Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama w sylwestra

kto jutro zostaje sam w domu

Polecane posty

zaciekawiony26lat - jaki sylwester taki caly rok powiadasz ..... :) w takim razie ja to juz widze plus na dzien dobry :) rok zapowiada mi sie na poznawaniu ciekawych i wesolych ludkow :) bo z takimi spedze sylwestra :) %%%% uzbrojeni tez jestesmy hihih i nie ma mowy o zasypianiu przed polnoca ! :) Klemiiiiiiiiiii podpisuje sie pod Twoimi slowami !!! nie ma co sie dolowac :) wiem jedno jak sobie wmowisz ze bedziesz sam to tak sie stanie !! a nie potrzebnie :)

Gość Klemiiiiiiiiiii
dokadnie ! moze powinienles poczytac "potege podswiadomośc" naprawde super ksiazka na mnie zawsze działa .A głównie w niej chodzi o to że takie jakie będa twoje myśli takie bedzie twoje życie . Wiec uwierz nie wsrto sie zamartwic smucic bo bedzie lepiej tylko ze ty musisz w to uwierzyć:) tak przed samym sylwkeiem cie dziewczyna wystawiła? Jesli moge spytac długo byliscie razem???

No tak na samego Sylwestra dziewczyna mnie wystawiła mimo że to dziwnie zabrzmi my nie byliśmy razem Zależy mi na niej cholernie i ona to wie i coś mi sie wydaje ze to po prostu wykorzystuje

zaciekawiony26lat spisane oczywiscie ha ha ha :D ja naszczescie nie pale bo to podobno trudno rzucic ale jak wiekszosc pewnie babeczek postawilam sobie za cel zrzucic kilka kg :D zobaczymy czy wytrwam i jak to wyjdzie ale co tam nowy rok nowe cele :P

Gość Klemiiiiiiiiiii
Noooooo powiem tobie ze....... kurcze czasmi jestesmy takie zołzy nie wiem dlazcego.jak fecet lata za toba pisze dzwoni i wogule to go olewamy , ale wystarczy ze nawinie sie taki ktory sie bedzie totalnie olewał to bedziemy za nim latac jak szalone:( kurcze sama tak mam ale cio nie bede sie zmuszac do miłosci a gosciu z ktorym chciałabym byc mnie olewa:(

Gość karolina020
klemiiii to moze tez go zacznij olewac?

nooo Klemiiiiiiiiiii musze Ci przyznac racje ze babki takie sa...... niestety :) niewiem czy to bedzie dobra rada - ale jezeli baaaaaardzo Ci na niej zalezy to troszeczke ja olej, ale nie tak ostetntacyjnie poprostu udaj ze nie specjalnie ruszylo Ci to co ona zrobila.... my tak czasem mamy ze jak sie poczujemy zagrozone (patrz ze za bardzo sobie pogrywamy i faceta to zaczyna wkurzac) to przegladamy na oczy i juz takie zolzowate nie jestesmy :)

Gość ThroughGlass
Witam Was - serdecznie :) ja też prawdopodobnie "tę wyjątkową noc roku" spędzę sama w domu co mnie naprawdę nie nastraja optymistycznie i juz juz miałam łapać doła ale jak Was czytam to się nie da :) i mam teraz pytanie zwłaszcza do Zapracowanej - Ty jesteś tak sama z siebie pozytywnie nastawiona, mega optymistka od urodzenia czy próbujesz nadrabiać ? W każdym razie podziwiam ;)

zapracowana tak palenie cholernie trudno rzucić ale ja sie nie boje rzucałem już palenie nie paliłem przez miesiąc zrobiłem to dla dziewczyny która mnie olała a teraz zamierzam rzucić dla siebie sam wiem że śmierdzę jak popielniczka nic miłego Klemiiiiiiiiiii ha wiem wiem o czym mówisz ale za chiny nie rozumiem sytuacji ona przed świętami zrobiła 200km pociągiem by do mnie wpaść na weekend nie poszła do pracy i w ogóle a teraz taki zwrot kiedy wszystko było dogadane

Gość Klemiiiiiiiiiii
zapracowana dobrze napisała:P jak bedzie pytac co robisz w sylwka powiedz ze lecisz na super zabawe i masz zamiar super sie bawic:) aha na koniec oczywiscei zycz jej "miłej zabawy" A swoja droga to zapracowana to dziwne jestesmy cio nie???:)

Gość ThroughGlass
żeby wszyscy byliśmy tacy "dziwni" jak Wy to nie byłoby tak źle ;p

