Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwodniczy Aniołek

Czy dla facetów dziewictwo jest naprawdę takie ważne?

Polecane posty

Gość
Bez odbioru - przywracasz wiarę w normalnych ludzi na tych forach.

""jak do 25 lat dalej nic" tylko wtedy to już na księdza za późno " to wystarczy zorganizowac tak dzien zeby nie bylo czasu na laske :classic_cool:

Gość bez odbioru
Lelouch Lamperouge "To nie wspinaczka by zatknąć flagę na szczycie przed innymi. To druga osoba, do k**wy nędzy! Głupia cegła by zrozumiała. No... ale my mamy tu do czynienia z prawiczkiem (rotfl) więc bez wykresu i prezentacji multimedialnej się nie obędzie :/" :D:D dobre

Gość
"przeszlosc kobiety jest bardzo wazna" Nie dla prawdziwych mężczyzn. Tylko dla zakompleksionych tchórzy z mikro kutasem

Gość facet wyjatkowy
Dziewictwo nie jest ważne???? oczywiscie ze JEST!!!!! to swiadczy o szacunku kobiety do samej siebie do wlasniego ciała,jesli ktos twierdzi inaczej to jest smieszny, im wiecej laska miala przed tobą gosci tym mniej ja poprostu szanujesz, pieprzysz nie ma to znaczenia, dla ciebie bo i tak sie z nia nie ozenisz, nawet przed soba sie nie przyznajesz ze ci to przeszkadza. A nie wkurza cie to ze przed tobą bzykalo ja 3...4....5....6....8....gosci? widzeli ja nagą, dotykali jej, wszedzie jej dotykali.....tak jak ty to teraz robisz..... piescili i .............bylo im tak dobrze, moze nawet lepiej niz z tobą ...nie chce sie rozpisywac, bo moga to dzieci czytac ale uruchom wyobraznie ......to co robila z innymi przed tobą robi tez z tobą...wyobraziłeś sobie juz?????....no co? odrzucasz te mysli? ale dlaczego? przeciez ci to nie przeszkadza no dalej......a ona im........teraz napisz ze ci dalej to nie przeszkadza. Bo wiesz...idziesz do prostytutki tez ci nie przeszkadza ilu ja mialo przed tobą, dlaczego? bo jej nie szanujesz bo sie z nia nie ozenisz bo, ci dzieci rodzic nie bedzie.....masz sobie ulzyc i tyle. Do kobiet, ubierasz maske luzary kobiety wyzwolonej i przed całym swiatem udajesz ze jest ok, a dobrze wiesz ze twoja wartość maleje wraz z wzrostem przygod seksualnych. Facet niby zakochany gada ze mu to nie przeszkadza, prosze cie nie rozssmieszaj mnie, poczekaj az mu rozowe okulary spadna i zacznie sie zycie, zapytaj go wtedy.....jesli po pijaku cie czasem od dziwek zwyzywa to sie nie zdziw, zaden facet nie potrafi zniesc tego ze ktoś był przed nim. Jesli sie sama szanujesz to bedziesz szanowana, a odwrotnie..... i jeszcze jedno, kto bedzie bardziej ci wierny, kobieta dla której sex jest czyms niezwyklym i nie robi tego z byle kim tylko z facetem z ktorym chce sie zwiążąć, czy taka dla ktorej przypadkowy sex jest jak wypicie kawy......

Gość
Jest taki polski film. Główny bohater ogrywa doszczętnie drugiego gościa w pokera. Przegrany nie mogąc znieść porażki cedzi przez zęby: "Ty... Powiem ci coś o twojej żonce. Miałem ją kiedy chciałem i jak często chciałem!" A główny hiroł :) tylko rzuca zdawkowe: "Przeszłość mojej żony mnie nie obchodzi" Ja nie mam natrętnych myśli na temat ilu dotykało moją kobietę przede mną. Jeśli ty tak masz to radzę zasięgnąć opinii lekarza. Tu chodzi o szacunek. Wy męskie cipy!

Gość jesteś facet wyjątkowy
boś zbzikował z braku kobiety i mózg ci się zlasował, od trzepnia kapucyna. Będziesz musiał maść na odcisku stosować na fiuta, żeby ta twoja dziewicza żona żylaków na kutasie ci się nie dopatrzyła

