Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YoungHandsome

Dowód na biseksualizm kobiet

Polecane posty

Gość gość
pogadaj z ta koleżanka swoja . Myslisz ze ona też by chciała spróbować ?

Gość gość
Nie wiem. Do tego wszystkiego nie mam pojęcia jak jej to powiedzieć. :-(

Gość gość
Najgorsze jest to, że razem robimy pewien projekt i od współpracy wszystko zależy. Rozmowa może zarówno zepsuć wszystko ale też może sprawić, że praca będzie bardziej efektywna. Sama nie wiem, co robić :-(

Gość gość
gość 9.33 rozumiem cię, mam podobnie. Ja powiedziałam w końcu co do niej czuję, ale Ona niestety nie czuje tego samego, wygłupiłam się tylko, chociaż zapewniła mnie że stosunku do mnie nie zmieni. I tak jest, tylko ja się dziwnie czuję...

Gość gość
dziewczyny:0 najlepiej spróbować przy okazji jakiś imprezy trochę alko i zobaczyć jak druga zareaguje na dotyk:)

Gość gość
:-) Pomysł dobry :-) Gorzej z realizacją :-) Spróbuję. Mam nadzieję, że jej nie wystrasze.. ... Myślę, że ona się domyśla.. . Jeżeli o dotyk chodzi, to można powiedzieć, że już był bo zajmujemy się tańcem. Widziałam jak patrzyla zdziwiona na mnie swoimi wielkimi oczami. Jednak nie protestowala i nie komentowała. I zrozum tu kobietę :-) :-) Hihihi

Gość gość
"razem robimy pewien projekt i od współpracy wszystko zależy." ja bym to zostawil na pozniej. Zdazyc sie zawsze zdazy, a jak nie wypali to jest spore prawdopodobienstwo ze projekt pojdzie sie walic.. no chyba ze na tyle ją 'czujesz' ze wiesz ze da rade.

Gość gość
Jezu i bądź tu mądra..... Tylko, że ten projekt jest dlluuugo terminowy. Może tak się zdarzyć, że zestarzeje się przy nim.. ... Może samo się jakoś poukłada... Kurcze, chciałabym mieć taką moc, żeby wiedzieć co ona czuje..... :-) :-) hahaha

Gość gość
Gość 12.44 Jesteś mężczyzną?? :-) :-)

Gość gość
a długo się znacie ? Jak ona się zachowuje w stosunku do ciebie myslisz ze coś ten tego ?

Gość Gosc z 12 44
tak, jestem. mowie z doswiadczenia, tez miewałem czasami "pojekty zespolowe" (choc z innej branzy, kilka na studiach), i taka chemia nie zawsze dziala dobrze na dobro projektu, nawet niewazne czy dodatnia czy ujemna... jezeli jest dodatnia, to osoby zaangazowane sa bardziej zainteresowane sobą niz projektem, i zamiast sie skupic na robocie zaczynaja cwierkac wkurzajac tym reszte, a jezeli ujemna.. cóz, tu chyba jasne. ;)