Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blle

ile kosztowala was orkiestra 2009r.

Polecane posty

madzianetka z tego co ja czytam to nikt nie napisal ze tansza to gorsza, nieprawda, ja dzwonilam do kapeli ktora zadala 2500 i wiesz co? boska byla, jak grali-swietnie, wcale tanio nie oznacza gorzej, tylo problem w tym zeby wczesnie sie za to szukanie zabrac, tak kapela o ktorej pisalam wyzej ma juz zajete terminy na 2010 :( a dzwonilam w wrzesniu :( takze sama wyciagnelas bledne wnioski my jestesmy ze swojej na razie zadowoleni, zobaczymi co bedzie 20 czerwca ;) wtedy sie tak naprawde okaze zczy byli warci swoojej ceny ;)

straszna ta cena za orkiestrę ale jak Was stać to czemu nie?? Pełono jest różnych orkiestr cięzko wybrać a jak już sie znajdzie to pojawiają się po jakimś czasie wątpliwości czy dobrze wybraliśmy itp tak było u mnie. okaże sie na weselu he pozdrawiam serdecznie

Spanielka ale to chyba moja sprawa jakie wnioski wyciagam??:P wrześniowa może nie miała tego na myśli ale ja tak wywnioskowałam:) Biaaalllaaa --> wytrwałości w odchudzaniu życzę:)

nie obrazaj sie madzianetka ;) po prostu ja nigdzie nie wyczytalam w tym topiku ze ktos ocenia ze im taniej tym gorzej napislam to bo akurat ja mam tak droga kapele (wcale z tego powodu dumna nie jestem) choc chcialabym byc dumna z nich po weselu ;) i pomyslalam ze jak ty tak zle pomyslalas ze im taniej tym gorzej to ja gdzies reke do tego przytknelam, mimo ze nie mialam takiego zamiaru bo tak nie uwazam - pogmatwalam wszystko, po prostu sie nie rzucaj na mnie, glupio mi sie zrobilo ze tak pomyslalas a to ja akurat mam kapele za 5500 zl ... dziewczyny, tak jak juz Biaaalllaaa napisla \"wszystko okaze sie po weselu\" Biaaalllaaa no wlasnie ja mam takie watpliwosci - ale te watpliwosci nie dotycza tylko kapeli ale dotycza wszystkiego procz samego zamazpojscia ;) i fakt, okaze sie po weselu wszystko :)

spanielka ale ja tego nie napisalam złosliwie czy w gniewie:) poprostu moze ja dzisiaj wszystko na "czarno" widzę:P sorki:):)

no to okej, wiesz naparwde wszystko okaze sie na weselu, wiec kurcze mozemy sobie wlosy z glowy wyrywac i kupowac wszystko za 10 zl albo 10000 zl i tak dopiero w czerwcu wyjdzie szydlo z worka :)

zspołów jest duzo,kazdy może wybrać ten który mu odpowiada i na jaki go stac nie zawsze drogi zespół znacza że będzie dobry, a tani że bedzie słaby...zespół proponuje cene,którą uważa za adekwatna do wlozonej pracy,ale jesli komus nie odpowiada nie musi jej akceptować

też nie;/ niektore zespoły są na "czarno" a inne opłacają wszystko legalnie i te co są tzw legalne mają wysokie ceny. Ja tak wywnioskowalam jak szukalam zespołu.

madzianietka - wesela 99% zespolów gra na czarno tylko kapele które maja kontrakty z knajpami placa podatki,chyba że ktoś z zespolu zrobil firmę,ale to mało prawdopodobne,bo po co wystawiac rachunek Mlodym ? Ktosim zwróci pieniadze ?

wiess, j mialam do czynienia wlasnie z taką co płaci podatki:P świrusy ze szok:):) babka twierdzila że jest artystką i nie mam prawa sie wtracac w to co bedą grali na weselu i jakie przerwy robili , z tego co wiem to trzy piosenki i 20 min przerwy--> lekkie przegięcie

Gość Makobratek
Nas kosztuje 3700 zł za dwa dni grania, bez limitu czasowego. W orkiestrze jest 5 osób: wokalistka, saksofon, gitara elektryczna, klawisze i perkusja.

...za dwa dni,w piątkę?..to mało..Widocznie,na siłę chcą zarobić kasę,a może kochają weselną muzę,tę atmosferę duszności,stania na dwóch łapkach/siedzieć nie wypada,stary siedzi/,skupienia aby się nie walnąć/mylić/..i tak całą nockę aż do usr....go rana,bez kieliszka wódki.Tak jest co sobotę,a nawet w niedzielę.:)

fakt siekba jakby nie patrzec to tylko jedna niby noc ale robota talka super latwa nie jest

Gość gugulinka
1700 zł :)

Gość Makobratek
Pisząc bez limitu czasowego miałam na myśli, że grają od momentu przyjazdu do Pana Młodego, który razem z orkiestrą jedzie po Panią Młodą...Grają aż do ostatniego gościa na sali...I tyle.Proste. Taką nam podali cenę, przesłuchaliśmy płytkę z wesela znajomych na którym grali, mieli wolny termin więc ich zaklepaliśmy:-)