Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biała orchidea

z czego jesteście zadowoleni w tym roku?

Polecane posty

robiąc bilans plusów i minusów ( choć nigdy nic takiego nie robie :P) chciałąm się Was Kochani spytać: z czego w swoim zyciu jesteście zadowoleni ( w tym roku)?? a z czego nie?

Gość dert
ja mam doła pomimo ze naliczyłam wiecej plusów niz minusów. Dlaczego kobieta nie potrafi być zadowolona nawet kiedy jest dobrze;/

Gość ot i napisałem
Ja jestem zadowolony z tego że znalazłem prace w zawodzie, a zasmucony tym że jeszcze nie spotkałem tej jedynej

Gość TransAm
Z niczego. Najgorszy rok w moim życiu

Gość dert
to ze nie wiem czego chce to jedno. Ale ogólnie jak sie tak przyjrzeć mojemu zyciu to wszystko jest prawie tak jak zawsze chciałam. A z odchodzącym rokiem mam jakieś takie uczucie pustki .... dziwna chyba jestem

Gość dfrerewr
na ten rok (2008) mialam 3 najważniejsze sprawy: -zmienić prace - osiągnąć wewnętrzny spokój - kupić mieszkanie - zmienilam prace na dużo bardziej satysfakcjonującą - spokój...hmmm...prawie jest ;) - a z mieszkaniem dupa :( wiec własciwie nie jestem zadowolona z bilansu :(

Gość w tym juz przemijajacym roku
- skonczyłam studia :) - znalazłam pracę w zawodzie:) - wyprowadziłam się tam gdzie chciałam (do wiekszego miasta) - duzo korzystniej wygladam (zmieniłam image troche, fryzure, ciuchy schudłam tak jak chciałam...) ale jedno mi nie wyszło... i ta jedna rzecz burzy cały plusowy bilans... straciłam miłość mojego życia...

Gość dert
moze to ze jestem w momencie mojego zycia w którym nie wiem co sie stanie. W 2009 powinnam skończyc studia. Nie wiem czy nie wyjade na staż za granice choć szczerze nie mam na to ochoty (ale to szansa) i z tego powodu nie robie nic w tym kierunku żeby jechać choć powinnam. Nie mam pracy bo takiej jaka mnie interesuje nie dostane przed skończeniem studiów a taka jaka bym mogla wziąć teraz mnie nie satysfakcjonuje. zawsze mam wrazenie ze sobie nie poradze choć wszyscy dookoła wiedzą lepiej ode mnie ze to nie prawda(paradox ;p) na plus dostałam stypendium naukowe (a juz bałam sie ze przy mojej sredniej sie nie zalapie). Mam kochanego chłopaka i jesteśmy juz długo razem (tak naprawde to mój pierwszy zwiazek). Spedzam sylwestra z moim kochaniem we dwoje (a kiedys tyle razy w ta noc płakałam w poduszke ze wciąż jestem sama) choc równie dobrze moglibyśmy też gdzieś wyjść. Mam super promotora i wiem ze dam sobie w końcu rade z napisaniem magisterki, a doswiadczenia do niej i experymenty mi się podobaja. Mam przyjaciół. Mam cudownych rodziców i nigdy nie zamieniłabym ich na żadnych innych... i jeszcze długo mogłabym tak wyliczać...... mimo to mam dziś doła cholera ;/

dert- jakbym czytala siebie. nawet co do pracy tak samo...tylko, ze ja wlasnie skonczyłam studia i sie obroniłam. ja chcialabym w tym roku tak dokladnie wiedziec co naprawde chce i powinnam dalej..... a ten rok był dośc udany. skonczyłam studia, zdałąm prawko, nikt bardzo bliski tym roku nie umarł, troszkę nauczyłąm się asertywności. a u Was jak?

Gość chomiczowkaa
najwazniejsze rzeczy: + skonczylam podyplomówke, odzyskalam milosc z jej inicjatywy:) zdrowie na plus:) lepiej wygladam i czuje sie tez lepiej:) poznalam fajnych ludzi:) koncze ten rok super impreza;) - nie znalalzlam pracy:)

u mnie żadnych szczególnych zmian: ten sam mąż, ta sama praca.. aha, przeprowadziłam się.