Gość bez odbioru
podstawowy błąd logiczny JA SIEBIE SZANUJĘ i dlatego właśnie robię to, na co JA MAM OCHOTĘ a jak się komuś nie podoba, niech sobie szuka innej :P NIGDY żadnemu facetowi nie przyszło do łba, żeby mnie skreślić tylko dlatego, że miałam kogoś przed nim. JEDEN raz facet miał problem z akceptacją. potem mnie przepraszał z kwiatami, a potem mi się oświadczył :P bo stwierdził, że ważniejsze od tego, ilu miałam w łóżku jest to, jaka jestem dla niego i co do niego czuję. to JA decyduję z kim idę do łóżka. żaden facet nie może mnie "mieć", a mój obecny NARZECZONY szanuje mnie za to KIM jestem, a nie za to, że trzymałam nogi razem (oczywiście w myślach i snach pieprząc się jak królik, bo to właśnie tak wygląda). dla niektórych frustratów nie ma znaczenia co kobieta myśli, czego chce, byle pozory zostały zachowane :-o porażka. jak napisał/a Lelouch Lamperouge, KOBIETA TO CZŁOWIEK. taki sam, jak mężczyzna. z takimi samymi potrzebami i prawami do tego, żeby je zaspokajać. i każda SZANUJĄCA SIEBIE SAMĄ kobieta będzie robiła to, na co ma ochotę, a nie to, czego od niej EWENTUALNIE oczekiwałby jej książę z bajki, którego BYĆ MOŻE kiedyś spotka. a jak nie spotka, to co? ma umrzeć "cnotliwa i czysta"? i wkurwiona na wszystkich, którzy jej kit wciskali o tym, jak dla mężczyzn ważne jest dziewictwo? jeśli facet obsesyjnie myśli o tym, co jego dziewczyna/narzeczona/żona robiła z innym/i to ma zajebisty problem :-o ON ma problem, nie ona. ona może tylko się wkurzać, że trafił jej się taki małostkowy szowinista. oczywiście pomijam przypadki, kiedy mężczyzna, ze względów religijno-światopoglądowych uważa, że seks jest możliwy tylko po ślubie i sam się do tego stosuje. tutaj szacuneczek i dla niego i dla niej, bo to oznacza wierność własnym przekonaniom, a nie debilne podwójne standardy. a teraz idę się bawić :P Hepiniujer 🖐️

Gość facet wyjatkowy
"Ja nie mam natrętnych myśli na temat ilu dotykało moją kobietę przede mną"- no jasne, wolisz ich nie dopuszczac bo ci TYLKO humor psuja. a zapytaj jej ktry z nich był nalepszy, nie zapytasz? hmmm ciekawe dlaczego. " Wy męskie cipy!" - ej no nie mow ze sie zdenerwowaleś, chyba nie przez to ??? ;-))

Gość bez odbioru
""Ja nie mam natrętnych myśli na temat ilu dotykało moją kobietę przede mną"- no jasne, wolisz ich nie dopuszczac bo ci TYLKO humor psuja. a zapytaj jej ktry z nich był nalepszy, nie zapytasz? hmmm ciekawe dlaczego." aaa czyli jednak kompleksy i strach przed porównaniem :D:D:D

Gość
Co tam do mnie piszesz, męska cipko?

Gość
Wyjątkowy, przyznaj się, impotent prawiczek z kompleksem Edypa. Zgadłem?

Gość facet wyjatkowy
do bez odbioru "NIGDY żadnemu facetowi nie przyszło do łba, żeby mnie skreślić tylko dlatego, że miałam kogoś przed nim" -ha ha ha tak czytasz w ich myslach a ci ktorzy przez to cie skresli, odeszli i nawet i ci tego nie powiedzieli. NARZECZONY? to znalazła sie doswiadczona, to poczekamy az sie z tobą ozeni (o ile to zrobi) urodzisz mu dzieci to wrocimy do tematu..

Gość facet wyjatkowy
nie zgadałeś....pudło Jestem od kilku lat zonaty, dwojka dzieci, zona dziewica az do slubiu zreszta ja tez bez doswiadczen. Odezwałem sie bo mnie trafia jak ktoś udaje odwraca kota ogonem i udaje ze pewne sprawy go nie obchodzą. Naszczescie ja mam juz problem z głowy. Jedynie wspolczuje tym ktorzy szukająw tych czasach kandydatke na zone i matke dla swoich dzieci... Szczerze wspolczuje..

Gość kobieta matka
:)

Gość kobieta matka
A ja szukam rozwodnika :)

na wszystkim można zrobić interes, nawet na łebkach do śledzi. Ale najlepsze interesy się robi na bezmiarze ludzkiej głupoty. Jakiś klecha wymyślił akcję \" Virgin\" i znakowanie się dziewic srebrnymi obrączkami, i nie jest interes, zamówić milion obrączek za 20 zł za sztukę, dodać jakieś błogosławieństwo i sprzedawać po 50 zł. W super ekspressie są opisy jak chirurgicznie zacerować błonę dziewiczą z adresem chirurga. Czysty interes, jakiś idiota płaci za wątpliwej jakości dziewictwo, ale cóż zarobić kilka tysięcy za godzinę pracy, też bym tak chciał.

Gość kobieta matka
Kawalera:)

Gość kobieta matka
Mężczyzny :)

Gość kobieta matka
Który potrafi słuchać:)

Gość
Inteligencja objawia się co drugie pokolenie.Twoje dzieci będą mądrzejsze.

Gość kobieta matka
Mówić,rozmawiać,milczeć we dwoje?:)

Gość kobieta matka
Kogoś...

Gość facet wyjatkowy
"Inteligencja objawia się co drugie pokolenie.Twoje dzieci będą mądrzejsze." próbujesz zmienić temat czy tylko argumenty sie skonczyły? jesli juz coś piszesz to trzymaj sie watku

Gość
Po Wyjątkowym zaczynam wierzyć, że nawet A ja wygrałem życie ma szansę na partnerkę. Ale co do poglądów to burak jesteś.

Gość Agnieszzzzzzka20
a co inni myślą o tym faceci?

Gość Agnieszzzzzzka20
Ja spotkałam na swej drodze duzo starszego od siebie faceta który ma już rodzinę a szuka porządnych dziewczyn