Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama w sylwestra

kto jutro zostaje sam w domu

Polecane posty

Gość sama w sylwestra

bo ja tak

Gość jakajaka
ja też:O

Gość eko20
a dlaczego jesli mozna spytac? moze chociaz do rodzicow pojedziecie/ rodzenstwa? chyba ze do nich nie ma po co ... ?

Gość sama w sylwestra
a ile masz lat i czemu zostajesz sama?

Gość jak rodzice wyjda to tez
zostane sama. ale juz sie przyzwyczailam bo klka sylwestrow tak spedzilam wiec spoko dam rade

Gość sama w sylwestra
ja np mieszkam z rodzicami wiec nie bedetak calkiem sama, ale taki sylwester to sie nei liczy

Gość jakajaka
no ja tez bede z mama, siostra i bratem ale taki sylwester naprawde sie nie liczy:( mam tak co roku i mam juz tego serdecznie dosyc:O mam 21 lata

Gość jakajaka
21 lat*

Gość emu emu
a ja zostaje z mama w domu i sie z tego ciesze, nie chce mi sie isc z kolezankami nigdzie szalec, rok temu bylam a w tym sobie odpuszczam, zreszta tak zimno jest brrrr

Gość sama w sylwestra
nie czujecie sie jakies gorsze gdy ktos was pyta gdzie idziecie a wy mowicie ze nigdzie?

Gość jakajaka
troche dziwnie sie wtedy czuje

Gość kkkkkkfjjigjgfdh
ja :-o powód? chłopakowi się nie chce nigdzie iść, woli siedzieć przed kompem :-o Nie mam przyjaciół więc nie mam gdzie iść nawet bez niego :-o

Gość jakajaka
ja wtedy mówie ze na białą sale:D ale tak naprawde nie jeste mi do smiechu:O

Gość malaga123
ja tez siedze w domu..z rodzicami i siostra jak co roku..lat19 hmmm mnie najbardziej wkurzaja komentarze typu .... wyjdz wkoncu z tego domu..tylko ze nikt nie rozumie ze nie mam ani z kim ani gdzie.

Gość jakajaka
ja tak samo jak kolezanka powyzej:( ciagle te same gadki az niedobrze sie robi

Ja też zostaję sama:( Mój ukochany pewnie będzie gdzieś szalał ze znajmomymi takk bardzo go kocham i tak chciała bym z nim spedzic tego sylwestra alee niestety nie jesteśmy już razem :(( Więc skoro nie moge sylwestra spędzić z nim to nie chce go spędzać z nikim :( Już sobie wyobrażam goo świetnie się bawiacego i otoczonego wianuszkiem lafirynd które cieszą się że bawią się właśnie z nimm wrrr:/

Ja też zostaję sama:( Mój ukochany pewnie będzie gdzieś szalał ze znajmomymi takk bardzo go kocham i tak chciała bym z nim spedzic tego sylwestra alee niestety nie jesteśmy już razem :(( Więc skoro nie moge sylwestra spędzić z nim to nie chce go spędzać z nikim :( Już sobie wyobrażam goo świetnie się bawiacego i otoczonego wianuszkiem lafirynd które cieszą się że bawią się właśnie z nimm wrrr:/

Gość desperacjaaaaa
ja tez sama...sparowani znjomi bawia sie w swoim gronie...a przeciez nie pojde do wujka i cioci...ale wlacze telewizor i bede upijac sie winkiem...moze wejde na forum i popisze z kims...jesli ktos wogole bedzie...a o 24 wykrzycze hapy now yers....NIENAWIDZE SYLWESTRA......

Gość jakajaka
ja tez mam ochote sie upic i zapomniec o tym wszystkim i chyba tak zrobie..

Gość pop6666666666
Ja też zostaje sama. Wszyscy mnie olali, jak co roku... to maja byc przyjaciele? :|

Gość desperacjaaaaa
na przyjaciol nie ma co liczyc..moja przyjaciolka pewnie wie ze bede sama i na tym koniec...w tym roku ma faceta wiec juz zapomniala jak w zeszlym roku siedzialysmy same ale bylo calkiem milo...popilysmy potanczylysmy posmialysmy sie...a w tym roku bede pic chyba z kompem...

Desperacjaaa ja też napewnoo będze na kafeterii;) Moii przyjaciele too samoo wiedzą jak cierpię po stracie chłopaka i gdzieś too mają ważne że oni się beda dobrze bawić;/ Moja przyjaciółka idzie do swojego facetaa i nawet nie zaproponowała mi zebym sie z nią zabrała;/ Powiedziała tylkoo o 24 zadzwonię złożyc Ci Życzenia...pff i coo ja mam się z tego cieszyć;/ Chciałabym byc takk szczęsliwa jakk ona ze swoim fecetem :(

Gość A wiecie dziwne
ja miałem zostać w domu i sie źle z tym czułem, teraz ide na impreze na którą musiałem wydać sporo kasy i... czuje się jeszcze gorzej.

Gość A wiecie dziwne
chyba sie najeebie jak świnia :classic_cool:

Gość A wiecie dziwne
albo to tylko depresja bo mam właśnie zrzut z białej damy

Gość desperacjaaaaa
Natika to jest nas juz dwie...mam dokladnie to samo co ty...przyjaciele mnie olali byle by oni sie dobrze bawili...a przeciez bez facetach na takich imprezach tez mozna sie niezle wybawic...niedawno bylam na weselu sama i bawilam sie cudownie....ale jutro nie zamierzam odbierac telefonow o polnocy...zreszta po co...

Gość no to nie jestem sama
ja siedzę z dzieckiem sama bo mąż jest w pracy, ale bratowa ma gorzej, bo mój brat jest muzykiem i gra w sylwestra jak co roku...... tyle że on za to sporo kasy przyniesie