Klemiiiiiiiiiii nie da sie ukryc :D jak mowia zachowania kobiety nigdy nie zrozumiesz :P czasem jestemy mega nie fair czasem postepujemy tak w tzw "obronie" czasem bo taki mamy humor... jedno jeste pewne i ja wierze w te slowa jak postepujesz tak i los Ci sie odplaci. Wiec z tym "zolzowaniem" to lepiej uwazac :P

Gość Klemiiiiiiiiiii
no dziwne troche :/ a wszytko było o.ki jak do ciebie przyjechała?? co wogule tobie powiedziała jak odwoływała sylwek??? ThroughGlass hihih ja polecam zebys sobie poczytała dobra ksiazke o pozytywnym myślemiu i bedzie o.ki naprawde???na mnie działa:)

ThroughGlass kazdy moze byc taki "dziwny" hihihi wystarczy troszeczke zmienic myslenie :) patrz co poleca Klemiiiiiiiiiii :) ja sie podpisuje pod tym rekoma i nogami (obym umiala :D ) te ksiazki to najlepszy wtep do delikatnej rewolucji w zyciu :)

jejku nie bede całej sytuacji przytaczał powiem tak ja to odebrałem ze sie przestraszyła ze ta nasza znajomość może przestać być taka zwykła a jej po prostu odpowiada taka zwykła i tyle hmm patrze na to co napisałem ktoś coś zrozumiał ?? :)

Gość Klemiiiiiiiiiii
nio fakt :0 a czytałyscie taka ksiażke "dlazcego faceci kochaja zołzy"??? fajna:) aha a jego to sie olac nie da bo on juz sie mna nie interesuje, jak przestałam do nieo pisac to on tez przestal. jak cos tam napisze to owszem odpisze,aleeeeeeeee dałam sobie spokoj moze kiedys znajde odpowiedniego dla siebie a jak nie to trudno:P-kurcze ale zeszlismy z tematu:p

Gość Klemiiiiiiiiiii
może ty tak za nia latałes i wogule że laska sie poprostu przestraszyła ze skonczy sie samowolka_sory za szczerosc ale ja tak to odbieram

dodam tylko że jak wręczyłem jej butelko martini ze słowami mieliśmy je wypić razem a skoro taka jest sytuacja to niech zachowa sobie tą butelkę na jakąś okazie czy coś wzbraniała sie ze nie mam sie nie wygłupiać mam zabrać ta butelkę i wypijemy innym razem jak stanowczo powiedziałem żeby ją wzięła to spytała czy to znaczy ze okazji nie będzie ?? w końcu jom wzieła ale powiedziała że schowa i wruci z niom

Gość Klemiiiiiiiiiii
echhhhhh to nie wiem !!!

Klemiiiiiiiiiii niekoniecznie musial latac ..... moj za mna nie latal (sytuacja podobna do Twojej kochana) i hmmm tez kontakt jest bo jest :P przyslowiowa grzecznosciowa odpowiedz a moja filozofia na ten temat lacznie z sytuacja dosc dziwna zaciekawionego te nasze upatrzone osoby niewazne czy sie wystraszyly czy dosc nas mialy nie wiedza co traca :P ich problem znajda sie takie osobki co docenia nasze charakterki :D

ooooo widzisz zaciekawiony to jest to o czym mowilysmy :P troche ja ruszylo ze przegiela z zachowaniem i juz zaczela kota ogonem odkrecac czy nie bedzie okazji :P:P:P heh my to cwane jestesmy jednak :D

Gość ThroughGlass
zaciekawiony26lat - spróbuj na tajemniczo - jutro napisz jej smsa: szczęśliwego nowego roku ... , i tyle , niech ona zacznie nalegać. Wiesz czasem tak mamy, że lubimy to czego nie mozemy mieć tak łatwo :)

Kobieta zmienną jest :) Miło było ale na mnie pora zaraz jutro stanie sie dziś sorki za moją pisownie i za odciągnięcie od tematu :) życzę słodkich snów i spełnienia marzeń sennych bądź przed sennych :)

Gość Klemiiiiiiiiiii
zapracowana zgadzam sie z toba w 100% ojeje jak dobrze ze dzis tutaj zajrzałam :P:P:P ja tez wierze ze znajdzie sie kiedys któs kto wkoncu mnie doceni . Mowie sobie ciagle ze mam dopiero 21 lat a nie JUZ jak niektórzy próbuja mi wmawiac:)

zaciekawiony26lat dzieki Tobie moglismy powymieniac zdania jakze podobne jak sie okazalo :):):) milych snow zycze :) Klemiiiiiiiiiii DOPIERO mi to slowo sie bardziej podoba hihi i tego sie trzymajmy lepiej :)