Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona św.mikołajja

sam/sama na Sylwestra?tu wpisz imię,wiek,miasto i powód

Polecane posty

Gość mamduzolat
wrocilam z psem - mnie pytasz??????? - mowilam - baba 54 lata lublin

Gość mamduzolat
rzucilam palenie rok temu i nie ma szczesliwszej kobiety ode mnie - mam piekna cere i bielutkie zeby - ale palacza tez przygarne razem z przychowkiem

Kontroler z Urzędu Skarbowego bardzo chce zagišć rabina, i pyta: - a co robicie z niedopalonymi resztkami œwiec? - wszystko skrzętnie zbieramy i wysyłamy do producenta i raz w roku przysyłajš nam œwiece za darmo. - aha... Po chwili namysłu: - a co robicie z okruszkami chleba po jedzeniu? - wszystko skrzętnie zbieramy i wysyłamy do piekarza, w zamian raz w roku dostajemy bochenek chleba za darmo - aha... Myœli, myœli i … w końcu - a co robicie z tymi wszystkimi napletkami po obrzezaniu? - wszystko skrzętnie zbieramy, wysyłamy do Urzędu Skarbowego i raz w roku przysyłajš nam ch...a na kontrolę!

Gość mamduzolat
nie odpowiedzieliscie mi, czy skorzystacie z recepty na duuuuuuuże piniędze :)

Gość ja jestem z legnicy
mam 23 lata i siedze w domu bo moj cudowny mezczyzna zrobil numer...zdradliwy bezpruderyjny klamca,zmarnowalam cale 6 lat swojego zcyia. poczekam do polnocy i pojde spac:(

Ostatni dzień stwarzania świata. Bogu pozostały jeszcze dwa dary, które postanowił rozdzielić pomiędzy Adama i Ewę. Pierwszy z nich to umiejętność sikania na stojąco. - Ja! Ja! Proszę, daj to mi! To takie fajne, to takie praktyczne! Kiedy pracuję w ogrodzie, albo poluję,wystarczy, że na chwilę przystanę i już... Boże, proszę, daj mi to! - zaczął prosić Adam, gdy tylko usłyszał o co chodzi. Ewa spojrzała zdumiona na Adama, ale powiedziała: - No dobrze, skoro mu tak bardzo zależy, to niech on sika na stojąco. A co zostanie dla mnie? Stwórca podrapał się w białą brodę: - No cóż, wielokrotny orgazm...

Gość wrocilam z psem
ja jestem z legnicy mamy trochewspolnych cech ja tez sama bomoj po 6 latach zrobil tez numer i to nie jeden ale ja jestem starsza od ziemi legnica to pechowe miasto kolezanko 54 letnia i niepaląca maszbielutkie zęby i tegi ci zazdroszcze ale ja niedlugo tez sobie kupie piekne ząbki i jakmnieprzygarniesz to ci je pokazer jutro ide do pracy na kacyku

Gość mamduzolat
hej Ty moja kochana y legnicy ' dobrze, ze sie pokazal po 6 a nie po 16 latach ' znajdz fajniejszego

idzie sobie facet brzegiem morza, nagle patrzy, leży butelka, podnosi , otwiera a tam wyskakuje Alladyn i mówi, za to , ze uratowałeś moje życie spełnię Twoje życzenie. Facet mowi: widzisz Alladynie, chciałbym do Hollywood ale nie mogę latać ani plynąć, potrzebuję szybkiego auta i autostrady. Alladyn mysli, mysli , myśli i mówi: wiesz to za drogie, nie dam rady, ale daj drugie życzenie - napewno spełnię. Facet mysli i mówi: drogi Alladynie, chciałbym zrozumieć kobiety. Na to Alladyn : no dobra - to ilu pasmowa ma być ta autostrada????????????? I to dedykuję wszystkim dziewczynom, które czują się niezrozumiałe przez facetów. :):):)

sledzika mam przygotowanego,szampan chlodzi sie w lodowce... pytanie tylko czego tak naprawde sobie zycze lecytynka -:)

Gość a ja z telewizorem i szampanem
mamduzolat nie mam sledzia :( nie bede miala kasy :(

Gość wrocilam z psem
mamduzolat nie odpowiedzieliscie mi, czy skorzystacie z recepty na duuuuuuuże piniędze jakie pieniądze??????????????????????????????????????? ale mnie wzielo psaa kosc to bedzie moj najlepszysylwek zycia tu z wami kochane samotne dziewczynki juz co prawda nie bardzo kumam ale jest super

Gość ja jestem z legnicy
okazal sie juz wczesniej ale wierzylam ze sie uda ze da rade cos naprawic. alez bym sie do kogos przytulila! i chociaz przez chwile poczula sie bezpiecznie!

Gość wrocilam z psem
pikok a ty jestes on czy ona??????????

pstrysia , ja ci życzę większego dystansu do życia, zamiany marzeń w cel i osiagięcia go. I oczywiście duuuuuuuużo spokoju, bo naprawdę nie warto się szarpać.

Gość wrocilam z psem
ale szampana o polnocy razem pijemy??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

to ja pikok - całkowicie ona :):):) kobieta po przejściach :):):) po wielu przejściach ale uśmiechnięta i cieszaca się się życiem. :):):)

Gość ja jestem z legnicy
a ja zapomnialam kupic dzis szampana

wlasnie trzeba tego szampana otwierac powoli :))

Gość wrocilam z psem
ja jestem z legnicy ja mam przeciez mowie ze razem pijemy nie bede maloletniego dziecka deprawowac wystarczy ze ja jestem degeneratka(piekne slowo)

pikok dziekuje dlaczego dystansu do zycia? nie oceniaj mnie po dowcipach ktore wkleilam. dzis mam poczucie humoru troche spaczone przez alkohol ktory wypilam. a nastawienie do ,zycia mam mega pozytywne. :)

Gość ajaajaaja
Hej! Przygarnijie mnie! Pisze z Paryża! Też jestem sama.Ale lece obejrzec ognie! Tu jest cudownieeeeeeeeeee! Szkoda,że sie wcześniej nie skrzyknęłyśmy! SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO.....

Pijemy szampana:)))) Lecytynka życzy sobie zdobycia wreszcie tytułu pani magister:))) Może się uda Jedno marzenie zachowam w tajemnicy może się spełni... ale to mój taki diablelski kobiecy plan.... Chyba sie nie uda...bo poprzeczka wysoka a jakby się udało to jestem genialna i wielka:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) I biegun by stopniał:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Zdrówka sobie życzę schudnąć 5 kg to będzie 5-ka z przodu i dużo uśmiechu oraz fajnych imprez Czego i Wam życzę

Gość dorotka slodka 19
Dorota,19,Lądek Zdroj,w takim zadupiu i do tego bez mojego ukochanego nie ma dobrej zabawy :(

Gość ja jestem z legnicy
jeszcze 18 minut tego starego ZŁEGO roku

pstrysia - dlatego dystanu , że wtedy lepiej sią żyje, nie mówię tego pod wpływem twoich wpisów , tylko po swoim doświadczeniu. A jeżeli jest tak jak mówisz to - TAK Trzymaj !!!!!!!!!!!!.

a ja sobie zycze wyjscia z klopotow i takiej 5 z przodu jak Lecytynka a Wam spelnienia wszelkich marzen :-)