Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martaneczka

Hobby mojego mężczyzny

Polecane posty

Gość Martaneczka

Jak w temacie- hobby Waszych mężczyzn. Podzielacie te pasje, bierzecie w nich udział, irytujecie się, ignorujecie? Zapraszam do wypowiedzi.

Gość moj hobbysta niezły
uwielbia mnie wkur w i ać

Gość Martaneczka
Dlaczego?

Pasją mojego mężczyzny jest muzyka filmowa- kupuje płyty, słucha, pisze recenzje. Często słucham razem z nim. Ale on musi/chce/lubi słuchać muzyki do recenzji sam. Nie robię z tego powodu afery. Zajmuję się wtedy swoimi sprawami.

Ja nie złapałam bakcyla. Mogę takiej muzyki posłuchać. I nic poza tym. Nie ekscytuję się tak jak on.

Gość czyzyk
czy picie wodki mozna uznac za hobby?

Gość moj hobbysta niezły
heheh oni wszyscy hobbysci po c h u j u

Gość lalineczka
mój jest programista i całe jego życie toczy się wokół informatyki. a ja? potrafie włączyć kompa:P

Gość Martaneczka
zapomniałam powiedzieć, że hobbym mojego jest smarowanie się zjełczałym gęsiwem :O

mojego wędkowanie i znika czasem na sobotnie noce :(

u mnie jest tak: - zamiłowaniem do klasycznych rpg mnie zaraził, wiec podzielam i nawet więcej czasu zajmuje to mi niż jemu. czasem gramy razem, ale mamy też oddzielne drużyny. nie ważne czyja sesja moja czy jego do święta. - zamiłowanie do gier komputerowych podzielam częściowo, tzn tylko niektóre gry grywam. pilnujemy się żeby nie wpaść w totalne uzależnienie - zamiłowanie do książek fantasy mieliśmy oboje zanim się poznaliśmy, teraz zgodnie bankrutujemy w empiku i kupujemy coraz to nowe półki i spędzamy czas na czytaniu. - pasję mojego faceta jest też jego obecna praca - kowalstwo. podoba mi się to jeżdżę z nim na kowalskie imprezy, rozmawiam o tym, ale ja się nie pasjonuję. - ja za to ostatnio zajmuje się ceramiką. on się dopytuje, był ze mną w pracowni, rozmawia, ale się nie pasjonuje. ogólnie praktycznie cały czas wolny poświęcamy albo pasjom albo gdzieś sobie idziemy. w sumie sporo czasu spędzamy razem i sporo obok siebie. pasuje nam to.

Po tych błotach, górach i wertepach? Nie, dziękuję. Nie chcę jeszcze umierać. ;) Ale często jeżdżę na zawody popatrzeć jak On jeździ. :P

Gość a mój lubi fotografować
lata z calym oprzyrządowaniem i robi foty wszystkiemu co się rusza i nie tylko :P