Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pestka-4

Stephenie Meyer -Twilight -saga

Polecane posty

Gość BigFan
Bardzo,ale to bardzo prosiłabym o 4 część Zmierzchu ,,Przed Świtem''. Z góry dziękuję

Gość jaDorotka
a ja jestem w trakcie czytania 3 czesci... a co do filmu to mi sie bardzo podobal..3 razy go ogladalam,wiadomo to nie to samo co ksiazka ale jest wart obejrzenia jak najbardziej! a i aktorzy wg mnie sa jak najbardziej trafieni, zarowno Edward jak i Bella. Qrde rzeczywiscie ta cala saga jest bardzo wciagajaca, juz sie nie moge doczekac 2 czesci filmu ale na to jeszcze pewnie z rok poczekamy bo dopiero pod koniec roku jest planowana jego premiera w ameryce...ehh.

Gość tak maasz racjee
ja tez ich uwielbiam , i nie moge sie doczekac filmu , Twilight ogladalam chyba z 5 razy i za kadym razem widze nowe rzeczy :)

Gość ada2070
pestka 4 moglabys mi wyslac na maila zacmienie

Gość kika fanka twilight
czy ja również mogłabym otrzymać te e-booki? nixl@wp.pl z góry dziękuję 🌼

Gość jaDorotka
ja tez juz kilka razy ogladalam zmierzch...i jeszcze mi sie nie znudzil:) a ebooki czy m booki mozna latwo w necie znalezc, wystarczy w wyszukiwarce wpisac

czytam wlasnie 3cz.w formie e booka.bardzo fajna ksiazka,film nawet nawet.nie sknocili go w sumie.moja antypatie zbudzil jacob i mam nadzieje ze on czasem nie bedzie z bella.filmowy edward-cudo.mhm;)

Gość Sań
Czy ja też bym mogła prosić o przesłanie mi na e-mail sasa12@buziaczek.pl ebook Przed Świtem. Była bym bardzoo wdzięczna.

Gość Sań
Czy mogłabym prosić o przesłanie mi na emaila sasa12@buziaczek.pl ebook "Przed Świtem" ?

Przeczytałam jej 3 części sagi, czwartej jeszcze nie miałam. Pozyczyła mi je kolezanka. Obejrzałam film . Jestem zachwycona i filmem i książkami. Ciekawe czy równie ciekawa okaże się \"Intruz\"?

Gość Barbarka87
Pestka mogłabyś mi przesłac dwie ostatnie części byłabym bardzo wdzięczna. Z góry dziękuję. azdokonca@wp.pl

Gość Barbarka87
jeśli macie ostatnie dwie części to proszę wyślijcie. azdokonca@wp.pl

Książki lepsze? Totalne \"dno\" literackie... prostacki język na poziomie gimnazjum...:] beznadziejne dialogi...moze i wciąga ...ale poziom jaki soba reprezentuje jest najnizszy...

Gość pandora86
takrze bym bardzo prosila o przeslanie mi calej sagi na moj adres futerko20@o2.pl z gory dziekuje i czekam :)

Gość *******walik*******
Siema jesli ktos chce to tutaj macie wszystkie ksiazki Stephenie Meyer - Zmierzch (Twilight): w pdf i doc http://chomikuj.pl/goblinw/Dokumenty/Ksi*c4*85*c5*bcki/Stephenie+Meyer+-+Zmierzch+(Twilight) a tutaj jest film w najlepszej jakosci jaka jest dostepna i muzyka do niego: http://chomikuj.pl/goblinw/Filmy/Zmierzch+-+Twilight+(2008) http://chomikuj.pl/goblinw/Muzyka/Zmierzch+(Twilight)+-+Soundtrack i jeszcze audiobook dla tych ktorzy nie przepadaja za czytaniem: http://chomikuj.pl/goblinw/Muzyka/Stephenie+Meyer+-+Zmierzch+(Twilight)+Audiobook

Gość joasiaa20
Miałam okazję czytać całą sagę po angielsku. Później czytałem Zmierzch po polsku i angielska wersja jest o wiele lepsza. Gdyby ktoś chciał sprawdzić to polecam zakup w http://www.tradebooks.pl/ mają na stanie wszystkie książki z sagi po angielsku, więc nie trzeba długo czekać na książki. Pozdrawiam

Gość Elly205
Mogę również prosić o ebooki na maila? elly2@op.pl

Gość __fairy__
Jak większość mam prośbę do pestka-4 o wysłanie mi wszystkich 4 ebooków na maila magda__88@interia.pl z góry wielkie dzięki i mam jeszcze pytanie czy ma ktoś tzw. dodatkowe rozdziały?? (bo podobno jest coś takiego) więc jeżeli tylko ktoś by miał to proszę o przesłanie na powyższego maila :) dzięki :*

Gość szunia
Witam czy też mogłabym prosić o Zmierzch i następne części. Mój adres szwaja_jedrejek@o2.pl

Gość juutii
prose przeslij mi 4 czesc na emaila proszeee ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

Gość kashka211
czy ja tez moglabym prosic o przeslanie 4 czesci /przed switem/ na maila: kashka_p@wp.pl bylabym b wdzieczna. pozdrawiam serdecznie!

Witam! Mógłby mi ktoś przesłać czwartą część??? Bardzo proszę:)

Pestka czy może mogłabyś przesłać mi wszystkie części Zmierzchu 1-4?Będę ci naprawdę wdzięczna albo jakąś stronę gdzie można ściągnąć to za free...:) pozdrawiam ja dopiero znalazłam czas obejrzeć film...i tak mnie to wciągnęło że chcę książki przeczytać... e-mail: asienka1500@o2.pl

pestka, jesli mozesz to przeslij mi te e-booki na maila. Nie wiem czy podaliscie tu jakas strone, na ktorej moge to znalezc, ale nie chce czytac tego topiku w obawie , ze podaliscie jakies szczegoly z ksiazek:)

Gość pati.ck
masz moze ebook intruza??? jesli tak to bardzo prosze o przeslanie na pati.ck@wp.pl z gory thx

Gość kawusiaaaaaaaaa
ja tez poprosze o INTRUZA jak ktoś ma :) gwiazdka1@buziaczek.pl z góry thanks :)

Gość festi
Czeeść. Mogłabyś przesłać mi Zaćmienie i Przed świtem na maila : marta22167@wp.pl ? Byłabym naprawdę wdzięczna.:D