Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgfdgfdggd

nie rozumiem kolezanki a sylwester hmm / ?

Polecane posty

Gość gfgfdgfdggd

dostalam zaproszenie na sylwka. Od kolegi z dziecinstwa. Milaam pare kolezanek jakis milych zalatwic 1. wiola- jedzie z kuzynem chlopaka i chlopakiem na sylwka gdzie 2.ania - jej chlopak jest chory nie chce samego zostwaic w domu (wydaje mi sie,ze klamie bo pisala juz mi tydzien temu,ze jest przeziebiony) pewnie chce isc z kims innym ale mogla powiedziec wprost przeciez. 3.ania 2 - jej chlopak nie lubi duzej gromady ludzi nie idzie 4.paula- wyjedza do chlopaka do innego miasta by isc z jego znajomymi 5.monika- jedzie do chlopaka do niemiec choc nie lubi jego znajomych dlaczego tak jest,ze dziewczyny olewaja swoich znajomych dla znajomych chlopaka? nie rozumiem ...

Gość gfgfdgfdggd
ciaobiecuje,ze jakies kolezanki wezme ale one mnie olewaja bo chlopak.. ja wiem zwiazek bla bla bla ale czemu tylko do chlopaka znajomych?

Gość gfgfdgfdggd
wiem,ze glupi problem ale niech mi ktos odp........................................

Gość xx ale o co chodzi

Gość ojaojka
ej a ja nie rozumiem ciebie. piszesz jakos tak nieskladnie.

Gość gfgfdgfdggd
no ze kobiety zrywaja kontakty lub olewaja kol.jak maja faceta, tylko on sie liczy a faceci uieja rozgraniczyc

Gość gfgfdgfdggd
pisze niskladnie bo po piwkach jestem :P:P:P:P:P:P przepraszam

Gość gfgfdgfdggd
to nie jest fajne. Mam tego juz dosc. wszystkie mnie olały

zadna nie zostawi swojego kochasia zeby isc z kolezanka na sylwestra to oczywiste po ile macie lat moze w poznym wieku zaczyna sie rozumiec ze trzeba dbac o swoich znajomych a nie tylko o znajomych chłopaka

Gość nie rozumiem ..
czemu sie dziwisz przecież logiczne to jest że każda laska cie oleje dla swojego faceta. taki jest porabany kobiecy świat. Jeszcze tego nie zrozumiałaś ? Każda samica zawsze podświadomie wybierze dostosowywanie sie do potrzeb samca bo kazda ma tzw. suczą panike przed samotnością, każda patrzy by za kilka lat sie ustawić, wyjśc za mąż i rodzić mu dzieci :O I jakby miała wybrać: facet czy koleżanka to wiadomo że kumpela zawsze przegra. Kazda sie o tym bolesnie przekonuje prędzej czy później bo takie jest zycie.

Gość gfgfdgfdggd
kazda mnie olała. facet jednej to mnie nie lubi(zwrocilam mu uwage by oddal mi $ w00zl ktore 4 mc.mi wisial i nazwal mnie blachara), drugi jest nie towarzyski a pozostali dwaj ok ale tylko chca do swoich znajomych

Gość gfgfdgfdggd
nie rozumiem .. ja wiem. Czuje sie potrzeba tylko jak sie z nimi pokloca ale zastanawia mnie dlaczego faceci maja czas dla kol.a one nie

ja tez ze swoim ide do znajomych jego kolegi których nie znam :( zdecydowanie chce isc do mojej koleżanki ale on chce iśc gdzie indziej i ktos musi isc na kompromis;/

autorko ty to trochę niekumata jesteś :o miałaś załatwić koleżanki w domyśle - wolne rozrywkowe(miłe) , żeby wieczór fajnie zleciał a ty czepiłaś się pozajmowanych :D :D

w zasadzie to dobry temat bo na bank jest pełno dziewczyn co poświęcają swoje znajomości i jak wychodzą na sobotnia impreze to idą ze znajomymi chłopaka a ze swoimi koleżankami chodza same

Gość gfgfdgfdggd
ale wiekosszosc moich kolegow ma lale mialam zalatwic koezanki bo jako dziewczyna powinnam je miec nawet z facetami

Gość gfgfdgfdggd
dlaczeog kobiety poswiecaj swoje zycie towarzyskie dla facia?

Gość może po prostu Ciebie
nie lubią

oooo, a u mnie jest dokładnie odwrotnie. Mam porządną, zżytą paczkę przyjaciół i mój chłopak stał się po prostu z czasem jednym z nas. to on w zasadzie opuscił swoich znajomych. Take nie ma reguły.

coś w tym jest miałam chłopaka, ale zawsze miałam czas dla koleżanek, chodziłam z nimi na imprezy, spotykałymy się, jesli to była jakas wieksza impreza to zabierałam ze sobą chłopaka ale i one sie sparowały, więc sie skonczyło wychodzenie razem, bo przeciez one sa umówione z chlopakiem i jego znajomymi no cóż - bywa:D