Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama w sylwestra

kto jutro zostaje sam w domu

Polecane posty

Gość ThroughGlass
21 lat to przecież ledwo dorosłe jesteśmy :]

ThroughGlass no wlasnie hihihi dlatego nie rozumiem ze wmawiaja nam ze juz czas...... hehe kiedys uslyszalam ze mam czas do konca studiow :D potem bedzie za pozno dostane miano strarej panny :D:D:D przyznam sie ze dawno sie tak nie ubawilam po slowach ktore byly wtypowiedziane w "trosce" heheheh

ja też zostaje w domku. to znaczy domku chłopaka. wyjątkowo w tym roku nie mam ochoty nigdzie iść. jak ktoś wyżej napisał - jestem zmęczona...nic mi się nie chce. Dlatego podziwiam te wszystkie panny szalejące... nie chce by w tą jedną jedyną noc być najpiękniejsza...czasem tez tak lubie - ale teraz mi sie nie chce! PS. Wiecie, że w moim mieście ( dobra, okolicy) od wczoraj nie ma żadnego wolnego miejsca w solariach aż do nowego roku, a i z kupnem np. sztucznych rzęs też jest ciężko :P

Gość ThroughGlass
prosze Cię, nie załamuj mnie - ja po studiach dopiero chcę zacząć szaleć a nie myśleć o kończeniu mojego panieństwa :P

Gość Klemiiiiiiiiiii
ThroughGlass dla ciebie tylko 21lat, a dla niktórych to az:) moja kolzzanka (głupia) miała okazje jechac do angli i powiedzail na to "gdzie na rok jak wróce to bede miał 21 lat i kto mni bedzie chciał" do dzis jak to wspominam mam ubaw po pachy:P

Gość ThroughGlass
biała orchidea - dobrze, że mi przypomniałaś , mam w kosmetyczce sztuczne rzęsy to sobie jutro przykleję na specjalną okazję sylwestra w domu

Gość paolkaaaa
Witam:) Ja tez siedze w domu jutro, i pewnie spedze sylwestra z tvp2 lub polastem.

Gość ThroughGlass
"kto mnie będzie chciał" ???? uuu myślalam , ze to my mamy pytać: kogo my będziemy chciały, w tym wieku, kiedy nasz gust będzie juz baardzo wysublimowany hehe ;)

Gość Klemiiiiiiiiiii
a ja wam powiem ze szaleje cały czas pracuje studiuje imprezuje, w wakacje zawsze w innym kraju pracuje i nie dluzy mi sie do nianczenia dziec( choc pracuje jako nianka:p) i do siedzenia w domu z męzem Jak ja to mówie cały siwt stoi teraz dla mnie otworem:) achhhhhhhhh jak fajnie czasami pogadac z normalnymi ludzmi:)

biała orchidea witamy w gronie "nie-balowiczow" :D ha ha ha niezle :P panny sie opalaja :P na maxa ;D fajnie jak dbamy o siebie caly rok a nie niektore to widac na specjalne okazje przeprowadzaja "gruntowny remoncik" :P ThroughGlass - przekorna ma natura podpowiada mi aby nie stosowac sie do tych rad o studiach hihih jak sie trafi wczesniej cz serce nie sluga jak bedzie po studiach tez dobrze :) nic na sile bo jak robimy cos bo inni nam truja to predzej czy pozniej zalozymy topic "co ze mna nie tak....." - nie chce byc tu zlosliwa do dziewczyn z tych topikow rozne sa sytuacje w zyciu i do Was nic nie mam - porownanie uzyte w formie przenosni :)

Gość Klemiiiiiiiiiii
ThroughGlass dobre dobre to jest pytanie???

Gość paolkaaaa
dołoze , a oczywiscie , ze doloze i jeszcze litra jakies wodki , aby zapic smutki

Gość ThroughGlass
ej no jakiej wódki ???? 2 litry szampana :)))

paolkaaaa smutki ?? nie bedziesz miala czasu na nie :) zobaczysz jak sie towarzystwo jutro tzn dzisiaj zbierze to tutaj bedzie ubaw po pachy :)

Gość paolkaaaa
hehe pewnie tak, ale ja swoje smutki i tak musze gdzies utopic. Wystarczajacym powodem tego jest zerwanie wczoraj z chłopakiem , wiec smutki trza utopic.

:) nie ejstem w temacie...ale chyba chodzi o męża+ dzieci kontra wolnośc jak najdłużej... ?? choć mam kochanego chłopka od dlugiego czasu.....nie śpieszy mi się do żadnego ślubu. może to dziwne,bo w tym roku skończyłam sttudia...i teoretycznie jak wiele moich koleżanek...:P ..powinnam chciec.

Gość Klemiiiiiiiiiii
I koniecznie musi byc martini:p mała butelka na jenda:P

Gość ThroughGlass
paolkaaaa- to my z Tobą, jest powód ale zatopimy go solidnie, żeby nie wypłynął, trzymaj się - Nowy Rok - nowe możliwości :)

Gość Haczeh
siemacie.. ja jutro z bratem i kolegami tu wpadniemy hehe bedzie fajnie a wy.. :D nie musicie nikogo znac idz na balety do jakiegoś klubu potańcz zaraz kogoś poznasz a jak nie to cprzynajmmniej potsnczysz i spac :) troche mi was szkoda ze musicie siedziec w tak fajny dzien same jak ja bede sobie mam nadzieje coś grzmocił :D:D

biała orchidea - wlasnie chodzi o zwiazki a raczej ich brak hihi i nasz wiek :) no i tak jak piszesz maz + dzieci :) no wlasnie czasem sobie mysle ze to nie jest tak ze my chcemy np wyjsc za maz zakladac tak szybko rodzine tylko presja otoczenia tak dziala, co powiedza inni - a to jest chyba najgorsze.... postepowac dla innych. Mi sie nie spieszy :) dzieci i rodzinke zadarze miec a wyszalec sie bedac mama moze byc troszke ciezko wiec korzystajmy z zycia :) i cieszmy sie z tego co przynosi :)

Gość ThroughGlass
Haczeh - bo nie wszyscy marzą o grzmoceniu :) ale powodzenia i baw się wyśmienicie :)

Gość paolkaaaa
ThroughGlass tak zatopimy go samotnie, a mam takie pytanko gdzie mieszkacie , nie musicie podawac miejscowosci tylko np wojew. lub rejon.

Gość Haczeh
a no dodam ze mam 16 lat hehe troche młody widze ale zawsze mam fajna ekipe i dziewczyne na sylwestra :D nie chce was dobijac ale wam tez radze sie wziasc za siebie moze troche schudnac ? :D dbac o siebie zobaczycie jakich bedziecie miec facetow na zawolanie :) mało jest pieknych kobiet ktore chca byc piekne i ROBIA COS w tym kierunku .. pozdrowienia

Gość Haczeh
paolka ja lublin

Gość Klemiiiiiiiiiii
co to wszyscy ze soba przed sylwkiem zrywaj ?nie wiem cio sie dzieje na tym swiecie:) biała orchidea - nie ma co sie spieszyc tak mozecie sobie porzyc jeszcze wiesz "taka samowolka" ajak juz jest małzenstwo to wiecej obowiazków i wogule takie tam trzeba korzytsac z zycia poki mozna:P

Gość ThroughGlass
paolkaaaa - ja Tarnów, Haczeh- hahha fajny z Ciebie chlopak no naprawdę bardzo pocieszny :P