Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 00090________________

czego nie lubią faceci w kobietach??!!

Polecane posty

Gość Wiecie co...
... zauwazylam? przesledzilam troszke odp na ten temacik :) oto niestety wniosek : czesto z ust mezczyzny slyszy sie "liczy sie jaka osoba jest kobieta, jej charakter" a tu prosze nic tylko wzrokowcy (nie gruba, nie tatuaz, nie takie wlosy) tylko jeden Pan na koncu wspomnilam ze nie lubi jak kobieta nie ma wlasnego zdania . Usredniajac 99% mezczyzn chce pieknej naturalnej? kobiety o przecietnym stylu ubierania, dbajacej o siebie (NIE NIE to nie jest zle) , ale dlaczego ani słowa o charakterze ? Zajrzyjcie czasami w serce kobiety. Kazda z nas jest niepowtarzalna zarowno z wygladu jak i charakteru.

Gość lampola
słowiczka,ale temat postu brzmi "czego nie lubia faceci w kobietach"a nie "opsz się" :-)

Gość
No dobrze, nie znoszą gadulstwa, mądrych i pewnych siebie kobiet, zaradnych życiowo, odnoszących sukcesy w życiu zawodowym :)

Gość blackbird
wróć do podstawówki, niech jeszcze raz ogarną z tobą temat "czytanie ze zrozumieniem"

Gość oj z tymi tipsami
i solarium oraz farbowanymi na blond wlosami to prawda - faceci lubia takie dziewczyny nie oszukujmy sie. niby sie z nich smieja ale jednak prawda jest inna

Gość lampola
Wydaje misie,ze kobiety czytac ze zrozumieniem nie umieja:-) Tytuł brzmi"czego nie lubią faceci w kobietach??!!"więc tylko facet moze sie wypowiadac na ten temat,bo skad kobieta moze wiedziec czego facet nie lubi w kobietach .I nie piszcie,z emozecie wiedziec,bo wasi faceci mowia,ze tego a tego nie lubia.Facet mowi jedno a mysli drugie.

Za siebie .. napiszę.. Po pierwsze, co oznacza słowo lubić ? Mam kolegę, nic dziwnego w moim wieku.. ponad 40. Obecnie jest z 20-sto latką (dokładnie wieku nie znam, ja nie pytałem on nie mówił). Kawaler od lat.. Pytam się go.. -byłeś moją nadzieją udowadniającą że samotnośc jest :classic_cool: -no.. Adaś wiesz.. ale nigdy nie przypuszczałem że spotkam Monikę.. :classic_cool: Nic nie powiedziałem, by nie zapeszać i spotykać jakiś tam Monik. :o A poważnie.. każdy widzi coś innego. To było naprawdę poważnie.

Gość hehe a moj byly
zawsze powtarzal jak to lubi naturalne kobiety, zadne tam fardowane na blond wlosy czy solarium a tylko za takimi sie ogladal na ulicy. no i taka laska zostala moja godna nastepczynia.wszyscy faceci tacy sa - co innego mowia co innego robia

Gość wtrace sie...
... "czego nie lubią faceci w kobietach??!!" to bezposredni zwrot do adresata??? tak zgadzam sie - czytajmy ze zrozumieniem :):):)

Gość
Nie jestem facetem , ale to nie ma znaczenia :), mam szwagra, który jest spokojnym człowiekiem, a moja siostra jest energiczną osobą, on ją kocha taką jaka jest.

Gość bez odbioru
"6. Tatuaże też są ohydne, szczególnie takie wielkie" No i baaardzo dziwne, bo mam tatuaże, dość spore i faceci dostają totalnego pierdolca jak je widzą :P próbują pogłaskać, ciągle proszą, żeby pokazać (żeby nie było, nie są ani na tyłku, ani na cyckach, ani w żadnym "wyuzdanym" miejscu). " Kobieta powinna mieć naturalne długie wlosy, nie farbowane, tapirowane i tp" Większość kobiet ma farbowane włosy (pasemka, balejaż to też farbowanie :P), poza tym nie każdej kobiecie do twarzy jest w długich włosach. Ja na przykład, pomimo, że uwielbiam długie kłaki, najlepiej wyglądam w takich do ramion. A raz miałam ścięte na jeżyka. I też było dobrze :) "No dobrze, nie znoszą gadulstwa, mądrych i pewnych siebie kobiet, zaradnych życiowo, odnoszących sukcesy w życiu zawodowym " No dziwne, bo mnie lubią, a jestem gadułą, jestem pewna siebie, zaradna i odnoszę sukcesu zawodowe :) Przez wrodzoną skromność nie wypowiem się o mądrości :P "A poważnie.. każdy widzi coś innego. To było naprawdę poważnie. " Oooo właaaaśnie :D Nie ma tak, że 100% mężczyzn nie lubi zestawu określonych cech, ergo - temat bez sensu :P

Gość lampola
bez odbioru:-) rozumku to Ty nei masz za grosz:-) Po co sie wypowiadasz na temat jezli jestes kobieta.

Gość aloiw
jestem kobietą i uważam, że wiarygodne odpowiedzi na zadane pytanie może udzielić mężczyzna. Dużo prawdy jest w tym, że mężczyźnie jedno mówią inne myślą, kobiety także czasami tak czynią, nie widzę w tym nic dziwnego, ot taka ludzka natura. My, kobiety możemy tylko wnioskować, co lubią a czego nie. Chemia chemią nie ma rady :) pozdrawiam poruszonych tematem :)

Gość lampola
Kobiety ktore tutaj sie wypowiadaja i opisuja siebie i pisza,ze faceci je lubia,bo one sa takie i takie maja zbyt duzo kompleksow.

