Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24matti

Zgwalcili, przespali sie z moja dziewczyna..

Polecane posty

do niedawna czasem tylko czytalem cos na tym forum. teraz, musze cos powiedziec zapytac. Jak to jest u was dziewczyny, czy macie jakies ukryte dziwne potrzeby seksualne. Tak ze jakby wam ktos dodal do drinka, odurzyl czyms to zaczniecie chciec czegos, albo czy mozna tak czlowiekowi cos podac, zeby robil co mu sie powie?

Gość *Sami*w pomarańczach
przecież po środkach przestajesz sie kontrolować..wiec dziwne to pytanie jak dla mnie

Gość oczywiscie ze tak jest
to sie nazywa alkohol

24matti--jesli jej coś dolali a Ty sie zastanawiasz czy ona tego chciała to.....--nie miała w pływu na nic na policję zgłosić i to już

no wlasnie zglosilem.. ale dziewczyna sie stara wycofac z tego, znajomy pracuje na policji i powiedzial mi ze jestem jakis glupi ze sie mieszam... myslalem ze taka pigulka gwaltu to raczej dziala tak, ze czlowiek po prostu nie moze sie bronic a ja widzialem, na nagraniu, jak dziewczyna po prostu robi co jej karza, nawet nie wyglada na pijana. Bylismy razem, teraz juz nie wiem co o tym myslec, przeciez nawet jesli to nie byl gwalt, ale czym innym ja jakos zmusili to tez powinna jakas kara tych kolesi spotkac.. ona mowi teraz ze nie powinienem tego nigdzie zlgaszac, ze przezemnie ma nieprzyjemnosci, ze mnie juz nie chce a ja nie mam nikogo innego nie wiem co teraz robic

a jak sie nazywa ?--pigułka GWAŁTU robisz co chcą ,nie masz wpływu na nic,jest Ci obojętne co i jak Policjant tak Ci powiedział?Oj coś mi waniajet

Współczuję jej ... teraz do niej przykleją etykietkę... pewnie będą szykany... skoro nagrali, to pewniek gwałt, przecież gdyby była trzeźwa nie dałaby się nagrywać :o Pigułka nie zostawia śladów w organizmie, więc za bardzo nie widzę tego, że ich skażą...

zgwalcenie jest scigane na wniosek pokrzywdzonego,po złożeniu ktorego sprawa toczy sie z urzedu.. jesli dziewczyna sie wycofa, to nic z tego nie bedzie.. poczytaj o dzialaniu pigulek gwaltu..

policjant - zwykly tzw 'krawenznik' chodzilem z nim do klasy w podstawowce, no to nasze miasteczko nie jest jakies wielkie i komenda tez nie, dziewczyne przesluchiwali i powiedziala ze chciala to wszystko zrobic i ze chciala zeby ja nagrali.. nie wiem co sie z nia stalo bylismy razem od dawna, planowalismy slub.. ona teraz mowi ze nie chce mnie znac, ze zrobilem z niej dziwke bo dalem cynk glina i teraz wszyscy wiedza. ci goscie byli jacisy nie normalni, kazali jej wszystko robic, jakies wymyslne tortury, a ona teraz ze chciala tego

to normalne ze nie chce Cie widzieć a miał badanie krwi lub moczu?wykryto prochy?

*a miała robione

Gość prowokacja/

prowokacja?bo sie zaczynam wczuwać

wcale nie musiala opowiadac facetom, przesluchanie prowadzila psycholog z poradni.. a oni i tak pewnie beda ja teraz szantarzowac ta tasma, nie wiem jak wygladaja ludzie po tych tabletkach, cos przeczytalem , moze to i tak, chociaz ona nie tylko sie niby zgadzala, ale te tabletki tez moga zwiekszac troche 'ochote na sex'

Gość swistaczka
zgwałcenie jest przestępstwem wnioskowym.. co oznacza,że poszkodowana osoba musi złożyć wniosek o ściganie... dokładniej w zawiadominiu o przestępstwie nalezy zapisać,"żądam ścigania sprawcy"... bez tego nie mozna nic zrobic... jesli już ty zgłosiłes to na policje policjanci pewnie nadadza bieg sprawie... ale bez zeznań twojej dziewczyny nic nie zdziałają:O namów ja na to zeby nie darowala tym draniom:)

prowokacja? a myslcie sobie co chcecie.. ja chcialem tylko jakos dziewczynie pomoc, chce z nia byc, ale ona teraz nie chce o tym slyszec w ogole mowilem ze wyjedziemy stad, ze nie beda ludzie widziec, zreszta to przeciez te zwierzeta sie powinny wstydzic a nie ona... na tym spotkaniu tez byly jakies inne dziewczyny, ale one nic nie pamietaja, no to chyba cos im musieli dawac, ze nie pamietaja co sie dzialo

słuchaj Matti jeśli mają taśmę i została wykryta tabletka ona złosi na policję gwałt powinni ich zatrzymać ....

tamte inne nic nie pamietaja, albo boja sie powiedziec moze wcale im nic nie dawali, moze one sa jakos zastraszone, nie wiem z tego co wiem to ona poszla i powiedziala, ze jej sie to podobalo, nie bylo rzadnych badan, nic..

Cholera no to problem a psycholog?przy takich sprawach powinni ściągnąć psychologa mogą byc zastraszone,a Ty znasz tych facetów?moze to synkowie jakiś wysoko postawionych tatusiów w waszym mieście?

przeciez to nie mozliwe zeby sie dziewczynie podobalo jak sie kilku facetow nad nia po prostu zneca, bo to nie byl rzaden seks, raczej seksualne tortury chociaz na tej tasmie jest tak, sylwia powiedz co chcesz i ona mowi, potem sylwa chcesz zebym cos tam i mowi ze tak, ale to nie moziwe!!!

ona jest troche mlodsza odemnie, i ci goscie to wlasnie w jej wieku - tacy 19-20 lat ja tutaj na stale juz od jakiegos czasu nie mieszkam, ale kojarze ich z osiedla, takie gogusie myslalem nawet zeby samemu im sprawieldiwosc wymierzyc, ale teraz.. nie mam tutaj i tak czego szukac, jesli ona nawet mnie nie chce powiedziec co sie stalo, mowilem nawet ze nie musimy na te policje. niech mi tylko powie, ona niedlugo tez zacznie studiowac, to wszystko byloby daleko nie wydaje mi sie, zeby ci chloptasie mieli jakies dobry ojcowskie uklady

wiem ze jej jest teraz zle, ale ja juz druga dziewczyne stracilem.. ta wczesniej odeszla, poznala kogos teraz przez tych dupkow, nie moge tutaj dluzej zostac, pierwsego po poludniu ide do pracy jesli ona nie bedzie do mnie chciala na te pare dni przed wznowieniem studiow pojechac to zobaczymy sie pewnie dopiero w lutym , a jak nie bedzie chciala to moze w ogole kurwa tam, do dupy jest ten swiat

Gość wemdelalex
troche sie na tym znam.. powiedz co robili to ci powiem czy to moglo byc po tabletce.

Gość taka jedna z internetu
wygląda z opisu, że gówniarze zdobyli skądś pigułke GHB, zaprosili dziewczyny i "zabawili się". Dziewczyny moga nic nie pamiętać, ale zobaczyły nagranie i jest im wstyd. A co to było za spotkanie?