Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona św.mikołajja

sam/sama na Sylwestra?tu wpisz imię,wiek,miasto i powód

Polecane posty

Gość ŁukaszPoznań
temat się budzi w grudniu:)

Gość zuzka??????
Kasia 33 mąż pracuje jak co roku ;) a ja sama z roczniakiem, starsze wysłałam do siostry

Marcin, 25 lat, Bydgoszcz Narzeczona ze mną zerwała. Do rodzinnych stron mam 200 km, nikogo tutaj nie znam. Mogłem się wkręcić do znajomych do Torunia na imprezę w akademiku, ale w mojej obecnej sytuacji osobistej nie mam ochoty imprezować.

Marcin tego kwiata jest pól świata:) ale rozumiem Cie:) wobec tego życzę Ci aby nadchodzący rok był znacznie lepszy od mijającego :)

ZielonaWyspo Dzięki za próbę pocieszenia mnie. Tego kwiatu jest pół światu, ale ja kocham ten jeden kwiat. Ten rok był całkiem udany, nie licząc grudnia, kiedy to świat mi się zawalił z wiadomego powodu.

nawet nie myslałam zeby Cie pocieszyc bo teksty w stulu bedzie dobrze wylizesz sie z tego doprowadzaja do jeszcze wiekszj furii..

Gość celestyna żak
centurion85 czy to Ty jestes moim narzeczonym :D?

Najgorsze jest to, że nie mogę zrozumieć dlaczego już mnie nie kocha. Powiedziała, że uczucie się po prostu ulotniło. Na moje pytania co zrobiłem/robiłem źle odpowiedziała że nic. Ktoś inny też nie wchodzi w grę - jestem tego pewien.

wiesz w moim przypadku też uczucie sie ulotnilo ale z Jego powodu - robil mi na zlosc i nie szanował mojego zdania, wiec uczucie sie ulotnilo.. Nie można nikogo zmusic do uczucia..

Gość fanka alkoholu
A ja mam dosyć durnych imprez sztucznie nakręcanych, na których tylko chlanie i rzyganie. Piję winko i mam w d**ie to całe zamieszanie i nie odbieram telefonów bo chcę być sama. Szampana też nie kupiłam. I mam wielu znajomych po prostu nienawidzę sylwestra.

Ja rozumiem, że uczucie może się ulotnić, ale do jasnej cholery następuje to z jakiegoś powodu, a nie tak po prostu.

Gość warszawski policjanttt
nie mam znajomych siedze sam w mieszkaniu

Marcin myślę ze na to nie ma wytłumaczenia. Uczucie jest albo go nie ma. Tak samo jest z nami.. Dzis jestes jutro może Cie nie byc;( smutne ale prawdziwe.

Gość fanka alkoholu
O policjant! Kiedyś pisaliśmy ze sobą ale nie wiem o czym:( dlaczego nie masz przyjaciół? Każdy ma kogoś.

pewnie jestem za mało interesujacy jednak nie kazdy ma kogos

Gość wyrzezbionaZczekolady20
imienia i miejscowości nie podam :) prawie 21 lat, siedze sama w domu i to na kafe ojaaaaa :(:( oglądam Sylwestra na Polsacie... ale lipa w tym roku, jestem młoda powinnam się bawić a tu taka kaszana, znajomi daaaleko, dawni znajomi (z rodzinnej miejscowości) trochę się wykruszyli, a poza tym spędzają tę noc z drugą połówką... a ja nadal sama :(

Gość jagodaimalinawjednym
a mnie pol godziny temu zucil fcaet i dupa:(

współczuję :* ma facet wyczucie czasu

Gość fanka alkoholu
Policjancie, czytam Twoje wypowiedzi i myślę, że jesteś facetem co ma poukładane w głowie. Chyba jesteś sam z wyboru?

Ty z Czekolady, jak z chłopakiem, to fajnie masz! Ile ja bym za to dała ;) Ale w sumie wczoraj i przedwczoraj to miałam... Zostaje mi wspominanie.

Fajnie - ale ja nie mam nikogo, coś musiałaś źle przeczytać :)

ja nie mogę przestać się dołować, bo taka sytuacja (czyt. samotność) doskwiera mi nie tylko w taką noc jak dziś :) niby studentka, sporo znajomych a jednak...

Gość miska mala ******************
Julia ,30 l ;-),kielce,niestety ktos musi miec przegwizdane,a samotni oczywiscie prowadza ten korowod samotnosci :-(

centaurion, mnie też facet rzucił, też mam 25 a miasto to poznań ;(

nie wiem czy mam poukładane w głowie inni sa w zwiazkach a ja nie byłem nigdy choc kiedys chciałem z wiekiem chyba wszytsko przechodzi