Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama w sylwestra

kto jutro zostaje sam w domu

Polecane posty

Gość woooomaniiiizeeeeer
A ja zostałam zaproszona na 2 imprezy... Ale na żadną nie idę, zostaję w domu...

Dokładnie!! Też bymm mogła się pobawić too co że bez facetaa po paru kieliszkach przestałoby mi to przeszkadzać Ale co z tegoo jak przyjaciele wolą bawić sie samii właśnie przyjaciołka napisała mii że na imprezie i ta będą same pary więc było by mi przykra;/ Haloo fajnii przyjaciele nam się trafili nie ma co;/ Desperacjaa musimy sobie jakoś dac rade i wierzyć zee kiedyś się coś zmienii inego wyjscia nie mamy...

Gość desperacjaaaaa
wiecie co..mi tak ten rok szybko zlecial ze nawet nie mam ochoty nigdzie isc....jakas taka zmeczona jestem jeszcze tymi swietami ....noc jak noc..tylko ze rano obudze sie strasza:(

Gość desperacjaaaaa
natika pijemy jutro nasze zdrowie:)

ja nawet moglabym tego sylwestra spedzic sama. nie rozpaczalabym wielce , gdyby nie to ze facet z ktorym mialam spedzac sylwestra a nie moge bedzie w jakims klubie 300 km ode mnie z jakims dziewczynami. buuu ;((( niech jutrzejsza noc nie nadchodzi!!

Gość desperacjaaaaa
nigdy nie lubialam sylwka a ni walentynek...te dwa dni mnie tak doprowadzaja masakrycznie do szalu!!!

Desperacjaa pijemy pijemy ;) Dla mnie too tez będzie zwykła nocc tyle że pewnie się rozkleję popłacze sobie a potem nie będzie można spać boo głosnoo będzie;p Hmm Bedzie dobrze zobaczysz ze tenn nowy rok bedzie najwspanialszym w naszym zyciu!! I wszystko sie ułozy noo przynajmniej taką mam nadzieję

Gość i ja sie dopisze
ja tez zostaje w domku :)

Gość i ja sie dopisze
ja nie dosc ze zostaje to jeszcze bede pila i latala po kafe :D:D:D ooo jak ktos rozniez dolaczyc sie chce do picia na kafe zapraszam :D:D:D

Noo too widze że przynjamniej 3 będą na kafe piły;d Too co moje drogie panie jutro trzeba zapasy robic;)!

Gość desperacjaaaaa
no to jest nas juz kilka:)wiecie ja nie wkurzam sie o to ze nigdzie nie ide bo jakos na serio nie mam nasrtoju tylko kurcze wkurza mnie fakt ze mam takich beznadziejenych znajomych...ech koniec tego narzekania..dziewczyny co jutro pijemy:)

Gość i ja sie dopisze
taaaak :) i zaloze sie ze wiecej sie do nas dopisze :) :) :) nie ma co pic w samotnosci skoro mozna w takim fajnym towarzystwie :)

Gość desperacjaaaaa
jutro to nas bedzie cale grono:)

Gość i ja sie dopisze
moim znajomi hmmm bo do tego sie nie odnioslam - fakt dostalam zaproszenie (niby mozna byc wdziecznym ze pamietali a nie musieli) ale tam sa pary :P iiiii troszke daleko bo prawie 100 km od domku nie usmiecha mi sie jechac i potem wracac do domku by spedzic jedna noc i wrocic moze z wieksdzym dolem ze jestem sama :D a jutro pijemy szampanika i drinki :P zreszta co bedzie pod reka :P:P:P hihihi

Pewniee ;) Jeszcze się okaże że too będzie jeden z najlepszych sylwestrów w naszym życiuu;) Coo pijemy...ja proponuje jakies dobre winkoo albo jakieś drinki a o 24 obowiązkowo szampana otwieramy! ;)

Gość ja zostaje
i mi to wisi

Gość desperacjaaaaa
ok to winko jaka wodeczka do drinkow i szmpanik obowiazkowo w lodowce sie mroza:):):) ja proponuje jeszzce jakies pudelko lodow:)))i czekoladki:)))

Gość wkurzona na sylwestra
ja tez bede w domu, wprawdzie nie sama ale prawie... :( wlasnie sie poklocilam z facetem- i tak nie mielismy nigdzie isc i spedzic wieczor "romantycznie" ale po tej klotni to juz mi sie odechcialo romantyzmu i czegokolwiek. A znajac jego, to pewnie pierwszy reki nie wyciagnie i bedzie gral w pleya a ja mam go gdzies i bede siedziec tu!! :) i tez bede pic!! nie smuccie sie laski, moze byc calkiem fajnie :D:D:D

Wogóle trzeba coś doo jedzenia też zorganizować;) Boo takk na samych % too my do 12 nie wtrwamy;)

Gość Galantynka
Soporo osób bedzie....tutaj...

Gość desperacjaaaaa
to ja zrobie male kanapeczki:)ktoras zrobi salateczke, moze cos na cieplo i siedzimy do rana:)

Gość desperacjaaaaa
dziewczynki taki spontan najlepszy:) zobaczymy ktora z nas ma najmocniejsza glowe:)to o ktorej jutro sie tu spotykamy?:)

Galantynka oczywiście że sporo:) Z desperacją zapraszamy was serdecznie na naszą hmm domówkę...im nas więcej tym lepiej;)

Hmm o której no nie wiem nie wiem wkońcu trzeba się zrobić jeszcze na bóstwo wkońcu sylwester ;)

Gość i ja sie dopisze
hello :) to ja na cieplo robie krokieciki hihi :D nooo jeszcze sie okaze ze naprawde bedziemy wspominac lepiej niz nie jedna szalencza zabawe :) o ktorej hmmm wyjdzie w tzw praniu :) kazda pewnie bedzie zagladac :) i jakos sie spotkamy :):):)

Gość niewiarygodna
Nie mam ani znajomych ani faceta, więc już drugi rok sylwestra spędzam sama tzn. z rodzicami i z dzieckiem.I chyba już tak będzie zawsze.

niewiarygodna zapraszamy do nas:) Dziewczyny zobaczycie że to będzie szalony sylwester a nowy rok bedzie bardzoo uadany! Pogadamy sobie poznamy się przed nami bedzie cała noc i cała masa tematów;) Takiego miałam doła a teraz ;) już nie moge się doczekać:*