Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama w sylwestra

kto jutro zostaje sam w domu

Polecane posty

Gość desperacjaaaaa
niewiarygodna zapraszamy cie na nasza domowke....wpisowe to cos dobrego do jedzonka i butelka winka:)

Gość desperacjaaaaa
dziweczynki robimy sie na bostwo jutro i bedzie git:)))))))najcudowniejszy Sylwek jaki mialam:)))

hihi to fajnie ze nie zapomnialyscie o mnie :P oczywiscie ze robimy sie na bostwo i bedzie super :) nie ma to jednak ja popic dobre winko i pogadac w milym towarzystwie :)

Gość desperacjaaaaa
hehe :)wino kobiety i spiew:):) babeczki zawsze sobie dadza rade i cos wymysla:)

pewnie :D ja rozmawialam z kumpela wlasnie i nie moglam jej wytlumaczyc ze nie jade do niej na tego sylwestra.... i mam lepsza propozycje pod haslem \"kobiety wino i spiew \" babeczki juz wiem ze super wspominac bede tego sylwka bo sie nie bede meczyla na imprezce myslalc jak ja wroce do domu :D:D:D

Właśnie:) Teraz nawet jak by mnie ktos zapraszał to nie skorzystam :) Jaa mam swojego sylwestra ale zaproszenie mają same vipy :)

taaak vipy sa super :D hi hi kto nim chce zostac zapraszamy :D tutaj sie nudzic napewno nie bedziecie nie to co w tv powtroki filmow :) tutaj impreza sie bedzie rozkrecac i scenariusz sam przyjdzie :) a ile latek macie babeczki/faceci :P jezeli moge zapytac :)

Gość vbvbvbvbvbv
Ja mam 18 lat, a wygladam tak na 14. I bardzo chcialabym nosic obcasy, kobiece ubrania ale nie chce zostac uznana za jakas "stara malutka". Wiem jak sie patrzy na takie maloletnie wymalowane 'laski'....

Gość vbvbvbvbvbv
Upssss nie ten topic, za duzo okien pootwieralam ;)))

Gość taka jedna sama w sylwka
hej a moge sie do was przylaczyc ?

taka jedna sama w sylwka - oczywiscie ze mozesz :) vbvbvbvbvbv - rowniez zapraszamy natika aby byc dokladna to na poczatku lutego mi strzeli te 21 :D ale ze to bedzie szczesliwe oczko w tym roku to ja juz sobie troche dodaje :D

Miło takk na początku roku obchodzic urodzinki:) niektórzy narzekają że początek roku a tu juz urodziny już człowiek starszy i wogóle a ja tam się ciesze;) bo przeciez rocznikowo to i tak wszyscy 1 stycznia jesteśmy starsi o rok;)

o dokladnie :) fajnie fajnie :) ja sie ciesze dzieki czemu wszytki imprezy sa rowno rozlozone :P urodzinki latem imieninki :D a nie pod rzad wszytko :P

ja na urodziny musze czekac prawie caly rok bo mam dopiero pod koniec listopada,tak samo z imieninami :D P.s a tak przy okazji to dziewczyny skad jestescie?

Ja przez 18 lat spedzałam sylwestra w domu, przed telwizorem, ewentualnie przed kompem, byłam też kilka razy na wiejskim sylwestrze u rodziny, ale byłam wtedy mała, więc pamietam tylko głupie zarty mich kuzynów i to, że siedzielismy w pokoju na górze, bo dorosli mieli swoją imprezę na dole i pili wódke. Ale jutro nastapi przełom, ponieważ ide an impreze, tylko nie wiem jak to będzie... :-/

klamerka głowa do gory:)nie prezjmuj sie jak bedzie itp mysl o tym ze idziesz na impreze i ze masz sie dobrze bawic a nie zamartwiac sie!

Mam taki plan ale jak znam życie, ktoś coś wymyśli by mi go popsuć. :o

Myrevin sluchamy co za plan ?? Chcesz sie przylaczyc ?? jezeli tak to nikt Ci tego nie popsuje :P zapraszamy :P Natika - oooooo prosze :P

Gość desperacjaaaa
ale kolezanki sie rozpisaly:)

Dzięki :-), ale ja często myslę o tym jak będzie itd. zawsze myslę o jakichś głupotach i wogóle jestem też bardzo słaba w piciu, więc bedę musiała unikać alkoholi, może tylko szampan. No i jeszcze nie wiem jak się umalować, żebym nie wygladała jak klaun

klamerka jestem w Twoim wieku :)