Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona św.mikołajja

sam/sama na Sylwestra?tu wpisz imię,wiek,miasto i powód

Polecane posty

Oj sorki, myślałam, że chodzi o ciebie, a nie o twoich znajomych. Nie dołuj się, ja w gruncie rzeczy też jestem samotna, bo nie mam jako takiego chłopaka, tylko po prostu czasem się z takim jednym spotykam. Powinno mi być mega smutno, bo sytuacja u mnie w rodzinie nie jest ciekawa (możemy stracić swój dom niedługo). W dodatku jestem w dziwnym punkcie swojego życia. Ale: c'est la vie! Wszystko się jakoś wyprostuje i będzie dobrze :)

Gość wyrzezbionaZczekolady20
zazdroszcze optymizmu :): moje życie nie jest takie szare, nudne i przekichane jak to czasem opisuję, ale kolorowo też nie ma i to chyba głównie z braku tego jedynego... :) ale staram się z tym pogodzić, bo widocznie taki mój los :)

Gość ninini
A ja siedzę sama ,bo tak lubię.Dziwne ,bo wszyscy myślą ,ze tak mam ,bo nie mam gdzie się zabawic,a ja poprostu nie lubię takich spędów.Dobrze mi jest z sobą :)))

Gość moczka & company
Nikola, wiek : ..... Racibórz, Powód: matka mnie z domu nie chciala wypuścić, na impreze. A sama sobie poszła.. x/.. siedze w domu i najchętniej to bym sie utopiła w wannie.. Taki sylwester ,że mnie chyba coś weźmie..

Jola, 22lata, gdzies na Dolnym Slasku, wszyscy spedzaja w tym roku Sylwka w parach, a ze ja nikogo nie mam to jestem sama:(

Gość moczka & company
Ja mam i co z tego.. jeśli nie moge nigdzie wyjść.. jestem prawie dorosła a tu dupa.. co za życie.. ;)

Gość nikt istotny
R. 33 Tarnów. Bo mam rozwolnienie i nie mogę opuścić WC ani na krok, zazdroszczę tym co mają chociaż TV :)

Gość moczka & company
No bo miała taki kaprys.. x/ nic już na to nie poradzę, nawet a dyskotekę nie mnie puści bo mów,że będe mogła jak ukończę 18. Wtedy będe mogła robić co chcę.. :( A narazie jeszcze nie.. Bezsens.. :( Muszę czekać do kwietnia. Myślę,że następny sylwester będzie dużo lepszy.. Szkoda.. Jednak trochę mi już lepiej..Choć i tak czuję się do dupy.. zostało więc tv i komp..

Gość cofe
też jestem sam, raczej żle mi z tym ,choć nie wiele mogę z tym zrobić

Gość cofe
zawsze myślałem że jestem nudnym człowiekiem, kiedy okazało się że jestem ciekawym facetem zostałem sam

Gość sylwia sama w sylwka
ja tez jestem sama :) w dodatku bardzo wkurzona, to miał być piękny sylwester, 2 godziny leżenia w wannie, potem dobry film, spacer z pieskiem i spać.... a współlokatorzy wrócili i zaprosili z 20 osób co skończyło się tym że mój sylwester jest najgorszym jaki może być... Lublin... 23 lata