Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpmiiiiiiplease

Ratunku!!! mam tampona, boli mnie pochwa!!

Polecane posty

Gość helpmiiiiiiplease

Udało mi się go zaaplikowac, rozmiar mini. Natomiast wiem, że mam go za płytko , ale dalej wsuwając chyba bym się rozdziewiczyła bo mnie strasznie boli. Jak próbowałam go wyciągnac to tez boli. Co teraz????????? 😭

Gość ale czad
uspokoj sie, rozluźnij, stan w rozkroku albo kucnij i bardzo delikatnie sprobuj go wyciagnac - bardzo powli . nie bo jsie nic sobie nie zrobisz:) a z nastepa aplikacja poczekaj jakis czas, w koncu ci sie uda :) i nie bo jsie rozdziewiczenia - to nie wchodzi w gre :P

Gość helpmiiiiiiplease
skąd wiesz, że wsuwając go dalej nie przerwę sobie błony dziewiczej? właściwie chciałam dzisiaj iśc na basen.. :o

Gość dotty123
Następnym razem kup tampony z aplikatorem - wtedy tampon wyląduje na odpowiedniej głębokości. Możesz też kupić jakiś lubrykant (ja zawsze stosuję, gdy muszę włożyć globulki itd.). No i też jestem dziewicą, a z użyciem żelu daję radę ;) Wyciąganie "na sucho" (gdy jeszcze nie nasiąkł) zawsze jest bolesne. Ja juz wolałabym spróbowac go wepchnąć głębiej i wyjąć, gdy już nasiąknie. Nie masz jakiegoś żelu intymnego w domu??

Gość helpmiiiiiiplease
nie, mam tylko oliwkę. i szczerze mówiąc nie wiem czy on jeszzce nasiąknie bo mam końcówkę okresu i prawie nic mi nie leci!!

Gość lalalamidooo
sprobuj nawilzyc sobie ta oliwka tak gleboko jak sie da, wejdz do wanny z woda i wyciagnij. bolec niestety troche bedzie, ale przezyjesz. powodzenia :)