Gość bez odbioru
lampola, dziecko drogie, od mojego rozumku się odpimpkaj :) jesteś w stanie powiedzieć i udowodnić, ze jest jakaś cecha kobiet, której nie lubi 100% heteroseksualnych facetów? albo cecha mężczyzn, której nie lubi 100% heteroseksualnych kobiet? przykład - owłosienie łonowe :P część facetów lubi, jak kobieta jest całkowicie wydepilowana, część lubi, jak ma naturalne, włosy na cipce, a część jak ma tylko paseczek. kto ma rację? co więcej, jest całkiem sporo facetów, którzy uważają, że kobieta w ogóle nie powinna żadnych włosów na ciele usuwać! (dla mnie niepojęte, ale przecież kłócić się z nimi nie będę). przykład - sukcesy zawodowe część facetów uważa, że kobieta nie powinna pracować w ogóle, część, że owszem, ale nie powinna zarabiać więcej niż partner, a część jest cholernie dumna, jeśli ich kobieta ma wysokie stanowisko i dużo zarabia. i teraz, każdy kto powie, że faceci nie lubią kobiet, które nie depilują sobie cipki i/lub osiągają sukcesy zawodowe, zwyczajnie kłamie. a zatem jaki jest sens zadawać pytanie "czego nie lubią faceci w kobietach??!!" ? można zapytać ewentualnie : "panowie, czego nie lubicie w kobietach? " a panowie mogą odpowiedzieć : "JA w kobietach nie lubię..." przy czym jest to opinia subiektywna i w żadnej mierze nie reprezentatywna :)

Gość to ja28
kurwa wszyscy chcą tylko szarych myszek bez paznokci, solarium, farbowanych włosów itd. tylko że jak widzą taką zrobioną lalę to się ślinia a na szare myszki uwagi nie zwracają!!!!! Dziewczyny chcecie się podobać? to zadbajcie o siebie!!!! paznokcie, solarium!! to w obecnych czasach podstawa!! jesteście zwykłe i co? płaczecie na forum że nie macie szczęścia że jesteście samotne, to może wyciągniecie wnioski!! jakie laski zarywają łepcy?? tylko te z pozoru zdzirowate :D bo my jesteśmy wzrokowcami!!!!! a intelektu nikt na pierwszy żut oka nie zauważy!!! a to właśnie pierwszy efekt się liczy!! oczywiście piszę to jako Facet :) pozdrawiam i w nowym roku zmian życzę a wraz z nimi szczęścia w miłości :)

Gość no to teraz ja
to zadbajcie o siebie!!!! paznokcie, solarium!! to w obecnych czasach podstawa!! buahahahahah to akurat jest symbolem kiczu a nie oznaka zadbania!

Gość to ja28
taak tylko ten kicz nas kręci!! :)

Gość przesada
a kto powiedział ze tipsy mają byc na 10 cm a karnacja po sesji w solarium jak u spieczonej gęsi-czy wy nie umiecie zachować złotego środka???:O Ja noszę dośc długie paznokcie,chodzę na solarium i jeszcze nikgdy w życiu nie usłyszłam ze wyglądam kiczowato do tego dobrze dobrany stroj i fryzurka i życie jest piękne:)tylko trzeba we wszystkim zachować umiar:)

ja mam dlugie paznokcie - swoje:D i kazdy facet zwraca na nie uwage;) na solarium raczej nie chodze ale smaruje sie balsamem brazujacym, kiedys nawet powiedziala nam b. madra nauczycielka zeby dziewczyny sie nie rozbieraly na lekcjach (bluzki na ramiaczka) bo to jest niesmaczne, gdy widzi sie takieblade cialo mam blond wloski i co z tego? ubietram sie b. elegancko(uwielbiam ten styl) i zawsze slysze na moj temat - bo ania to zawsze piekna zadbana i eleganka kazdy jest inny, faceci tez maja rozne typy, wiec nie ogolniajmy

Gość do przesada
nic dodac nic ujac tylko zloty srodek

Gość
miło wiedzieć że tu same piękności siedzą :) tylko mało tych męskich wypowiedzi

Gość 78777
no właśnie skoda, bo męskie zdanie fajne jest :)

Gość cycatka_zębatka
zastanawia mnie tylko po co wypisywać na forum jakim to sie jest wspaniałym, pięknym itd. Ja myślę, że jakbyście na prawde były takie piękne to nie musiałybyście się dowartościowywać na forum

Gość PistacjowaP
Przeszłam ostatnio metamorofozę...wcześniej wyglądałam jak laleczka- długie blond włosy, zawsze staranny makijaż, solarium, tipsy.Obecnie ciemne krótsze włosy, mniej solarium, naturalność i co? Czuję się jak szara myszka. Na własnej skórze przekonałam się jakie kobiety wolą mężczyźni, więc proszę poprzedników o nie ściemnianie ;D Pozdrawiam

Gość myszasza
tylko co można robić i jak żyć z facetem, który jara się różowo solariową tipsiarą :o

- Jeśli na wstępie wychodzi z założenia ze jest superbyściarą a jeszcze nie zna ludzi z którymi przyjdzie jej rozmawiać - jeśli woli poawanturować się zamiast porozmawiać - gdy lubi własne humory okazywać przy osobach trzecich.

Gość do pazurzastych solar
"paznokcie, solarium!! to w obecnych czasach podstawa!! " chyba w agencjach, bo tam chodzą niewybregni, wyposzczeni a często i pijani faceci, mnie na widok długich tipsów wręcz odrzuca a opaleniza z solarium jest brzydka