkana w nowy rok chciala przedstawiac rodzicom to mi to tez nie pasowalo. Moja matka jest na moim utrzymaniu, tak jej wyszlo w zyciu niestety, to moja "ukochana" powiedziala mi ze ona nie ma zamiaru siedziec u mnie, bo juz to przechodzila kiedys i nie podoba jej sie seks z matka za sciana". No i sie zapetla, ona nie rozumie ze zwiazek to nie tylko posuwanie sie naookraglo. I jeszcze jej sms sprzed chwili: "ja naprawde chcialam sobie ulozyc z toba zycie..." No k...rwa!

Gość fdhsty
Twoja (mam nadzieję była) dziewczyna jest WALnięta ;)

"nie angażujemy do tego rodzin" czyli.................???? :D:D:D:D sorry ale nie rozumiem--to tak jakbyśic esie ukrywali właściwie--albo traktowali ten 'związek' jako dymanko tylko :D Wasi rodzice, rodzina w ogóle wiedzą o tej drugiej osobie, na oczy ją widziały chyba? Moge wiedzieć w jakim wieku jesteście?

Gość Krzysiek83
Klaudka, poza normalnymi sprzeczkami (ja tez nie jestem przeciez swiety) to wiekszych nie bylo. Zjebane wakacje, zjebane swieta. Moge dodac, ze jak jej powiedzialem ze to koniec i dlaczego w 2 dzien swiat, taki prezent od Grincha, to powiedziala ze ja mam fochy, ze ma ich dosyc. Wczoraj moj znajomy zadzwonil do niej, zeby wpadla na piwo do lokalu w ktorym ja siedzialem. On ja lubi, nie zna dokladnie tematu i chcial nas pogodzic. On chcial pogodzic a ona chciala sie odegrac na mnie, jaki miala pomysl to mozecie sobie dopisac. To skonczylo wszystko... dlatego opisalem tutaj ta historie, bo bardziej egoistycznej i zapatrzonej w siebie baby w zyciu nie spotkalem Dodam tylko ze uslyszala ode mnie tekst: "nie obraz sie ale mozesz juz wyjsc bo chce poogladac kabaret z kumplami"

Gość Krzysiek83
Brunetka, Moja matka widziala ja na zdjeciach z wakacji, jej matke kiedys podwiozlem do supermarketu (ani dziekuje, ani pocaluj mnie w dupe od niej nie uslyszalem), siostra byla w krakowie i jest znajoma z towarzystwa, drugiej siostry na oczy nie widzialem, chowala sie w szafie chyba jak tam przyszedlem, brat mruk, glowa w dol czesc i czesc. Dodam ze moja matka jest raczej przyzwyczajona do mojego zycia studenckiego niz do stalych zwiazkow, ale nie ukrywa ze chciala by ja poznac. Tylko ze juz nie ma po co

Gość oliv332
powiem tylko tyle:.... Spierd**j i to w podskokach;)

Gość oliv332
nie łudź sie ze kiedys bedzie normalnie bo wyglada na to ze w jej rodzinie wszyscy sa zdrowo stuknieci;) oszczedz swoje nerwy (i psychike) i poszukaj normalnej panny;D

Gość Krzysiek83
oliv, ja uwazam ze jest duzo normalnych kobiet dookola, pojde ta droga, ale przyznaj, ze nie spodziewalas sie ze ktos moze tyle wytrzymac co ja. normalnie uczuciowy terminator :)

Gość nowicjuszkaaaaa
Krzychu z tego co piszesz to ty jesteś całkiem równy gość :) sorki ale uśmiałam się strasznie z tego co opowiadasz :)podziwiam cie że z nia tyle wytrzymałeś ale jednocześnie myśle że musisz ja a wlasciwie musiałes kochac skoro takie rzeczy wytrzymywales:)

\"nie angażujemy do tego rodzin\" i \"ja naprawde chcialam sobie ulozyc z toba zycie...\" haha piękny kontrast :D kolo gratuluje cierpliwosci ja bym tego nie wytrzymał

Gość Krzysiek83
nowicjuszka, no zakochany to bylem tylko nie wiem dlaczego, bo kocha sie za cos, a nie tak po prostu jak pisal jeden z moich ulubionych blogerow, gdyby sie kochalo po prostu to kochalo by sie wszystkich, naprawde nie wiem za co ja kochalem, a moze bylem zauroczony, tylko ze tez nie wiem czym...

Gość fdhsgsd
nie kocha sie za coś, ale pomimo czegośtam ;)

Gość Krzysiek83
fdhsgsd, no czy jakos tak :)

\"Klaudka, poza normalnymi sprzeczkami (ja tez nie jestem przeciez swiety) to wiekszych nie bylo.\" rozumiem, ale jesli Wy po roku macie takie jazdy w związku, to co będzie dalej? Przecież to jest najfajniejszy i najbardziej żywiołowy okres dla każdej pary :) Szukaj sobie fajnej babki póki jeszcze masz możliwości. A jej teksty w stylu \"przeraszam i tęsknię\", \"chciałm sobie z Tobą życie ułożyć\" to czysta manipulacja, która ma Cię po prostu zmiękczyć :) Babska przebiegłość i tyle ;)

wybacz Krzychu ale uśmiałam się nieźle :) Niech te WALY wszystkie z jej udziałem staną się dla ciebie zabawnymi historyjkami do opowiadania przy piwku a nie smutną rzeczywistością. Tego się trzymaj zaczynając nowy rok bez wrzoda na dupie :D

Gość Krzysiek83
cukierasek, dzieki za zyczenia noworoczne, bardzo trafne i oryginalne :)

Jak panie z góry oczywiście zgodze sie z nimi, równy gośc z Ciebie i podziwiam Twoją cierpliwość, ale cóż jak człowiek zauroczony to wielu rzeczy nie chce widziec:) Olej panne i poszukaj kogos normalnego:)

Gość oj tak tak jeszcze raz tak
sprzedaj dziewczynę rumunom a za zarobione pieniądze napraw samochód albo idź na piwo z kumplami:)

Gość p D D M W p

Gość brox89
Krzysiu fajny chlopak z Ciebie znajdziesz sobie lepsza dziewczyne ;) powodzenia :)

Gość aktualizacja
Krzysiek83 - Teraz się tużalisz, a prawda jest taka, że właśnie dzięki takiemu jej zachowaniu latałeś za nią. Jak dziewczyna się stara, dba, angażuje, jak jest za dobra, to facet po niej jeździ jak po łysej kobyle. 5 razy z rzędu tak miałam, pierdolę i podziekuję już. Jeśli jeszcze ktoś się napatoczy, to właśnie tak potraktuje jak ona Ciebie, bo co by o niej nie mówić to niegłupia jest ta Twoja dziewczyna. Doprowadziła do tego, że facet o nia dbał i ją sznował.

Gość k g o p t a f a h