Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahjakmiło

ile powinien zarabiać wasz mężczyzna?

Polecane posty

Gość f25
a moze tak - uzasadnij dlaczego on mialby na Ciebie kase wydawac? chociaż dobra w łóżku jestes?...

skoro oceniasz faceta po portfelu- to i ciebie mozna ocenic na podstawie zawodu!! tez mozna powiedziec co on widzi w glupiej fryzjerce....malpie tez mozna dac nozyczki i wmowic klientom ze teraz taka moda :P:P:P

Gość nienawidze okazywać slabosci
byc w trzecim progu podatkowym. bieda i proza życia wywołują frustrację i niszczą związki

Gość syćko prowda
nudy, nudy, nudy...😴

Gość sdf
" ile powinien zarabiać wasz mężczyzna?" ok. dwoch srednich krajowych, bo mam duze zachcianki

PO 1 jeśli myślisz żE MAM 16LAT PO NICKU TO SIę MYLISZ HEHEHEH Aż TAKA głupia jesteś?????? A NAWET jeśli BYM miała 16 LATEK TO myślałabym BARDZIEJ REALNIE NIż TY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIESZ??????????/???? SZKODA MI CIEBIE!!!

OPISUJESZ SIE NA najgorsza SUKęęęę, BO TAK NORMALNA DZIEWCZYNA SIE NIE ZACHOWUJE A CO POWIESZ SWOJEMU żE'' ZRYWAM BO CO???....'' BO ZA MAłO ZARABIASZ " HEHEHE

Gość syćko prowda
no i po co te emocje? tylko cisnienie przed snem podskoczy i nie bedzie można zasnąć. :classic_cool:😴

NO MOżE I MASZ RACJE, ALE PO CO ONA TO PISZE NA FORUM???????? MYśLI żE PRZYZNAJą JEJ RACJę ????

Gość ahjakmiło
jak podrośniesz dziecko i przestaniesz brać pieniądze od rodziców to zrozumiesz o czym pisze... wiek wywnioskowałam nie tylko po mailu, ale też po twoim pokemoniastym stylu pisania... Ok rozumiem, że każdy ma mnie tu za materialistke! a ciekawe co by było jakbyście się znaleźli w mojej sytuacji!!!!!!!

Gość mkooijnb
autorko masz racje. Zostaw tego biedego chlopaka, wyswiadczysz mu tym tylko przsluge. Bedzie mial szanse znalesc wartosciowsza dziewczyne nic ty!

Gość kokossa
tyle ile zarabia czyli 3400 na rączkę z perspektywami szybkich podwyżek

Gość f25
a moze tak - uzasadnij dlaczego on mialby na Ciebie kase wydawac? chociaż dobra w łóżku jestes?...

WIESZ CO ??? W TWOIM PRZECIWIEńSTWIE TO ZARABIAM SAMA NA SIBEIE I NIE CIąGNE KASY OD CHłOPAKA A żE NIE MASZ SIE CZEGO CZEPIć CZEPISZ SIę żE MAM 16 LAT:) HEHEHEHEHEHEHEHEHHEHHEEH KOCHASNA 16 LAT ALE 10 LAT TEMU:)

Gość nataliii a sądzac
po twoim infantylnym stylu pisania naprawde wydaje sie że masz kilkanascie lat.:classic_cool:

POWIEDZ MU W OCZY żę NIE BęDZIESZ Z NIM... BO ZA MAłO ZARABIA ... TYLKO NIE zdziw SIę JAK DOSTANIESZ W PYSK:)

wiesz ??? nie przejmuje się tym:) tak szczerze to ja sie tu przed komputerem śmieję i mam świetny ubaw:) a sądzę że nie które nastolatki w wieku nawet 15 lat są mądrzejsze od niej:)

Gość szczera do bolu
tez nie chcialabym miec MEZA, ktory zarabia 1200zl no ale jakby sie trafi, to poszedlby na tacierzynski, sama chcialabym miec ten komfort

ahjakmiło, na litość boską zostaw tego faceta, szkoda żeby przy tobie marnował swoje życie. Niech znajdzie sobie dziewczynę która na niego zasluguje.

Gość entuzjasta
Zostaw go ty szmato! Za jakiś czas facet stanie na nogi, wejdzie do twojego brudnego zakładu fryzjerskiego i splunie ci w twarz. Ja zrobiłbym tak, bo byłem w takiej sytuacji i wiem że nie zasługujesz na nic więcej.