Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość watkaa

nienawidze mojej matki!!

Polecane posty

Gość watkaa

Odkad mieszkamy z Tym jej pieknym on caly czas nami rzadi ona mu sie podporzadkowuje i nie mamy nic do gadania niedosc ze go nie lubie wraz z mlodszym bratem to w dodatku zrobil sobei z moja mama wlasne dziecko . do dziecka nic nie mam kocham je ale on mnie do szalu doprowadza nie jest moim ojcem i nie powinien mna rzadzic !! CO ja mam zrobic juz nie wytrzymuje !!

Gość watkaa
sory za interpunkcje pisze w zlosci !

A co ma wspolnego z tym Twoja matka?? Kobieta sie zakochała chce miec oparcie i dlatego z nim jest.. Niestety miłość jest ślepa. Własnie dlatego powinnas się z matką zaprzyjaźnić, żeby nie opierała całego świata na nim i wkoncu ona spojrzy na wszystko inaczej i przestanie sie podporządkowywac nie ma co się klocic.

Gość watkaa
alez ja prubowalam sie znia zaprzyjaznic rozmawialam mowila ze sie zmieni i duupa dalej jest to samo oparcie?? przez tyle lat nas wychowywala sama i wszyytsko bylo super

Może dla Was było super. Jednak ona potzrebowała męskiego boku. Musisz dac jej troche czasu może się zmieni.. nie można zmienic całego dotychczasowego zycia tak z minuty na minute trzeba sie przyzwyczaić do stytuacji i przede wszystkim rozmawiać bardzo bardzo bardzo duzo :)

Gość watkaa
kochana to trwa 4 lata

Może dla niej to jeszcze zbyt mało czasu... albo wcale nie chce zmieniac sytuacji... Ja bym z nia sie przyjaźniła, rozmawiała i mówila o wszystkim ąż do skutku, przynajmniej wiedziałabym , jak któregoś dnia stowrzyę swoją rodzine, że zrobiłam wszystko co mogłam, żeby zmienić sytuacje w domu.