Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pedagogikkkka

pedagogika - specjalności

Polecane posty

Gość pedagogikkkka
jeśli nie uda się dwoch. Wybiorę pracę socjalną.. mimo ze na opiekuńczo-wychowawczej ciekawsze przedmioty :)..

Gość pamparam
a na jakiej uczleni studiujesz?;)

Gość pedagogikkkka
EE po co masz się smiać.. ;/ prywatna.. niepubliczna

Hey ja tez studiuje pedagogike i Dasein tez mi polecił prace socjalna :) i chyba za to sie wezme...juz 2 roczek studiuje i sie naprawde martwie o swoja pszyszłość po pedagogice :( ale myśle ze bedzie ok :)

Gość pedagogikkkka
Pedagogiczanka :D zatem witaj w klubie.A jakie masz do wyboru specjalnosci??

hmm...ja mam resocjalizacje tylko do wyboru :D ale magisterke chyba z pracy socjalnej bede robić :) najbardaziej perspektywiczny kierunek :) polecam...troszke o niej poczytałam i naprawde wszyscy mnie na nia namawiaja :)

Gość pamparam
Ja bym wybrała reso ;) Ale ja jestem na specjalnej więc może dlatego ;) No ja jestem na państwowym uniwerku więc trochę inaczej to chyba wygląda jeśli chodzi o specjalizacje ( jak wyżej pisałam mam dwie obowiazkowe: główną oligofreno + dodatkowa : wczesnoszkolna) .Oprócz tego mam tyflo + opiekuńczowychowawczą ( za tyflo płacę 300 zł bo dodatkowa, opiekuńczo-wych. nie chciałam ale sprezentowana została mi przez tyflo - jest obowiązkowa ) :]

Gość pedagogikkkka
tak myslisz ze praca socjalna jest ok? resocjalizacja... szkoda ze u nas jej nie ma:/

Gość pamparam
Ja myślę,że pedagogika ogólna jest...nieprzyszłościowa ;) Ale pewnie patrze przez pryzmat swojej- specjalnej ;) Myślę,że socjalna jest zdecydowanie lepsza niż opiekuńczo-wychowawcza:]

Gość pedagogikkkka
ogólna to ma sie wszystko i nic a po pracy socjalnej ma sie dodatkowe uprawnienia pracownika socjalnego.. Mi sie marzyła taka socjoterapia, terapia uzależnień.. w przyszłosci chce pracowac np. w terapii uzaleznien chociaz pewnie z tymi specjalnosciami to nie da rady

Gość pedagogikkkka
:)

Gość pedagogikkkka
podbiajm

Gość sethariel
Hej! Mam takie pytanie: zamierzam rozpocząć studia pedagogiczne na dwóch uczelniach - na każdej inną specjalizację. Nie wiecie, czy to jest możliwe? A jeśli tak, to jak później wygląda sprawa z tytułem naukowym i obroną? Pozdrawiam i dzięki z góry za pomoc!