Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psia_mama

Przewóz psa w autobusie?

Polecane posty

Gość psia_mama

Muszę jutro zawieśc psa do teściowej bo wyjeżdżamy i nie mamy go gdzie zostawic. Problem w tym że mąż bierze samochód i musze sie z psem taszczyc autobusem. Wie ktoś może jaki bilet sie na psa kupuje tz ulgowy, normalny czy jak? I czy sa jakies wymogi z tym psem? Dodam że mój jest mały, waży 5 kg i ma moze 50 cm. Jak mam go przewozic?

Gość na pewno w kagańcu
a co do biletu nie mam pojęcia, zapytaj kierowcę, można przecież bilety w autobusie nabyć :)

Przewóz bagażu i zwierząt nie podlega opłacie. Przynajmniej w stolicy.

Gość chichinka
na psa trzeba bilet????:D

ale macie fajnei w stolicy :P u mnie trzeba miec kaganiec i cały bilet... chyba, że piesa będziesz trzymac na rękach albo na kolanach ;)

Gość psia_mama
No ale nie ma kagańców takich małych :). Kupie mu najwyżej cały bilet tylko troche głupio mi bedzie z nim jechac.

Łódź. Smycz, kaganiec, aktualne zaśw. o szczepieniu p/wściekliźnie, bilet normalny i szerokiej drogi...! :)

Gość pond
oj sa, widzialam naprawde lilipucie kagance biletu nie trzeba jak jest tak maly ze wezmiesz go n akolana, albo na rece kaganiec byc powinien, jak nie bedziesz miec to wszystko zalezy od dobrej woli kierowcy, moze cie wywalic albo nie :) no i w razie kontroli moga sie czepic, ale nie musza

Głupio...? Czemu...? Ja ze swoim (prawie 40 kg żywej wagi!) po całej Łodzi podróżuję! Powodzenia! :):):)