Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość materialistkazkafe

pytam na serio zwracacie uwage na to czy on/ona ma kasę ?

Polecane posty

Gość materialistkazkafe

Gość dobre to
Nie, nigdy nie zwracałam.

Gość toffiiii
nie zwracalam i raczej zwracac nie bede

Gość trumtralabum
nie

Gość chrabina
nie... zawsze staram sie byc w porzadku...glupio bym sie czula jakby moj facet caly czas cos stawial...ja rowniez staram sie czasem zaplacic za pizze czy piwko:D zawsze sie dokladam, po prostu wstydzilabym sie tak żebrać o wszystko....;P

Gość wariatkowo33333333333333
Dla mnie ważny jest potencjał możliwości, jaki ma w sobie dany chłopak. Fajnie jak ma pasje, plany, potrafi pracować.... Leń w super samochodzie, z mieszkaniem, i innymi gadzetami kupionymi przez rodziców , odpada....

Gość ja patrzę na perspektywy
jakie posiada.:p

Gość nie zwracam uwagi na to czy
ma czy nie ale raczej na to czy dzieki swoim cechom charakteru potrafi do czegoś dojść w życiu.

Gość Rolnik z Tomaszowa Lubelskiego
Pokochałam go mimo ze przyjeżdżał do mnie golfem jedynką..w dodatku bez radia , teraz czesto mu daje kase bo poprostu nie ma :) kocham go mimo wszystko i wiem ze on kocha mnie...nie za to ze daje mu kase..

Gość nigdy nie zwracałam
i jak poznałam męża to wyglądało na to, że facet jakoś zarabia i tyle... a po ślubie okazało się, że miał dość castingów na zasobny portfel i nie pokazywał jaki jest, bo chciał żeby kobieta kochała jego a nie pieniądze...

Gość dobre to
No właśnie wariatkowo3333333333333333, zazwyczaj te pacholęcia nie mają pojecia o zarabianiu jakichkolwiek pieniędzy. gdyby rodzice zakręcili kurek, z dnia na dzień staliby się żebrakami, A panny lecą na tych "bogaczy" :D

Gość Rolnik z Tomaszowa Lubelskiego
..pozatym tak jak moja poprzedniczka uwazam ze ma cechy charalteru swiadczace o tym ze da sobie rade :) jest zaradny

Gość amanda_20
jasne ze zwracam uwage! facet musi miec mieszkanie i dobry samochod!

Gość ja nie zwracam uwagi
ja nie zwracam uwagi na kase :) mój facet jak sie poznalismy nie miał auta i mieszkał z rodzicami a i tak go pokochałam (ale nigdy nie pozwalał mi płacic ale uważała że to po prostu dobre wychowanie) :) jak sie okazało po dłuższym czasie pieniądze ma - kupił auto aby nie jeździc służbowym, kupł mieszkanie byśmy razem zamieszkali .... Za to moja koleżanka właśnie zareczyła sie z facetem który wg niej jeszcze pare miesiecy temu nie nadawał sie na partnera i wogóle jej nie pociągał ale... ma kupe kasy i kupił jej baaaardzo drogi pierscionek :o Wiec kobiety są różne ;)