Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dshgfyhsdbfv

Mam okres, a dzisiaj sylwester...

Polecane posty

Gość dshgfyhsdbfv

Wiedziałam, że tak będzie... Jeszcze parę dni temu miałam ochotę potańczyć, juz nie mogłam się doczekac, a dzisiaj siedze w domu i zdycham, bo mam comiesięczne skurcze :O Na dodatek nic nie mogę przełknąć, jak to w pierwsze dni... Czy któras tez ma dzisiaj ową kobiecą "dolegliwość"? Jak sobie z tym radzicie/poradzicie? :) Nie chcę, żeby @ zepsuła mi sylwestra... a tabletki oczywiście nie działają...

Gość vegatalgin albo spasmalgon
tabletki vegatalgin sa dobre, a jak jest taki nieznośny ból brzucha( ze 3-4 razy w życiu mi się coś takiego przytrafiło no ale wtedy przez ten czas nie miałąm nawet siły żeby do kompa pójśc, na szczeście to nie trwało zbyt długo) ból taki że jest niedobrze, biegunka, normalnie po ścianach można chodzic itp to na pogotowie jechac dadzą zastrzyk spasmalgon czy jakoś tak i za chwile przejdzie:))

Gość WielkaNiewiadomaX
Wiesz co..ja bym nie rozpaczala na Twoim miejscu ;P ja np.jestem chora i nie mogę pić ze względu na antybiotyki więc nie wiem co jest gorsze ;) weź sobie tabletke na ból i nie ubieraj białych spodni ;P

Gość malenka12345
tez mam okres od wczoraj, z tym ze ja i tak siedze w domu :P

Gość a ja zazdroszczę
bo nie mam, a powinnam :(

Gość
Okres miałam na Wigilii, mam spokój teraz.

Gość denimowa spinka
wez jakies tabletkki przeciwbólowe , i łyknij podwójna dawke magnezu , najlepiej Mg B6 powinno cie postawic na nogi wlóz tampona i załóz podpaske dodatkowo jesli masz obfity , i bedzie dobrze